آموزش استعلام سیم کارت های ثبت شده به نام هر شخص
چند سیم کارت به نامم هست؟
کاربران تلفن همراه ممکن است چند سیم کارت از اپراتورهای مختلف مانند همراه اول، ایرانسل و رایتل داشته باشند. امروزه به وسیله ی سامانه استعلام سیم کارت، می توانید سیم کارت های ثبت شده به نام خود را بررسی کنید.
عدم استفاده از سیم کارت برای مدتی سبب غیر فعال یا مصادره شدن آن می شود که با استعلام سیم کارت های به نام از فعال بودن سیم کارت شخصی خود آگاه می شوید.
یکی از قابلیت های موثر سامانه استعلام سیم کارت مسدود سازی شماره همراه، توسط خودتان است که از کلاهبرداری های اینترنتی و استفاده سودجویان از سیم کارت شما جلوگیری می شود.
مطالعه این مقاله از فروشگاه فرفره شما را با نحوه استعلام سیم کارت های به نام خود آشنا می کند.
بهترین روش های استعلام تعداد سیم کارت به نام
روش های متعددی برای شناسایی سیم کارت های ثبت شده به نام شما وجود دارد. در ادامه به توضیح بیشتری از انواع روش های استعلام می پردازیم.
استعلام تعداد سیم کارت از طریق پیامک
یکی از ساده ترین روش های بررسی تعداد سیم کارت به ثبت رسیده با کد ملی یک شخص، پیامک است که به طور آفلاین انجام می شود.
در این روش کد ملی خود را به شماره های 3000150 یا 3000504901 ارسال کنید. سپس پیامکی حاوی اطلاعات سیم کارت های به نام دریافت خواهید کرد. در این پیامک علاوه بر تعداد سیم کارت ها، نوع اپراتور نیز برای شما مشخص می شود.
گرفتن استعلام از طریق پنجره ملی
برای گرفتن استعلام از طریق پنجره ملی ابتدا عبارت «پنجره ملی» را در مرورگر خود جستجو کنید یا آدرس اینترنتی my.gov.ir را وارد کنید. این روش به صورت آنلاین انجام می شود.
- بعد از ورود به سایت مربوطه، قسمت خدمات مستقیم استعلامی را انتخاب کنید.
- در بخش دسته بندی سازمان ها، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را انتخاب نمایید.
- وارد بخش تعداد خطوط مشترکین تلفن ثابت و سیار شوید؛ در این صفحه باید اطلاعات شخصی خواسته شده را تکمیل کنید.
- در نهایت پاسخ استعلام شما از طریق پیامک به دستتان خواهد رسید.
استعلام گیری سیم کارت از اپلیکیشن (دولت همراه)
اپلیکیشن دولت همراه را دانلود و نصب کنید. در این برنامه قابلیت استعلام سیم کارت های به نام وجود دارد. کاربران می توانند با انتخاب گزینه تعداد خطوط مشترکین تلفن ثابت و سیار، به شناسایی شماره های ثبت شده با نام خود اقدام نمایند و در همین برنامه نتیجه را مشاهده کنند.
استعلام تعداد سیم کارت از طریق سامانه رگولاتوری
یکی از سامانه های استعلام، رگولاتوری است که با مراجعه به آدرس mobilecount.cra.ir از تعداد سیم کارت های به ثبت رسیده با شماره ملی خود آگاه می شوید.
با وارد شدن به سایت اطلاعاتی نظیر کد ملی، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه و نام پدر را در قسمت مربوطه کامل کنید. با انتخاب روش رگولاتوری، برای نتیجه نیازی به دریافت پیامک ندارید. این سامانه برای بررسی سرویس های مخابراتی کاربرد دارد.
استعلام تعداد سیم کارت از طریق صفحه هر اپراتور
سامانه استعلام سیم کارت به کمک سایت سازمان تنظیم و مقررات یکی از بهترین و دقیق ترین روش های بررسی سیم کارت ثبت شده و تغییر مالکیت آن است. برای استفاده از این روش می توانید وارد سایت www.cra.ir شوید.
سپس در صفحه ی خدمات پرکاربرد گزینه ی سلب امتیاز یا تغییر مالکیت را کلیک کنید. در صفحه بعد با لیست انواع اپراتور روبرو شده، با انتخاب اپراتور مدنظر وارد سامانه ی رسمی آن ها می شوید. در این مرحله توضیحات ارائه شده را مطالعه کنید و شماره های ثبت شده با نام و کد ملی خود را بررسی نمائید.
همچنین در صفحه اپراتور ایرانسل، کاربران می توانند اطلاعات لازم درباره سیم کارت الکترونیکی را دریافت کنند.
استعلام تعداد سیم کارت از طریق اپلیکیشن
دسترسی به کلیه خدمات اپراتورها از طریق اپلیکیشن های مخصوص آن ها فراهم می شود. شما می توانید با نصب و راه اندازی این اپ ها علاوه بر دریافت شارژ و خرید بسته های اینترنتی، استعلام سیم کارت های به نام خود را انجام دهید.
- اپلیکیشن همراه اول: ابتدا اپ همراه من را دانلود و نصب نمایید. در بخش خدمات وارد مدیریت سیم کارت شوید. در این صفحه شماره های ثبت شده به نام شما نمایش داده می شود.
در نرم افزار همراه من با انتخاب گزینه ی سابقه سیم کارت می توانید پاک کردن سابقه سیم کارت را انجام دهید. با این کار کلیه داده های ذخیره شده در سیم کارت مانند شماره های مخاطبین حذف می شود.
- اپلیکیشن ایرانسل: کاربران ایرانسل با کمک نرم افزار ایرانسل من باید وارد حساب کاربری خود شوند. با انتخاب گزینه شماره های من، پیامکی حاوی کد اعتبارسنجی برای شما ارسال می شود. پس از وارد کردن کد در بخش مربوطه، استعلام شماره های ایرانسل خود را مشاهده می کنید.
همچنین یکی از قابلیت های استفاده از این برنامه کاربردی، رفع مسدودی سیم کارت ایرانسل است.
- اپلیکیشن رایتل: مشترکین رایتل با نصب اپ رایتل من به مهم ترین قابلیت های این اپراتور دسترسی پیدا می کنند. کاربران باید به بخش مدیریت سیم کارت ها مراجعه کنند. در قسمت اطلاعات پرونده، اطلاعات شخصی و در بخش اطلاعات سیم کارت، شماره های رایتل ثبت شده به همراه شماره سریال نمایش داده می شود.
کد دستوری استعلام سیم کارت های به نام برای هر اپراتور
یکی از راحت ترین و سریع ترین روش برای شناسایی سیم کارت ها ثبت شده، استفاده از کد دستوری است. کد های دستوری طراحی شده برای هر نوع اپراتور متفاوت است.
برای بررسی تعداد خطوط همراه اول به نام خود کافی است کد *10*130# را شماره گیری کنید.
برای تعیین تعداد سیم کارت های ایرانسل ثبت شده به نام خود باید با کد دستوری *80# شماره گیری کنید.
همچنین برای شناسایی سیم کارت های رایتل از کد دستوری *211# استفاده کنید.
شما با وارد کردن کد های دستوری و برقراری تماس، کد رهگیری دریافت می کنید. در ادامه نتیجه از طریق پیامک برای شما ارسال می شود. توجه داشته باشید هر 10 روز یکبار امکان استعلام سیم کارت به کمک کدهای دستوری وجود دارد.
نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که استفاده از کدهای دستوری در بعضی زمان ها با مشکل روبرو می شود به همین دلیل این روش به کاربرانی که قصد استعلام سیم کارت های به نام را دارند توصیه نمی شود.
دیدگاه نهایی استعلام سیم کارت های به نام و ثبت شده
استفاده از سامانه استعلام سیم کارت یا انواع روش های استعلام گیری برای بررسی سیم کارت های ثبت شده به نام هر شخص یکی از نکات مهمی است که کاربران باید به آن توجه کنند. این عمل به حفظ امنیت و مدیریت سیم کارت های شما کمک می کند.
بهتر است قبل از قراردادن سیم کارت در گوشی های هوشمند جدید، استعلام گیری را انجام دهید و تا زمانی که از ثبت سیم کارت به نام خود مطمئن نشدید با آن شماره اکانت یا حساب کاربری برای نرم افزارهای مختلف ایجاد نکنید. برای اطلاع از قیمت گوشی هوشمند می توانید به سایت فرفره مراجعه کنید.