دسته‌بندی نشده

چگونه زبان ویز را فارسی کنیم؟ اضافه کردن زبان فارسی به مسیریاب ویز

با وجود تنوع در ارائه اپلیکیشن های مسیریاب در سال های اخیر، کماکان برنامه Wase جزو محبوب ترین و دقیق ترین برنامه های مسیریاب به شمار می رود. این روزها کاربران زیادی در سراسر دنیا در کنار آموزش کار با گوگل مپ، برای مسیریابی دقیق خود و اطلاع از شرایط ترافیکی از این برنامه استفاده می کنند. بسیاری از کاربران این برنامه در ایران با چالش عدم تسلط روی زبان انگلیسی مواجه هستند. در چنین شرایطی شاید استفاده از امکانات و خدمات این برنامه برای آنها مشکل باشد. در این مقاله قصد داریم به منظور راهنمایی شما عزیزان درباره نحوه فارسی کردن زبان ویز صحبت کنیم. 

چگونه زبان Waze را فارسی کنیم؟

از آنجا که ویز یکی از بهترین اپلیکیشن های مسیریاب است، بسیاری از کاربران ترجیح می دهند در میان اپلیکیشن های موجود، از این برنامه استفاده کنند. متاسفانه بسیاری از افراد تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارند و به همین دلیل نمی توانند در شرایط مختلف مانند ارسال لوکیشن در آی مسیج توسط دوستانشان، مسیریابی را انجام داده و از خدمات این مسیریاب دقیق به طور کامل بهره مند شوند. در چنین شرایطی فارسی کردن زبان ویز می تواند به عنوان راه حلی مناسب در نظر گرفته شود. در ادامه به نحوه تغییر زبان Waze به فارسی اشاره خواهیم کرد. 

به طور کلی با استفاده از دو روش می توانید زبان برنامه را به فارسی تغییر دهید:

روش اول فارسی کردن زبان ویز

در نسخه جدید برنامه ویز، امکان فارسی سازی برنامه به صورت رسمی اضافه شده است. برای فارسی سازی از طریق روش اول مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید. 

  • در مرحله اول باید برنامه Waze را به جدیدترین نسخه موجود به روز رسانی کنید تا قابلیت های جدیدتر در دسترس شما قرار بگیرد. 
  • پس از باز کردن برنامه وارد قسمت تنظیمات شوید. 
  • بخش Voice direction را انتخاب کنید.
  • در اینجا از میان گزینه های موجود گزینه «پارسی – ساسان» را انتخاب کنید. 
  • در نهایت لازم است برنامه را یکبار ببندید و مجدد باز کنید. مشاهده خواهید کرد که فارسی کردن مسیریاب Waze با موفقیت اعمال شده است.

روش دوم فارسی سازی صوتی برنامه ویز

به جز روش اول، شما می توانید از مسیر دیگری نیز فارسی کردن زبان ویز را انجام دهید. این روش نسبت به روش اول پیچیده تر است؛ اما راه حل محبوبی برای افرادی است که از نسخه های قدیمی تر استفاده می کنند. برای تغییر زبان برنامه از طریق روش دوم، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید. 

  • ابتدا در شبکه اجتماعی تلگرام عضو بات Wazeiran_bot شوید.
  • از قسمت منو بات ابتدا گزینه «سوالات کاربران» و پس از آن «راهنمای گویا» را انتخاب کنید.
  • از میان دو گزینه راهنمای گویای فارسی، به صورت دلخواه «هما»، «ژاله» یا «سارا» را انتخاب کنید.
  • پس از این مرحله لینکی برای شما نمایش داده می شود. این لینک را با برنامه Waze باز کنید.
  • با انتخاب نام هریک از آنها (هما، ژاله یا سارا) می توانید فایل راهنمای گویا را دانلود کرده و از آن استفاده کنید.
فارسی کردن زبان ویز
چگونه زبان Waze را فارسی کنیم؟

چگونه راهنمای صوتی مسیریاب Waze را فارسی کنیم؟

در قسمت قبل در مورد روش فارسی سازی صوتی برنامه با شما صحبت کردیم. با توجه به اینکه راهنمای این برنامه به صورت صوتی است، فارسی سازی آن برای کاربرانی که به زبان انگلیسی تسلط ندارند، می تواند بسیار مفید باشد. فارسی سازی راهنمای صوتی این برنامه شبیه به تغییر زبان گوشی به فارسی، به سادگی و تنها با چند کلیک ساده قابل انجام خواهد بود. برای انجام این کار، کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید. 

  • ابتدا لازم است برنامه را براساس جدیدترین نسخه موجود به روز رسانی کنید. 
  • برای تغییر زبان برنامه به فارسی، پس از ورود به ویز، وارد قسمت تنظیمات شوید. با کشیدن انگشت خود به سمت چپ روی نمایشگر گوشی، از میان گزینه های موجود، آیکون تنظیمات در سمت چپ و بالای صفحه را انتخاب کنید. 
  • پس از ورود به این بخش روی گزینه General کلیک کنید. 
  • در این مرحله روی گزینه Language بزنید. 
  • از میان فهرست نمایش داده شده مربوط به زبان ها، پارسی را انتخاب کنید
  • به همین سادگی فارسی کردن مسیریاب Waze در قسمت راهنمای صوتی برای شما فعال خواهد شد. با فعال سازی زبان فارسی می توانید به راحتی با برنامه کار کنید یا در صورت نیاز ارسال لوکیشن در اپلیکیشن های مختلف را برای دوستانتان به راحتی انجام دهید.
فارسی کردن زبان ویز
چگونه راهنمای صوتی مسیریاب Waze را فارسی کنیم؟

خرید گوشی برای مسیریابی دقیق

در این مقاله درباره فارسی کردن زبان ویز به طور مفصل با شما صحبت کردیم. با توجه به راهکارهای بیان شده، چنانچه تسلط کافی روی زبان انگلیسی ندارید، می توانید نسبت به تغییر زبان ویز به فارسی اقدام کنید. اگر گوشی شما قدیمی شده است یا ظرفیت کافی برای نصب برنامه های مسیریابی را ندارد، می توانید با اطلاع از لیست قیمت گوشی نسبت به خرید تلفن همراه جدید اقدام کنید. 

با توجه به گستردگی تنوع گوشی های موجود در بازار بهتر است قبل از خرید اطلاعات خود را در باره انواع مدل های گوشی بر اساس نیاز و بودجه خود بالا ببرید. چنانچه قصد خرید گوشی به صورت آنلاین و از یک مرجع معتبر را داشتید، فروشگاه اینترنتی فرفره به عنوان پیشنهادی مناسب برای شما به شمار می رود. برای کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر می توانید با کارشناسان مجموعه در بخش پشتیبانی ارتباط برقرار کنید. 

قاب گوشی موبایل

پرفروش ترین ها

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
DMCA.com Protection Status