راهنمای خرید

راهنمای خرید پاوربانک

پاوربانک از لوازم جانبی ضروری برای همه کاربرانی است که بیشتر زمان خود را در خارج خانه سپری می کنند. با پیشرفت تکنولوژی، سبک زندگی بسیار تغییر کرده و هر روز با تولید محصولات کاربردی تر، آسایش بیشتری برای انسان فراهم می شود. در سال های اخیر عرضه پاوربانک ها موجب شده تا اتمام شارژ گوشی همراه در خارج خانه دیگر یک معضل نباشد. برای خرید بهترین پاوربانک ها تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

نکات مهمی که قبل از خرید پاوربانک باید بدانید

پاوربانک یک وسیله بسیار کاربردی است که به وفور و از برندهای مختلفی به بازار عرضه شده است. در بخشی از این راهنمای خرید پاوربانک به بررسی نکات مهمی که پیش از خرید یک شارژر همراه باید در نظر بگیرید می پردازیم.

ظرفیت پاوربانک

اولین و مهم ترین نکته ای که در راهنمای خرید پاوربانک به آن می پردازیم ظرفیت است. ظرفیت این دستگاه به عنوان یک منبع انرژی با واحد میلی آمپر ساعت (mAh) بیان می شود و نشان می دهد چند بار می توانید به کمک آن، باتری دستگاه خود را شارژ کنید.

برای محاسبه این تعداد، کافی است ظرفیت باتری دستگاه خود را بر ظرفیت آن تقسیم نمایید. برای مثال اگر ظرفیت باتری گوشی شما 3000 میلی آمپر ساعت و ظرفیت پاوربانک شما 10000 میلی آمپر ساعت باشد، می توانید برای 3 بار شارژ کامل گوشی خود از پاوربانک استفاده کنید. البته با میزان انرژی الکتریکی باقی مانده در این مخزن انرژی می توانید گوشی خود را برای یک بار دیگر تا 30 درصد شارژ کنید.

توجه داشته باشید که ظرفیت اسمی پاوربانک ها معمولاً کم تر از ظرفیت واقعی آن ها است؛ بنابراین بهتر است هنگام خرید پاوربانک، ظرفیت واقعی آن را نیز در نظر بگیرید.

راهنمای خرید بهترین پاوربانک تا 2 میلیون

شدت جریان

شدت جریان (آمپر) نشان دهنده مقدار برقی است که از پاوربانک به دستگاه شما منتقل خواهد شد. شدت جریان با واحد آمپر (A) نشان داده می شود.

هنگام خرید دقت داشته باشد که شدت جریان پاور باید متناسب با شدت‎ جریان موردنیاز دستگاه شما باشد. برای مثال اگر دستگاه شما برای شارژ سریع نیاز به جریان 2.1 آمپر دارد باید یک پاوربانک با شدت جریان خروجی 2.1 آمپر یا بالاتر را خریداری نمایید.

اگر شدت جریان شارژ همراه کم تر از شدت جریان لازم برای دستگاه شما باشد، دستگاه شما با سرعت کم تری شارژ می شود و در برخی مواقع نیز ممکن است که اصلاً شارژ نشود، اما اگر شدت جریان شارژ همراه منخب شما بیشتر از شدت جریان موردنیاز دستگاه شما باشد، هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد و دستگاه شما فقط با همان سرعتی که می تواند، شارژ می شود.

نوع و تعداد پورت ها

پاوربانک ها دارای یک یا چند پورت خروجی هستند. نوع پورت های خروجی آن باید با نوع پورت شارژ دستگاه های شما مطابقت داشته باشد.

اگر چند دستگاه دارید که هر یک با پورت های مختلفی شارژ می شوند، بهتر است یک شارژر همراه با پورت های خروجی متنوع خریداری کنید.

مدت زمان شارژشدن پاوربانک

مدت زمان شارژ شدن پاوربانک به ظرفیت آن و نوع شارژر آن بستگی دارد. دستگاه های شارژر همراهی که ظرفیت آن ها بالا است برای شارژشدن به زمان بیشتری نیاز دارند.

راهنمای خرید بهترین پاوربانک تا 1 میلیون

پروتکل های ایمنی

شارژرهای همراه معمولاً دارای مدارهای ایمنی هستند که به وسیله آن ها از آسیب دیدن دستگاه های شما در هنگام شارژ، جلوگیری می کنند. این مدارهای ایمنی شامل مدارهای محافظت از ولتاژ بیش از حد، جریان بیش از حد، اتصال کوتاه و شارژ بیش از حد هستند.

این ویژگی یکی از مهم ترین نکاتی است که در هنگام خرید پاوربانک باید حتماً به آن توجه کنید.

شدت جریان هوشمند

شدت جریان هوشمند (Smart IC)، قابلیتی است که به پاوربانک اجازه می دهد جریان خروجی را متناسب با نیاز دستگاه شما تنظیم کند. این ویژگی باعث می شود که دستگاه شما به طور ایمن و کارآمدتری شارژ شده و از آسیب دیدن دستگاه نیز جلوگیری خواهد شد.

شارژ بی سیم

جدیدترین مدل های که به بازار عرضه شده اند از قابلیت شارژ بی سیم پشتیبانی می کنند. این قابلیت به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به حمل و استفاده از کابل در هر زمان و مکانی، دستگاه خود را شارژ کنید. البته اگر دستگاه شما نیز قابلیت پشتیبانی از شارژ بی سیم را داشته باشد.

مقاومت در برابر ضربه و نفوذ مایعات

یکی دیگر از نکات مهمی که در هنگام خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید، مقاومت آن در برابر ضربه و نفوذ مایعات است.

پاوربانک های ضدضربه و ضدآب به گونه ای طراحی شده اند که در برابر ضربه و نفوذ مایعات مقاوم هستند. این دستگاه ها از مواد اولیه باکیفیت و بادوام مانند آلومینیوم یا پلاستیک ساخته می شوند و دارای گواهینامه های ضدضربه و ضدآب هستند. برای اطمینان از طول عمر پاوربانک خود حتماً توجه کنید که گواهینامه های MIL-STD-810G و IP را دارا باشد

گواهینامه MIL-STD-810G استانداردهای است که به سبب مقاومت دستگاه الکترونیکی در برابر ضربه های شدید، شوک های الکتریکی و سایر شرایط سخت به آن ها تعلق می گیرد.

گواهینامه IP مقاومت دستگاه الکترونیکی در برابر نفوذ مایعات و گردوغبار را نشان می دهد. گواهینامه IP معمولاً با دو عدد مشخص می شود که عدد اول نشان دهنده مقاومت در برابر نفوذ مایعات و عدد دوم نشان دهنده مقاومت آن در برابر نفوذ گردوغبار است.

ابعاد پاوربانک

ابعاد شارژر همراه به میزان فضایی که شما برای آن در نظر گرفته اید بستگی دارد. البته باتوجه به این که این دستگاه از لوازم جانبی است که در طول روز باید آن را همراه داشت و حمل کرد، بهتر است که پاوربانکی را انتخاب کنید که ابعادی کوچک تر و وزن سبک تری داشته باشد تا راحت تر بتوانید آن را حمل کنید.

نوع و طول عمر باتری

در انواع مختلف پاوربانک ها از باتری های لیتیوم یونی یا لیتیوم پلیمری استفاده می شود. کارایی و بازدهی پاوربانک ها، مستقیماً به نوع باتری آن بستگی دارد. باتری های لیتیوم یونی ظرفیت بالاتری نسبت به باتری های لیتیوم پلیمری دارند، اما در مقایسه با آن ها عمر کوتاه تری دارند.

  • ظرفیت باتری:
    ظرفیت باتری لیتیوم یونی بین 1000 تا 3000 میلی آمپر ساعت است و در برخی از آنها، ظرفیت تا 10000 میلی آمپر ساعت نیز می رسد.
    ظرفیت باتری لیتیوم پلیمری بین 500 تا 2000 میلی آمپرساعت است، اما ظرفیت برخی از آن به 5000 میلی آمپر ساعت نیز خواهد رسید.
  • قابلیت تحمل چرخه شارژ:
    باتری های لیتیوم یونی قابلیت تحمل چرخه شارژ بین 500 تا 1000 را دارند؛ بنابراین اگر هر روز پاوربانک خود را شارژ کنید، می توانید بین 1.5 تا 3 سال از آن استفاده نمایید.
    باتری های لیتیوم پلیمری این قابلیت را دارد که بین 1000 تا 2000 چرخه شارژ را تحمل کنند. این بدان معناست که اگر هر روز پاوربانک خود را شارژ کنید، می توانید بین 3 تا 6 سال از آن برای شارژ دستگاه خود استفاده کنید.

نشانگرهای LED پاوربانک

نشانگرهای LED روی شارژ همراه برای اطلاع از وضعیت و میزان شارژ باقی مانده در آن و دستگاه شما کاربرد دارند و وضعیت شارژ را با رنگ های مختلف نشان می دهند.

راهنمای خرید پاوربانک
راهنمای خرید پاوربانک برای انواع گوشی موبایل هوشمند

مقایسه و بررسی بهترین برندهای پاوربانک

پاوربانک ها به لحاظ قیمت، ظرفیت، ایمنی، استانداردهای شارژ و ظاهر و برند سازنده با هم متفاوت هستند. کمپانی های بسیاری در این صنعت فعالیت دارند به همین دلیل مدل های متنوعی از برندهای مختلف در بازار وجود دارند. برندهای سازنده، تعیین کننده کیفیت و کارایی محصولاتی هستند که به بازار عرضه می کنند؛ زیرا هر برند استانداردهای خاصی را در خط تولید دنبال می کند.

خرید از برندهای معتبری مثل سامسونگ، شیائومی، باسئوس، انکر، آکی، بلکین و انرجایزر و راوپاور می تواند خریدی رضایت بخش برای شما باشد. در ادامه راهنمای خرید پاوربانک، برترین برندهای تولیدکننده پاوربانک را به شما معرفی خواهیم کرد.

پاوربانک شیائومی

در اکثر لیست های راهنمای خرید پاوربانک شیائومی پای ثابت است. این برند یکی از محبوب ترین برندهای تولید کننده پاوربانک در جهان است. شیائومی پاوربانک های باکیفیت و مقرون به صرفه ای را با ظرفیت های مختلف تولید و عرضه می کند که از ویژگی های مختلفی مانند شارژ سریع، شارژ بی سیم و پشتیبانی از فناوری های جدید برخوردار هستند.

پاوربانک سامسونگ

سامسونگ نیز یکی از برندهای معتبر و نامدار جهان در زمینه تولید دستگاه الکترونیکی است. این برند، پاوربانک های باکیفیتی را طراحی و تولید می کند که به به روزترین تکنولوژی های صنعت مجهز شده اند و همچنین دارای طراحی زیبا و شیکی هستند و کیفیت ساخت بالایی دارند.

پاوربانک انکر

انکر نیز از دیگر برندهای پیشرو در زمینه تولید لوازم جانبی الکترونیکی است. این برند پاوربانک های قدرتمندی را به بازار معرفی کرده است که از قابلیت های شارژ سریع و شارژ ایمن پشتیبانی می کنند و با برخورداری از فناوری های مدرن به خوبی پاسخگوی نیازهای کاربران هستند.

شارژر همراه انرجایزر

انرجایزر یکی از برندهای معتبر در زمینه تولید باتری است که پاوربانک های بادوام و کارآمدی نیز طراحی کرده است. پاوربانک های انرجایزر طول عمر بالایی دارند و از فناوری های روز دنیا پشتیبانی می کنند.

پاوربانک بیسوس

باسئوس از برندهای معتبر و خوشنامی است که در صنعت تولید لوازم جانبی الکترونیکی فعالیت دارد. شارژهای همراه باسئوس علاوه بر کیفیت بسیار بالا و شارژدهی عالی، قیمت مقرون به صرفه ای نیز دارند و به تکنولوژی های پیشرفته مجهز شده اند.

راوپاور

راوپاور به عنوان نامی قابل اعتماد در زمینه تولید لوازم جانبی الکترونیکی، پیشرفته ترین و کارآمدترین پاوربانک ها را به بازار عرضه کرده که با شارژدهی مطلوب و طول عمر بالای خود توانسته اند توجه کاربران را در سراسر جهان به خود جلب کنند. شارژ سریع، شارژ ایمن و برخورداری از آخرین تکنولوژی های دنیا از جمله ویژگی های تولیدات راوپاور هستند.

پاوربانک ای دیتا

اگر به دنبال خرید یک منبع تغذیه قابل حمل باکیفیت هستید که قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای داشته باشد، محصولات ای دیتا بهترین گزینه برای شما خواهند بود. طراحی زیبا و ارگونومیک و قابلیت های منحصربه فرد پاوربانک های این برند موجب شده تا محبوبیت زیادی در بین کاربران داشته باشند.

پاوربانک بلکین

شارژهای همراه برند بلکین نیز به لحاظ کیفیت و قدرت، چیزی از برندهای شناخته شده ای مثل شیائومی کم ندارند. محصولات بلکین نیز متناسب با نیازهای روز کاربران طراحی شده اند و قابلیت پاسخگویی به نیازهای آن ها را دارند.

آکی

پاوربانک های آکی تنوع بالایی که شرکت‎ های مطرحی مثل سامسونگ و شیائومی ارائه می دهند را ندارند، اما به لحاظ کیفیت و قابلیت شارژدهی بسیار کارآمد هستند. آکی در تولید پاوربانک های خود، بیشترین تمرکز را روی پشتیبانی از کاربران دستگاه های آیفون قرار می دهد و دستگاه هایی را طراحی می کند که بیشترین سازگاری را با گوشس های آیفون دارند.

بهترین پاوربانک برای آیفون

پس از ارائه راهنمای خرید پاوربانک، بهترین پاوربانک برای آیفون را به شما معرفی می کنیم. اگر از کاربران آیفون هستید خرید یکی از این دو مدل را به شما پیشنهاد می کنیم:

  • پاوربانک آیفون Excitrus PDW100208 یک باتری خارجی پشتیبان با ظرفیت 20800 میلی آمپر ساعت است که برای شارژ گوشی های آیفون 12 و ایفون 13، ایفون 12 پرو و آیفون 13 پرو، آیفون 12 مینی و آیفون 13 مینی طراحی شده است. این محصول دارای چهار پورت خروجی است که می توان از آن برای شارژ هم زمان چهار دستگاه استفاده کرد و ظرفیت بسیار بالایی دارد و قابلیت شارژ لپ تاپ را نیز دارد.
  • پاوربانک Mophie Powerstation Plus XL یک منبع تغذیه با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت است که به طور اختصاصی برای شارژ گوشی های آیفون طراحی شده است. این پاوربانک دارای دو پورت خروج
  • ی برای شارژ هم زمان دو دستگاه است. ظرفیت مناسب و برخورداری از پورت لایتنینگ و USB از جمله ویژگی های آن هستند.

بهترین پاوربانک شیائومی

در حال حاضر شیائومی به عنوان شرکت پیشرو در ساخت لوازم جانبی الکترونیکی، پاوربانک های زیادی را روانه بازار کرده که همه از مشخصه های قدرتمندی پشتیبانی می کنند. دو مدل محبوب شیائومی عبارت اند از:

  • پاوربانک شیائومی 3 Ultra Compact یک شارژر بی سیم با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت و دارای سه پورت خروجی است. این پاوربانک قابلیت شارژ سریع با توان 5 وات را دارد و دارای سیستم های مدیریت توان پیشرفته است که از خود دستگاه و هم از دستگاه های متصل در برابر شارژ و دمای بیش ازحد محافظت می کند.
  • پاور بانک 20000 میلی آمپر 50W شیائومی با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت و دارای 3 پورت خروجی با توان خروجی 50 وات است که می تواند دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند، تبلت ها، لپ تاپ ها و سایر دستگاه های الکترونیکی را شارژ کند.

بهترین پاوربانک فست شارژ

یکی از مدل های محبوب که در راهنمای خرید پاوربانک به آن می پردازیم، پاور بانک باسئوس مدل PPBLD100 است. محصول مورد نظر دارای یک مخزن انرژی با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت و توان خروجی 100 وات است. این شارژر همراه با پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع Power Delivery و Quick Charge، می تواند دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند، تبلت ها، لپ تاپ ها و سایر دستگاه های الکترونیکی را به سرعت و در کم ترین زمان شارژ کند.

پاور بانک انکر A1289 با ظرفیت 24000 میلی آمپر ساعت از توان خروجی 140 وات پشتیبانی می کند و به تکنولوژی شارژ سریع Power Delivery مجهز شده و می تواند در کم ترین زمان درصد زیادی از باتری دستگاه شما را پر کند.

جمع بندی

یکی از ضروری ترین لوازم جانبی که در زندگی پرمشغله امروزی به آن نیاز خواهید داشت، پاوربانک است. باتوجه به چالش های روبه رو، بهتر است تا قبل از خرید، راهنمای خرید پاوربانک را خوب مطالعه کنید و بهترین پاوربانکی که با نیازهای و بودجه شما متناسب است را خریداری کنید.

غزل وثیق

کارشناس IT و فعال در حوزه SEO که این گوشه کنارا به UI ,UX و طراحی هم علاقه دارم 😎😉

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا