راهنمای خرید گوشی

بررسی و راهنمای خرید گوشی نوکیا G21

اگر در فکر خرید یک گوشی هوشمند اقتصادی یا یک گوشی به عنوان دستگاه دوم هستید، در این بخش با راهنمای خرید گوشی نوکیا G21 ما را همراهی کنید. NOKIA G21 یکی از جدیدترین گوشی های کمپانی محبوب و قدیمی نوکیا است که در فوریه 2022 معرفی و عرضه شد و در زمان عرضه حدود 150 یورو قیمت داشت.

نقد و بررسی گوشی نوکیا G21

از آنجایی که کمپانی نوکیا بعد از سال ها به بازار گوشی های موبایل برگشته، شاید هنوز توان رقابت با برندهای چینی مثل شیائومی یا ریلمی و حتی سامسونگ را نداشته باشد؛ اما با بررسی گوشی نوکیا G21 می توان نقاط قوتی را در این محصول دید که رقبا از آن جا مانده اند. در ادامه این بخش با راهنمای خرید گوشی نوکیا G21 همراه ما باشید.

شکل ظاهری گوشی نوکیا جی 21: طراحی جذاب و خوش دست

بازگشت نوکیا به بازارها با گوشی های اقتصادی که طراحی ظاهری جذابی دارند، توجه بسیاری از طرفداران قدیمی این برند را جلب کرده است. در این گوشی موبایل که حدود 5 میلیون تومان قیمت دارد، با طراحی جذاب و چشمگیری روبرو می شویم. بدنه و فریم گوشی با این که از پلاستیک ساخته شده است، کیفیت بالایی دارد و با در دست گرفتن گوشی احساس خوبی خواهید داشت. در قاب پشتی گوشی خطوط برجسته موربی طراحی شده که هم لیز بودن پنل پشتی را از بین برده و هم جذب لکه و اثر انگشت را کم کرده است. در پنل پشتی یک ماژول 3 گانه دوربین هم دیده می شود که برجستگی آن کاملا ظریف است و لوگوی نوکیا نیز در بخش وسط قاب پشتی به چشم می خورد.

در بخش جلویی گوشی نمایشگر بزرگی را می بینیم که لنز سلفی به صورت ناچ قطره ای در بالای آن قرار گرفته است. انحنای لبه های کناری در این گوشی نسبتا کم است و شاید در نگاه اول، ظاهر این گوشی طراحی های کلاسیک گوشی های اپل را تداعی کند.

در لبه های کناری این گوشی دکمه های ولوم، پاور (ادغام شده با سنسور اثر انگشت)، دکمه دستیار گوگل و خشاب سیم کارت دیده می شود. پورت شارژر از نوع تایپ C است و رابط جک 3.5 میلی متری هم برای اتصال هندزفری روی گوشی طراحی شده است.

وزن کم این نماینده نوکیا در کنار قطر ظریف آن، گوشی Nokia G21 را تبدیل به یک گوشی خوش دست می کند و اگر طراحی ظاهری گوشی برای شما اهمیت دارد، باید گفت نوکیا G21 از گلکسی A13 و ردمی نوت 10s گوشی جذاب تری است.

نمایشگر گوشی نوکیا G21: معمولی و ضعیف تر از رقبا

در بخش بعدی راهنمای خرید گوشی نوکیا G21 به نمایشگر این گوشی می رسیم؛ جایی که نوکیا نسبت به رقبای هم قیمت خودش، جا مانده است! نمایشگر این گوشی 6.5 اینچی و نسبتا بزرگ است، اما حاشیه های زیادی هم دارد که باعث شده گوشی کمی طویل به نظر برسد. این نمایشگر بزرگ از پنل IPS ساخته شده که برای یک گوشی اقتصادی با این قیمت، چیز عجیبی نیست؛ اما نقطه ضعف نمایشگر نوکیا در رزولوشن آن است. رزولوشن این نمایشگر 720p است که می توانست بهتر باشد.

با وجود این رزولوشن شاید تماشای فیلم ها و تصاویر با جزئیات بالا، به صورت پیکسل پیکسل شود که تجربه خوبی نیست. اما در مجموع نمی توان این نمایشگر را ضعیف دانست و با یک نمایشگر معمولی طرف هستیم.

راهنمای خرید گوشی موبایل تا 3 میلیون

با کمتر از 3 میلیون تومان هم می توانید گوشی های خوبی از برندهای معتر خریداری کنید. این مقاله چند مورد از گزینه ها را به شما معرفی می کند.

دوربین ها در گوشی Nokia G21: معمولی و مطلوب

دوربین اصلی نوکیا G21 از 3 سنسور واید، ماکرو و عمق سنج تشکیل می شود که به ترتیب 50، 2 و 2 مگاپیکسل هستند. عملکرد لنز واید که لنز اصلی دوربین است، رضایت بخش است و می توانید تصاویر خوبی را با آن ثبت کنید. نقطه قوت دوربین این گوشی نوکیا در سنسور ماکرو آن است که به نسبت رقبای هم قیمت خودش از سنسور ماکروی بهتری برخوردار است و می تواند تصاویر ماکرو باکیفیت تری را ثبت کند اما سنسور عمق سنج گوشی خوب عمل نمی کند و شاید در بیشتر مواقع امکان شناسایی سوژه از پس زمینه را نداشته باشد و نتواند تصاویر پرتره خوبی را ثبت کند.

فروشگاه اینترنتی فرفره

فیلم برداری با لنز اصلی با کیفیت 1080p امکان پذیر است که کیفیت ویدیوها در محیط های پرنور خوب است اما در روشنایی کم، کیفیت پایین می آید و نویز زیادی ثبت می شود. لنز سلفی این گوشی هم 8 مگاپیکسلی است که می تواند استفاده های معمولی را جواب دهد و امکان فیلم برداری 1080p را هم در اختیارتان می گذارد.

گوشی نوکیا جی 21
دوربین ها گوشی Nokia G21

پردازنده در گوشی G21 نوکیا: بزرگ ترین نقطه ضعف!

نقطه ضعف جدی نوکیا G21 در پردازنده آن است که باعث شده رقبای نوکیا از آن جلو بزنند. نوکیا در این گوشی به سراغ پردازنده متوسط و رو به پایین یونیساک T606 رفته که عملکرد خوبی ندارد. در واقع این پردازنده فقط برای کارهای معمولی و روزانه مناسب است و باید قید بازی های اندرویدی روی این گوشی را بزنید اما پردازنده به لطف وجود رابط کاربری سبک و بهینه Android one روی گوشی، در اجرای برنامه های پیش فرض و گشت و گذار در وب خوب عمل می کند.

در واقع باید گفت پردازنده این گوشی برای آنهایی که استفاده جدی و حرفه ای از گوشی موبایل ندارند رضایت بخش است و اگر بخواهید برنامه ها و بازی های مختلف را روی گوشی خودتان تست کنید، این پردازنده ناامیدتان می کند.

نوکیا G21 در پیکربندی های مختلف با 3، 4 و 6 گیگابایت رم در کنار 64 و 128 گیگابایت حافظه داخلی عرضه شده که پیشنهاد می کنیم رم 4 یا 6 آن را تهیه کنید تا پردازنده گوشی کمتر شما را اذیت کند. امکان ارتقای حافظه داخلی گوشی با کارت حافظه هم وجود دارد و می توانید از طریق اسلات اختصاصی کارت حافظه، آن را افزایش دهید.

برای تکمیل راهنمای خرید گوشی نوکیا G21 در این بخش باید به رابط کاربری و سیستم عامل این گوشی هم اشاره کنیم. سیستم عامل این محصول در زمان عرضه اندروید 11 بود که امکان ارتقای آن را دارید. رابط کاربری گوشی هم اندروید وان است، یعنی نسخه بهینه و سبک شده اندروید خام. این رابط کاربری محیط کاملا ساده ای دارد و برای آن هایی که از گوشی های هوشمند سر در نمی آورند، بهترین انتخاب است.

راهنمای خرید گوشی موبایل تا 15 میلیون

بهترین گزینه های خرید گوشی موبایل تا 15 میلیون تومان را در این مقاله بخوانید.

بررسی گوشی نوکیا G21 از نظر باتری: عملکرد خوب در ماندگاری شارژ

برای آخرین بخش از راهنمای خرید گوشی نوکیا G21 به بررسی باتری این گوشی می پردازیم که شاید یکی از نقاط قوت این محصول نوکیا محسوب شود. باتری این گوشی از نوع لیتیوم پلیمری است و 5050 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. شاید روی کاغذ تفاوت زیادی بین باتری نوکیا G21 با باتری گوشی های هم رده خودش نباشد اما این باتری به لطف استفاده کم مصرف رابط کاربری، عملکرد بهتری در نگهداری شارژ دارد. با یک بار فول شارژ کردن باتری می توان تا 1.5 و حتی در مواقعی تا 2 روز از گوشی استفاده کرد.

این باتری از فست شارژ 18 وات و فناوری Power Delivery 3 پشتیبانی می کند و برای فول شارژ شدن آن حدود 2 ساعت باید منتظر بمانید.

نوکیا G21 مناسب چه افرادی است؟!

در این بخش به بررسی گوشی نوکیا G21 که از جدیدترین نمایندگان نوکیاست پرداختیم. این گوشی اندرویدی برای افرادی مناسب است که به یک گوشی هوشمند ساده نیاز دارند. پس اگر به عنوان دستگاه دوم یک گوشی اندرویدی اقتصادی می خواهید یا قرار است برای افراد مسن دستگاه ساده ای تهیه کنید و یا فقط قرار است به تماشای کلاس های آنلاین با گوشی موبایل بپردازید، این نماینده نوکیا مناسب شماست. اگر از گوشی خود انتظار عملکرد بالایی دارید و می خواهید بازی ها و برنامه های مختلفی را روی آن نصب کنید، نوکیا G21 رضایت شما را به همراه نخواهد داشت. امیدواریم راهنمای خرید گوشی نوکیا G21 تصمیم شما را برای انتخاب این گوشی قطعی کرده باشد.

به نسبت رقبا صفحه نمایش معمولی داره و توی این رنج قیمتی گوشی با نمایشگر بهتر وجود داره. باتری جی ۲۱ نوکیا نقطه قوتشه و واقعا شارژدهی خوبی داره ولی شارژ شدن نقطه ضعفشه و خیلی دیر شارژ میشه. دوربین این گوشی کاملا معمولیه. برای دوربین انتخاب های بهتری توی این بازه وجود داره.Tir 22, 1401 AP

عارفه نجیبا

یه فارغ التحصیل نفت امیرکبیر که به دیجیتال مارکتینگ علاقه مند شده :)

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاربر

خیلی عالی و کاربردی بود

رضا صنعتی

ممنون از شما دوست عزیز

دکمه بازگشت به بالا
DMCA.com Protection Status