Close
0 محصول
شما محصولی در سبد خرید ندارید.
دسته بندی کالاها
    جستجو
    Preferences
    Close
    فیلتر Clear All
    ویژگی ها:

    نوکیا (Nokia)

    محصولات برند نوکیا

    برند نوکیا (Nokia) یکی از شناخته شده ترین نام ها در سراسر جهان است. اگرچه اکثر مردم این شرکت را برای خرید گوشی موبایل و تجهیزات مخابراتی می شناسند، در ابتدا یعنی در سال 1865یک شرکت تولید کاغذ بوده است. شرکت نوکیا توسط یک مهندس فنلاندی به نام فردریک ایدستام (Fredrik Idestam) تاسیس شد و در طی سالیان متمادی نه تنها چندین بار صاحبانش تغییر کردند بلکه بارها تغییر کاربری داد تا از پس نوسانات پر فراز و نشیب اقتصادی بر بیاید.

    به طور کلی این برند در طول یک و نیم قرن فعالیت، در دوره هایی به مرز ورشکستگی رسیده و گاهی در اوج قدرت اقتصادی بوده است. به هر حال، این برند هنوز هم در حال فعالیت است و با در دست داشتن سهم بزرگی از بازار گوشی، ارتباطات و مخابرات دنیا به عنوان یکی از تاثیرگزارترین های دنیای فناوری شناخته می شود.

    مرور تاریخچه و عملکرد نوکیا در بازار جهانی و بررسی چرایی پیشرفت های آن می تواند برای همه افراد، به ویژه صاحبین مشاغل و شرکت ها سودمند باشد.

    برند نوکیا

    ظهور نوکیا، از تولید خمیر کاغذ تا گوشی موبایل!

    در ایران زمانی که نام برند نوکیا به میان می آید، ذهن بیشتر افراد به دوران خرید گوشی نوکیا دکمه ای با مدل 1100 می رود! اما این برند پیش از آن که هیچ گوشی موبایلی در دنیا وجود داشته باشد، کار خود را با تولید خمیر کاغذ در فنلاند آغاز کرد. سه سال پس از این که فردریک ایدستام اولین شرکت تولید کاغذ خود را تاسیس کرد، شعبه دوم را در جایی نزدیک به شهر نوکیای فنلاند افتتاح کرد. از آن زمان به بعد این برند نوکیا نام گرفت.

    ایدستام در سال 1902 بازنشسته شد و شریک او تا حدودی مسیر تولیدات این شرکت را تغییر داد و نوکیا را به عرصه تولیدات برقی وارد کرد. همین تغییر توانست تا حدودی نوکیا را در مسیر تغییر و پیشرفت قرار دهد.

    در سال 1922 و در نتیجه تاثیرات اقتصادی جنگ جهانی اول بر اقتصاد سراسر جهان، نوکیا هم تا مرز ورشکستگی پیش رفت اما کاملا از پا در نیامد. سال ها گذشت و در نهایت نوکیا به اولین نقطه اوج خود رسید.

    در سال 1967 بود که این شرکت با دو شرکت دیگر ادغام شد و پایه های اساسی نوکیای امروزی را تشکیل داد. ادغام نوکیا با این دو شرکت پشتوانه مالی را بهبود بخشید و نیروی کار بیشتری را تامین کرد. از آن سال به بعد فعالیت های نوکیا بسیار گسترده شدند.

    از سال 1967 به بعد نوکیا همزمان به تولید لاستیک، کابل، دستگاه های الکترونیکی و ارتباطی روی آورد. در همین سال ها بود که توانست سکوی پرتابی برای پیشرفت خود پیدا کند. از آن زمان به بعد نوکیا بخش عمده تمرکز خود را روی صنعت مخابرات و ارتباطات گذاشت.

    در آن سال ها تقریبا هیچ شرکتی، مخابرات را به اندازه نوکیا جدی نگرفته بود؛ زیرا این حوزه دانشی نوپا با آینده ای مبهم بود اما به لطف بصیرت و آینده نگری مدیران این شرکت، نوکیا خیلی سریع به شرکتی بی رقیب در حوزه مخابرات تبدیل شد.

    پیش از آن که سیستم عامل های اندروید و iOS وجود داشته باشند، محصولات نوکیا با سیستم عامل قدیمی خود در بازار گوشی های موبایل می تاختند. این کمپانی بیشترین فروش خود را بین سال های 1998 تا 2012 تجربه کرد. جالب است بدانید هر کدام از گوشی های 1100 که در سال 2003 و 1110 که در سال 2005 عرضه شده بودند، فروش 250 میلیون عددی را تجربه کردند! این رقم با فروش تمام سری های آیفون 12 در سال 2020 برابری می کند.

    با این حال انواع گوشی های لمسی و دکمه ای نوکیا با ظهور سیستم عامل های جدید نتوانستند جایگاه خود را در بازار جهانی موبایل حفظ کنند و فروش این کمپانی کم شد.

    ظهور نوکیا

    نوکیا و تولید گوشی موبایل

    در سال 1992 نوکیا اولین تلفن تجاری جهان را به نام 1011 معرفی کرد که تولیدی انقلابی در حوزه تلفن همراه به حساب می آمد. پس از آن نوکیا در سراسر جهان شناخته شد و همین آغاز اوج گیری این شرکت بود.

    در سال 1998، نوکیا با تولید و عرضه 100 میلیون دستگاه تلفن همراه به پرفروش ترین برند در حوزه تولید گوشی موبایل تبدیل شد و از شرکت موتورولا (Motorola) که تا قبل از آن پیشتاز این بازار بود، پیشی گرفت.

    رشد روز افزون نوکیا دلایل متعددی داشت. علاوه بر این که گوشی ها از کارایی، ظاهر زیبا و تکنولوژی بسیار خوبی برخوردار بودند، نوآوری های خلاقانه ای هم در تولید آن ها دیده می شد. برای مثال گوشی هایی مثل 5110 در چندین رنگ متنوع و زیبا عرضه می شدند و طراحی بسیار ظریفی داشتند.

    لازم به ذکر است که برند نوکیا در سال 1998 حدودا 20 میلیارد دلار فروش داشت و با دارا بودن بیش از 50 هزار کارمند به شرکتی عظیم تبدیل شده بود. روند صعودی نوکیا همینطور ادامه پیدا کرد به طوری که در سال 1999 محصولات این برند در بیش از 130 کشور جهان به فروش می رفتند.

    بعد از آن باز هم نوکیا به نوآوری ادامه داد و در سال 2003 اولین گوشی دوربین دار جهان را معرفی کرد. این مدل که 3600 نام داشت، پس از تولید بسیار مورد استقبال خریداران قرار گرفت. به شکلی که حتی سایر برندها را به سمت تولید گوشی های دوربین دار هدایت کرد.

    پس از آن، نوکیا تمرکز بیشتری بر تولید گوشی های دوربین دار گذاشت و در کنار ارتقای دوربین، سعی کرد عملکرد سخت افزاری و نرم افزاری گوشی ها را هم بهبود ببخشد. از سال 2005 به بعد نوکیا گوشی های سری N را معرفی کرد که از پرچمدارهای زمان خود بودند و سال ها در لیست پرفروش ترین های بازار موبایل قرار داشتند.

    نوکیا و تولید گوشی

    دوران پر نشیب نوکیا

    برند نوکیا در در دوره ای 49.9 درصد از سهم بازار فروش گوشی را در دست داشت و رکوردی بی سابقه در فروش موبایل کسب کرد اما این در اوج بودن بعد از سال 2010 رو به افول رفت و این برند را با خطرات جدی روبه رو کرد. دلایل متعددی باعث افت روند صعود این شرکت شد که به چند مورد از آن ها خواهیم پرداخت.

    یکی از این عوامل غرور مدیران این شرکت بود. بعد از موفقیت های عظیم نوکیا به ویژه پس از سال 2007، مدیران برند نوکیا را بی رقیب و شکست ناپذیر قلمداد می کردند. همین مسئله باعث شد که شرکت هایی مثل سامسونگ و اپل را جدی نگیرند.

    از طرفی عاملی که باعث شده بود نوکیا به ابر قدرت دنیای تلفن همراه و ابزارهای مخابراتی تبدیل شود، نوآوری و خلاقیت بود. مدیران این شرکت به جای ادامه همین روند و پیشتاز بودن در عرصه تکنولوژی تمرکز خود را بر تولید انبوه گذاشتند؛ زیرا از محبوبیت آن ها مطمئن بودند و گمان می کردند با ادامه این روند کمتر ریسک می کنند اما در آینده متوجه شدند که این اقدام، اشتباه بزرگی بود.

    عامل دیگر هم رابط کاربری سیمبیان (Symbian) بود. این رابط کاربری تا حد زیادی از اندروید و iOS عقب ماند و توان رقابت با آن ها را از دست داد. بر همین اساس و برای اصلاح این مسئله، نوکیا اقدام به همکاری با مایکروسافت کرد و این همکاری نیز با شکست رو به رو شد.

    نوکیا و تلاش برای تغییر

    پس از آن که مدیران نوکیا متوجه روند نزولی این کمپانی بر اثر عدم نوآوری شدند، تصمیم به تغییر رویه گرفتند. در سال 2010 این برند تصمیم به تولید گوشی هایی بر پایه سیستم عامل ویندوز گرفت. نوکیا از این طریق سعی داشت تا مانند گذشته متفاوت عمل کند و با عرضه محصولات جدید، نیازهای نوظهور جامعه جهانی را برطرف کند. نوکیا می توانست به جای همکاری با مایکروسافت و استفاده از ویندوز به اندروید روی آورد اما این کار را نکرد.

    پس از این انتخاب نوکیا باز هم با شکست روبه رو شد. سیستم عامل Windows OS کاربران زیادی نداشت و نرم افزارهای کمی بر پایه آن عرضه می شدند. همین مسئله باعث شد که گوشی هایی که بر پایه این سیستم عامل طراحی شده بودند زیاد مورد استقبال قرار نگیرند و نوکیا تا مرز ورشکستگی پیش برود.

    تلاش برای تغییر نوکیا

    احیای نوکیا

    پس از این که نوکیا از حوزه تولیدات گوشی ناامید شد این بخش را به مایکروسافت فروخت. مایکروسافت هم چندین سال به تولید گوشی ادامه داد اما بازدهی و سودی چندانی نداشت. بنابراین مدیران جدید نیز به فکر فروش دوباره بخش تولید گوشی نوکیا افتادند.

    مدیران نوکیا در فنلاند شرکتی به نام HMD Global تاسیس کرده و با تجربیاتی که از گذشته داشتند، آماده رشد دوباره در حوزه تلفن های همراه بودند. آن ها بخش موبایل برند نوکیا را از مایکروسافت خریداری کردند. آن ها از گذشته درس گرفته بودند و پس از آن سعی کردند تا علاوه بر پیروی از الگوهای بازار جهانی و سلایق مردم، در حوزه های محدودی جزو اولین ها و برترین ها باشند.

    احیای نوکیا

    از سال 2016 به بعد گوشی های Nokia با سیستم عامل اندروید عرضه شدند. همین مسئله باعث شده است که تا حد زیادی ریسک فروش گوشی های این شرکت کاهش پیدا کنند، زیرا هنوز هم ویژگی هایی مثل جنس خوب و بدنه مقاوم گوشی های این برند از امتیازات خاص و خوب این شرکت محسوب می شوند.

    از لحاظ به روز بودن هم می توانیم به نمونه ای اشاره کنیم که در 19 مارس 2020رونمایی شد. در آن زمان گوشی مدل 8.3 برند نوکیا به عنوان اولین گوشی موبایل 5G در جهان معرفی شد.

    گوشی موبایل نوکیاجدیدترین گوشی های موبایل نوکیا

    طراحی و تولید گوشی های موبایل برند نوکیا به اندازه غول های بزرگ این صنعت، یعنی اپل، سامسونگ و شیائومی نیست. با این حال نوکیا همچنان محصولاتی میان رده و پایین رده تولید می کند و در جایگاه نهم فروش گوشی های موبایل قرار دارد. شاید قیمت جدیدترین گوشی نوکیا با برندهای دیگری مثل اپل و سامسونگ قابل مقایسه نباشد، اما این کمپانی با وجود چالش هایی که دیگر برندها تجربه نکرده اند، همچنان توانسته روی پای خود بایستد و میدان رقابت را ترک نکند.

    جدیدترینگوشی لمسی نوکیا با نام NOKIA G21 در فوریه 2022 رونمایی شد که یک صفحه نمایش 6.5 اینچی از نوع IPS داشته و نرخ نوسازی آن 90 هرتزی است. این گوشی با داشتن مشخصات فنی قابل قبول و قطعات باکیفیت خود، قیمت مناسبی داشته و می تواند بازار خوبی ایجاد کند.

    نوکیا همچنان بازار گوشی های کلاسیک دکمه ای خود را نیز حفظ کرده و به گوشی های قدیمی همچون 1100 و 1110 وفادار مانده است. این خط تولید نوکیا با نام فیچرفون ها شناخته می شود و قیمت جدیدترین گوشی نوکیا دکمه ای با نام NOKIA 106 به نسبت سایر گوشی های دکمه ای موجود در بازار منصفانه تر است.

    گذشته نوکیا، عبرتی برای آینده آن

    برند نوکیا از سال 1865 و از همان روزهای نخست در حال تغییر و تلاش برای ترقی بوده است. اگرچه در طول این مدت، بارها تا مرز ورشکستگی پیش رفته، به نظر می رسد که اکنون دیگر قصد تکرار دوباره آن اشتباهات را نداشته باشد.

    مدیران این شرکت نشان داده اند که از گذشته درس می گیرند و از تغییر نمی ترسند. نوکیا اکنون نه تنها در عرصه فناوری مخابرات و ارتباطات از پیشتازان عرصه فناوری است بلکه در حوزه تولید تلفن همراه هم خوش می درخشد.

    اگر قصد خرید گوشی نوکیا لمسی و دکمه ای را دارید، بهترین محصولات برند نوکیا در فروشگاه اینترنتی ما برای شما فراهم شده است تا با خیال راحت از اصالت و کیفیت کالاها، نسبت به سفارش آن ها اقدام کنید. تنوعی بی نظیر از محصولات نوکیا در این فروشگاه در اختیار شماست و سفارش تان را در کوتاه ترین زمان ممکن بدون هیچگونه مشکلی تحویل خواهید گرفت.

    Filters
    نمایش به صورت جدول لیست
    مرتب سازی بر اساس
    نمایش
    در صفحه

    گوشی موبایل نوکیا مدل G21 TA-1418 دو سیم‌ کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت

    7٬110٬000 تومان

    گوشی موبایل نوکیا مدل 5310 TA-1212 DS FA دو سیم‌ کارت ظرفیت 16 مگابایت و رم 8 مگابایت

    4٬631٬000 تومان

    کابل تبدیل USB به سوزنی درشت طول 1 متر

    29٬000 تومان

    گوشی موبایل نوکیا مدل 130 2023 دو سیم کارت

    1٬419٬000 تومان

    گوشی موبایل نوکیا مدل 110 2023 دو سیم کارت

    1٬197٬000 تومان

    کابل تبدیل USB به سوزنی نوکیا

    29٬000 تومان

    شارژر دیواری سوزنی نوکیا مدل AC-3E

    86٬000 تومان

    باتری گوشی موبایل نوکیا مدل 3.1 ظرفیت 2990 میلی آمپر ساعت

    341٬000 تومان

    باتری گوشی موبایل نوکیا مدل 6.1 ظرفیت 3060 میلی آمپر ساعت

    356٬000 تومان

    باتری گوشی موبایل نوکیا مدل 5.1 ظرفیت 3060 میلی آمپر ساعت

    250٬000 تومان

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2024-3210 دو سیم کارت ظرفیت 128 مگابایت و رم 64 مگابایت

    2٬870٬000 تومان

    گوشی موبایل نوکیا مدل 105 - 2023 دو سیم کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 8210 4G دو سیم کارت ظرفیت 128 مگابایت و رم 48 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 106 2023 دو سیم‌ کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2018 106 FA دو سیم‌ کارت ظرفیت 4 مگابایت و رم 4 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 105 - 2019 دو سیم کارت ظرفیت 4 مگابایت و رم 4 مگابایت - های کپی

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2017 3310 FA دو سیم کارت ظرفیت 16 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 5710 XpressAudio دو سیم کارت ظرفیت 128 مگابایت و رم 48 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 105 2022 دو سیم کارت ظرفیت 4 مگابایت و رم 4 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل TA1253-125 2020 دو سیم‌ کارت ظرفیت 4 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 105 - 2022 دو سیم کارت ظرفیت 4 مگابایت و رم 4 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2660 Flip دو سیم کارت ظرفیت 128 مگابایت و رم 48 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 105-2019 دو سیم کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 150 2023 دو سیم کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 150 - 2020 TA 1235 DS FA دو سیم‌ کارت ظرفیت 4 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2023 106 FA دو سیم‌ کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل X20 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

    ناموجود

    هندزفری بلوتوثی نوکیا مدل E3101

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 4G 8000 TA-1311 دو سیم کارت ظرفیت 4 گیگابایت و رم 512 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل G10 TA-1334 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت همراه با رم 4 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 5310 TA-1212 DS دو سیم‌ کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل C21 TA-1352 دو سیم کارت ظرفیت 32 گیگابایت و رم 2 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل C30 TA-1359 DS دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 3 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 130-2017

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 106 2023 دو سیم‌ کارت - مونتاژ ایران تحت لیسانس نوکیا

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2018 106 FA دو سیم‌ کارت ظرفیت 4 مگابایت و رم 4 مگابایت - غیر اصل

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 110-2020-DS دو سیم‌ کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 6310 TA-1400 DS 2021 دو سیم‌کارت ظرفیت 16 مگابایت و رم 8 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل C31 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 110 دو سیم‌ کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 130 دو سیم کارت ظرفیت 8 مگابایت و رم 4 مگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2023-110 دو سیم کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 7.2 TA-1196 DS دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت همراه با رم 6 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل C1 2021 دوسیم کارت ظرفیت 16 گیگابایت و رم 1 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 105 2023 دو سیم کارت - مونتاژ ایران تحت لیسانس نوکیا

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل G11 Plus دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2022-110 دو سیم کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2022-110 دو سیم کارت ظرفیت 32 مگابایت و رم 4 مگابایت

    ناموجود

    باتری موبایل مناسب برای نوکیا BL-5CB

    ناموجود

    هدفون بی سیم نوکیا مدل TWS-411

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 110 2022 دو سیم کارت

    ناموجود

    هندزفری بلوتوثی نوکیا مدل TWS 201

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل G20 TA-1365 دو سیم‌کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 125-2020 دو سیم کارت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل C20 TA-1352 دو سیم‌کارت ظرفیت 32 گیگابایت و رم 2 گیگابایت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 210 FA دو سیم‌ کارت ظرفیت 16 مگابایت و رم 16 مگابایت

    ناموجود

    هندزفری بلوتوثی نوکیا مدل Lite Earbuds BH-205

    ناموجود

    هدفون بی سیم نوکیا مدل TWS-521

    ناموجود

    باتری موبایل نوکیا مناسب برای مدل 4UL با ظرفیت 1200 میلی امپر برساعت

    ناموجود

    گوشی موبایل نوکیا مدل 2022-105 دو سیم کارت

    ناموجود