راهنمای خرید

نحوه اتصال اپل واچ به گوشی های اندرویدی

چگونگی وصل کردن اپل واچ به گوشی اندرویدی

مدل های مختلف ساعت هوشمند Apple از جمله برترین اسمارت واچ (Smart Watch) های بازار به شمار می روند؛ به همین دلیل نه تنها در میان کاربران برند Apple بلکه در میان کاربران اندرویدی نیز محبوبیت زیادی دارند.

امکان وصل کردن اپل واچ به گوشی اندرویدی وجود دارد، گرچه در این حالت برخی قابلیت های ساعت محدود می شوند. با این حال می توان همچنان از سنسورهای دقیق و قدرتمند ساعت استفاده کرده و از کیفیت ساخت بالا، تراشه قدرتمند و مقاومت بالای انواع اپل واچ لذت برد.

نکته حائز توجه این است که امکان هم گام سازی کامل گوشی اندرویدی با Apple Watch وجود ندارد و در صورت همگام سازی تنها به برخی از قابلیت های این ساعت هوشمند دسترسی خواهید داشت. در ضمن برای راه اندازی اولیه اپل واچ استفاده از یک گوشی آیفون ضروری است.

آموزش وصل کردن اپل واچ به گوشی های سامسونگ، شیائومی و اندرویدی

برای اتصال انواع گوشی های سامسونگ، شیائومی و دیگر دستگاه های اندرویدی به اسمارت واچ اپل می توان از بلوتوث استفاده کرد؛ اما پیش از وصل کردن اپل واچ به گوشی اندرویدی باید ساعت را راه اندازی کنید. بدین منظور نیاز به یک گوشی آیفون (iPhone 6 یا جدیدتر) و یک سیم کارت دارید.

این راه اندازی اولیه ساعت هوشمند اپل در نظر گرفته شده است تا گوشی آیفون و ساعت به طور کامل با یکدیگر همگام شوند. این اتصال اولیه از لحاظ امنیتی نیز اهمیت زیادی دارد.

توصیه می شود سیم کارتی که برای راه اندازی اسمارت واچ از آن استفاده می کنید همان سیم کارتی باشد که قصد دارید تماس و پیام های خود را از آن دریافت کنید. از طرفی استفاده از سیم کارت شخصی برای راه اندازی اسمارت واچ امنیت بیشتری برای اطلاعات و حریم خصوصی شما فراهم می کند.

آموزش راه اندازی و تنظیمات اپل واچ

راه اندازی ساعت هوشمند اپل

در اولین مرحله راه اندازی اپل واچ باید سیم کارت مورد نظر خود را در گوشی ایفون قرار دهید؛ سپس هر دو دستگاه را در کنار یکدیگر قرار دهید تا پیام اتصال آنها به طور خودکار به نمایش درآید. در صورتی که پیام به صورت خودکار به نمایش در نیامد می توانید به نرم افزار Watch مراجعه کرده و گزینه Pair را انتخاب کنید.

در مرحله بعدی گوشی و ساعت آماده اتصال می شوند. دوربین گوشی فعال شده و صفحه ای بر روی اپل واچ به نمایش در می آید. باید این صفحه را در مقابل دوربین گوشی قرار دهید.

در نهایت آیفون و ساعت با یکدیگر هم گام می شوند. در این حالت می توانید اطلاعات خود را از گوشی به ساعت منتقل کرده، برنامه های آن را به روز و ویژگی های آن را شخصی سازی کنید. پس از این اقدامات باید ساعت را خاموش کرده و سیم کارت را به گوشی اندرویدی منتقل کرد.

دوباره ساعت را روشن کنید؛ سپس با استفاده از بلوتوث دستگاه اندرویدی به اسمارت واچ متصل شوید. دقت داشته باشید که در این زمان ساعت نباید به گوشی آیفونی که در ابتدا با آن همگام شده بود دسترسی داشته باشد.

نصب برنامه روی ساعت هوشمند

ویژگی های قابل استفاده اپل واچ در اتصال با اندروید

با وصل کردن اپل واچ به گوشی اندرویدی بسیاری از امکانات ساعت هوشمند در دسترس خواهند بود؛ گرچه محدودیت هایی که ایجاد می شود بخشی از ویژگی های ساعت را از دسترس خارج می کند. در ادامه به تمامی ویژگی های قابل استفاده در این حالت اشاره کرده ایم:

  • اغلب اسمارت واچ های برند اپل دارای حافظه داخلی اختصاصی و مجزا هستند. می توان بر روی این حافظه انواع تصاویر، ویدئوها و فایل های صوتی را بارگذاری کرد.
  • تمامی سنسورهای پایش وضعیت ساعت به طور دقیق به جمع آوری داده ها پرداخته و هیچ محدودیتی ندارند.
  • برنامه Activity فعالیت های روزانه کاربر را جمع آوری و آنالیز می کند.
  • برنامه Workout اطلاعات مربوط به فعالیت های ورزشی کاربر را گردآوری و تحلیل می کند.
  • در این حالت می توان با استفاده اپل واچ تماس های صوتی برقرار کرد.
  • امکان استفاده از نرم افزارهای مختلف از جمله انواع شبکه های اجتماعی بر روی اسمارت واچ اپل متصل به گوشی اندرویدی وجود دارد.
  • امکان شخصی سازی بخش های مختلف ساعت از جمله واچ فیس وجود دارد.

راهنمای خرید ساعت هوشمند

ویژگی های غیر قابل استفاده اپل واچ در اتصال به اندروید

در نتیجه وصل کردن Apple Watch به گوشی اندرویدی بخشی از قابلیت های آن غیر قابل استفاده می شوند. در خرید انواع ساعت هوشمند اپل باید این نکته را مد نظر داشته باشید. در این حالت:

  • امکان نصب و به روز رسانی برنامه ها بر روی اپل واچ وجود ندارد.
  • امکان استفاده از iMessage وجود ندارد.
  • دستیار صوتی Siri قابل استفاده نخواهد بود.
  • امکان به روز رسانی سیستم عامل اسمارت واچ وجود ندارد.

آنچه در این مطلب خواندیم

این مطلب به نحوی راهنمای خرید ساعت هوشمند اپل برای کاربران اندرویدی بود. وصل کردن اپل واچ به گوشی اندرویدی مقدور است؛ گرچه در این حالت محدودیت هایی در کاربری ساعت ایجاد می شود؛ اما بسیاری از قابلیت های آن نیز همچنان در دسترس خواهند بود.

پس از این اتصال می توان از حافظه داخلی، سنسورهای پایش وضعیت بدن و برنامه های بررسی و آنالیز فعالیت فیزیکی استفاده. از طرفی امکان دسترسی به مواردی همچون دستیار صوتی Siri و نصب برنامه های ویژه اسمارت واچ وجود ندارد.

توجه داشته باشید که پیش از اتصال ساعت هوشمند اپل به دستگاه اندرویدی باید آن را توسط یک گوشی اپل راه اندازی کنید.

رضا صنعتی

فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر اما علاقه‌مند به حوزه های بازاریابی، فروش و دیجیتال مارکتینگ.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا