توییتر یا ایکس چیست؟ همه چیز درباره شبکه اجتماعی Twitter
توییتر (ایکس) به عنوان پرطرفدارترین شبکه اجتماعی در دنیا با بیش از 320 میلیون کاربر فعال معرفی شده است. روزانه میلیون ها توییت در این شبکه اجتماعی در سراسر جهان رد و بدل می شود که در نوع خود بسیار شگفت انگیز است. شبکه اجتماعی Twitter، یک شبکه خبری بزرگ است که امکان ارسال و دریافت پیام های کوتاه به همراه تصاویر را برای کاربران خود فراهم می کند و به یکی از بهترین روش ها برای پیگیری اخبار و رویدادهای مهم در دنیا تبدیل شده است. همین امر موجب شده تا ما در این مقاله، به بررسی کامل توییتر یا ایکس بپردازیم تا به تمام نیازهای شما در رابطه با کار با این شبکه اجتماعی پاسخ داده شود.
توییتر (ایکس) چیست؟
توییتر یک پلتفرم اجتماعی است که به کاربران امکان می دهد تا پیام های کوتاهی به نام “توییت” را ارسال کرده و پیام های دیگران را نیز مشاهده کند. شما با استفاده از این شبکه اجتماعی می توانید با سراسر دنیا در ارتباط باشید و اخبار، ویدئوها، تصاویر و نظرات خود در رابطه با هر موضوعی، با دیگران به اشتراک بگذارید. Twitter که با نام جدید ایکس شناخته می شود، در سال 2006 تأسیس شد و از همان ابتدا به یکی از محبوب ترین و پرکاربرترین پلتفرم در حوزه رسانه های اجتماعی تبدیل گردید. برنامه Treads نیز توسط فیسبوک و اینستاگرام ساخته شده است، ساختاری مشابه Twitter دارد و با هدف جایگزین شدن با این برنامه ساخته شد. برای آشنایی بیشتر با نحوه کار تردز، بهتر است به سراغ مقاله تردز اینستاگرام بروید.
مزایا و معایب شبکه اجتماعی توییتر
در ادامه به بررسی مزایا و معایب شبکه اجتماعی توییتر (ایکس) می پردازیم:
مزایای استفاده از توییتر (ایکس)
- ارتباط مستقیم با مخاطبین و مشتریان: توییتر به کاربران این امکان را می دهد تا به طور مستقیم با دیگر مخاطبین و مشتریان در ارتباط باشند و به آنها پاسخ دهند.
- افزایش شناخت برند: با استفاده از شبکه اجتماعی Twitter می توان به افزایش شناخت برند خود کمک کرد و به جمعیت بیشتری از مخاطبین دسترسی داشت.
- اطلاع رسانی سریع: با استفاده از این پلتفرم اجتماعی، دسترسی شما به اطلاعات، اخبار و تحولات مربوط به کسب و کار خود افزایش یافته و می توانید این اطلاعات را نیز به سرعت به مخاطب خود منتقل کنید.
- ایجاد ارتباطات حرفه ای: ایکس به کاربران خود اجازه می دهد تا با دیگر کسب و کارها، صنایع و فعالان همکار، ارتباط برقرار کنند و از تجربیات آنها بهره مند شوند.
- افزایش ترافیک و بازدید: ترافیک و بازدید وب سایت یا فروشگاه آنلاین شما با استفاده از پلتفرم ایکس افزایش می یابد و می توان به فروش های بیشتری دست یافت.
معایب استفاده از شبکه اجتماعی Twitter
- محدودیت در تعداد کاراکتر: این پلتفرم تنها به کاربران خود اجازه می دهد تا حداکثر 280 کاراکتر بنویسند. این مقدار می تواند برای انتقال اطلاعات کامل، کافی نباشد.
- نقض حریم خصوصی: توییتر (ایکس) می تواند منجر به نقض حریم خصوصی و نفوذ به اطلاعات شخصی کاربران بدون اجازه آنها شود.
- انتشار اخبار جعلی و اطلاعات غلط: از آنجا که تمامی کاربران بدون راستی آزمایی می توانند اطلاعات و اخبار را منتشر کنند، ممکن است این اطلاعات، غلط و اخبار، جعلی باشند. در نهایت، اطلاعات نادرست و ایجاد ابهامات، گسترش می یابد.
- افزایش فشار روانی: استفاده بیش از حد از پلتفرم های اجتماعی، علی الخصوص شبکه اجتماعی Twitter و مطالعه پیام های منتشر شده در این رسانه، موجب افزایش فشار روانی و بروز اضطراب در کاربران می شود. این اثرات در زمان مطالعه نظرات منفی یا محتوای تحریک آمیز، افزایش می یابد.
- افزایش انتقادات و تهمت ها: طبیعت عمومی این پلتفرم به گونه ای است که کاربران با انتقادات و تهمت های ناپایدار رو به رو می شوند. این امر می تواند منجر به تأثیرات منفی روی روابط شخصی و حرفه ای افراد گردد.
به طور کلی اما می توان گفت مزایای استفاده از Twitter بیشتر از معایب آن است و همین موجب شده تا مخاطبان را به خود جذب کند.
شبکه اجتماعی ایکس یا توییتر چه کاربردها و ویژگی هایی دارد؟
برخی از کاربردها و ویژگی های شبکه اجتماعی ایکس به شرح زیر است:
- رسالت Twitter، دریافت اطلاعات با سرعت بالا توسط کاربران است که همین امر موجب شده تا پیام ها و توییت های این برنامه، با محدودیت 280 کاراکتری مواجه باشند.
- البته در این برنامه می توانید توییت های طولانی را نیز منتشر کنید. این توییت ها، در زمینه های مختلف سیاسی، اعتراضی، علمی و غیره منتشر شوند.
- از کاربردهای این برنامه می توان به کمترین زمان در ارسال توییت های کوتاه و اطلاع از آخرین توییت های کاربران اشاره کرد.
- در توییتر (ایکس)، می توانید هویت های مجازی برای پرمخاطب نشان دادن یک موضوع خاص ایجاد کنید که با هدف القای فضای ذهنی مورد نظر به کاربران طراحی می شوند.
- کاربران این امکان را دارند که بروزرسانی توییت ها را از طریق ایمیل، سایت، RSS، پیامک و دیگر نرم افزارهای کاربردی، ارسال یا دریافت کنند.
تبدیل توییتر به ایکس (x) و علت نامگذاری آن
شبکه اجتماعی Twitter در سال 2022 توسط ایلان ماسک از جک دورسی، مالک اصلی آن، خریداری شد. بعد از این خریداری، ماسک اعلام کرد که می خواهد نام این شبکه اجتماعی پرطرفدار را تغییر دهد. او آدرس دامنه Twitter را به X.com تغییر داد. البته بعد از انجام این تغییرات، ایلان ماسک اعلام کرد که این برند همچنان با نام توییتر به کار خود ادامه می دهد و این تغییر نام بزرگ، نشان از تعهد شرکت به عصر جدید و تکنولوژی های مدرن است. به طور کلی، این مولتی میلیاردر معروف، رویکرد درآمدزایی بیشتری از این شبکه اجتماعی دارد و سعی کرده است که کاربران را به خرید تیک آبی توییتر سوق دهد. برای داشتن تیک آبی، کاربران باید ماهیانه 8 دلار پرداخت کنند.
آشنایی با اصطلاحات توییتر
اولین قدم برای آموزش و استفاده از توییتر (ایکس)، آشنایی با اصطلاحات این پلتفرم است:
- توییت (Tweet): این اصطلاح مربوط به نوشتن و به اشتراک گذاشتن متن، لینک، تصویر، ویدئو و غیره حاوی 280 کاراکتر یا کمتر از آن است.
- ریتوییت (Retweet): از این اصطلاح، زمانی استفاده می شود که توییت یک کاربر را در صفحه خود دوباره منتشر کنید. در واقع RT، همان کپی یا فوروارد (Forward) کردن پیام در صفحه شخصی است.
- توییت آپ (Tweet Ups): این اصطلاح جزو اصطلاحات پرکاربرد نیست اما به معنی استفاده از شبکه اجتماعی Twitter برای ملاقات با دیگر اعضا است.
- موضوعات داغ (Trending Topics): این واژه که با نام ترند (Trend) نیز شناخته می شود، برای زمانی کاربرد دارد که یک هشتگ بیشتر از دیگر پیام ها، مورد استفاده قرار می گیرد و به بخش ترند Twitter منتقل می گردد تا دیگر کاربران نیز از آن باخبر شوند. این ترندها به دو دسته جهانی و کشوری تقسیم بندی خواهند شد.
- توییت تجاری (Promoted Tweets): این بخش مربوط به تبلیغات است و با پرداخت هزینه به شرکت ها نمایش داده می شود.
- رشته توییت یا رشتو: این امکان به کاربران اجازه می دهد تا در رابطه با موضوع خاصی، به طور سلسله وار و بدون به هم ریختگی در توییت ها، بحث و تبادل نظر داشته باشند.
- فالوور (Follower): به افرادی که صفحه شما را در توییتر (ایکس) دنبال می کنند، فالوور یا دنبال کننده می گویند.
- فالوئینگ (Following): به افرادی که شما آنها را دنبال می کنید، فالوئینگ گفته می شود.
- تایم لاین (Timeline): این صفحه مشابه با اینستاگرام است که در آن، توییت های دیگر افراد قابل مشاهده خواهد بود.
- دی اکتیو (Deactivate): به غیر فعال کردن اکانت گفته می شود.
- دایرکت (Direct): پیامی که به طور مستقیم و خصوصی به دیگر افراد ارسال کنید، دایرکت نامیده می شود.
- توییت پین (Pin Tweet): با استفاده از این قابلیت می توانید یک توییت را در صفحه خود سنجاق یا پین کنید تا به دیگر مخاطبان نشان داده شود.
- طوفان توییتری: موضوعات پرطرفدار برای تبدیل شدن به ترند به یک طوفان توییتری و کاربران هم نظر نیاز دارد.
- فیواستار (Favstar): لایک کردن یک توییت در گذشته با اصطلاح فیو کردن شناخته می شد که مخفف کلمه فیوریت (Favorite) است. در صورتی که یک توییت بیشتر از هزار لایک دریافت کند، به اصطلاح، فیواستار می شود.
امکانات برنامه ایکس
برنامه توییتر (ایکس) امکانات گوناگونی دارد که مهمترین آنها در ادامه لیست شده اند:
- انتشار اطلاعات و اخبار: پلتفرم ایکس به شما این امکان را می دهد تا اطلاعات مربوط به کسب و کار خود را خیلی سریع به اشتراک بگذارید و مخاطبان را از آنها مطلع نمایید.
- شناخت مشتری و مخاطب: با استفاده از امکانات Twitter، شما می توانید به مشتریان و مخاطبین بیشتری دسترسی داشته باشید و اطلاعات کاملی از جامعه هدف خود بدست آورید. در بخش آنالیتیکس توییتر (Twitter Analytics)، می توانید اطلاعات دموگرافیک نظیر سن، جنس، سبک زندگی و رفتار مشتریان را مشاهده کنید.
- دریافت بازخورد آنی: از دیگر امکانات توییتر، ارائه خدمات به مشتریان و دریافت بازخورد آنی است. با این ابزار، شما می توانید ارتباط مستقیمی با مشتریان برقرار کنید و پشتیبانی جامعی به آنها ارائه دهید.
- ایجاد شبکه ای از مشتریان: در شبکه اجتماعی Twitter، مکالمه و ارتباطات سریعی بین برندها و مشتریان ایجاد می شود که در نهایت این سرعت و آسانی منجر به ایجاد شبکه ای از طرفداران خواهد شد.
- بررسی رقبا و ارتباط با آنها: از دیگر امکانات برنامه ایکس، ارزیابی رقبا و ارتباط با آنها است. شما می توانید با لیست کردن رقبای خود، اخبار و محتوای آنها را بررسی نمایید و با تحلیل رقبا، به ایده های خوبی دست یابید.
- تبلیغات در توییتر: روش های مختلفی برای تبلیغات در توییتر (ایکس) وجود دارد که متداول ترین آن، تبلیغ یک توییت مشخص است. توییت های تبلیغاتی با برچسب Ad مشخص می شوند که موجب افزایش تعداد فالوورها و تعامل خواهند شد و کاربر را به صفحه اصلی یا لندینگ (Landing) پیج هدایت می کنند. همچنین می توان به اینفلوئنسرهای (Influencers) توییتری نیز برای تبلیغات پیام داد.
- افزایش ترافیک وب سایت: شما با استفاده از امکان قرار دادن لینک در بخش پروفایل، می توانید ترافیک وب سایت را افزایش دهید.
آموزش کار با توییتر
شیوه کار با این شبکه اجتماعی چندان سخت نیست و بعد از ساخت اکانت توییتر می توانید به راحتی آن را استفاده کنید. در صورتی که کاربر جدید برنامه ایکس هستید، در ادامه نحوه کار با آن را برای شما توضیح داده ایم:
دانلود و نصب توییتر فارسی
قبل از شروع آموزش استفاده از این برنامه باید، ایکس را دانلود و نصب کنید. از آنجایی که اغلب شبکه های اجتماعی از جمله توییتر (ایکس) در ایران فیلتر هستند، برای دانلود این برنامه، نیاز به فیلترشکن دارید. در صورتی که نتوانستید از طریق سایت یا پلی استور، دانلود ایکس فارسی را انجام دهید، می توانید از سه روش زیر برای انجام این کار استفاده کنید:
- دانلود از کامپیوتر: بعد از نصب فیلترشکن، صفحه برنامه را در کامپیوتر باز کرده و دانلود را آغاز کنید.
- دانلود از تلگرام: برخی از ربات های پرکاربرد در تلگرام، امکان دانلود برنامه x را فراهم نموده اند. برای این کار، کافی است به پلی استور مراجعه کرده و لینک صفحه مربوط به دانلود توییتر را کپی کنید. با ارسال این لینک در ربات تلگرام، فایل برنامه برای شما ارسال می شود.
- دانلود از موبایل: در این روش، ابتدا باید به بخش تنظیمات، قسمت برنامه ها بروید. با پیدا کردن برنامه پلی استور، روی گزینه ذخیره کلیک کنید. با پاک کردن حافظه پنهان و داده ها، می توانید فیلترشکن را روشن کنید و اپلیکیشن را دانلود نمایید.
اکسپلور توییتر و نحوه کار با آن
اکسپلور توییتر (ایکس)، در واقع فضایی است که در آن می توانید همه توییت ها را مطالعه کنید و برای آنها کامنت بگذارید. در زمان ورود به اکسپلور، کلمات و هشتگ هایی که در موقعیت جغرافیایی شما یا در کل جهان، ترند شده اند را به شما نشان می دهد.
نوتیفیکیشن ها در توییتر
نوتیفیکیشن ها (Notifications) در شبکه اجتماعی Twitter، در واقع پیام هایی هستند که از طرف این پلتفرم با توجه به رفتار شما، برایتان ارسال می شود. این پیام ها را در قسمت اعلانات صفحه گوشی، به شما نشان داده خواهد شد و با کلیک روی هر کدام از این پیام ها، وارد برنامه می شوید و به طور کامل محتوای متنی یا تصویری را مشاهده می کنید. در صورتی که نمی خواهید نوتیفیکیشنی برای شما ارسال شود، مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد تنظیمات گوشی تلفن همراه خود شوید.
- در این قسمت، باید وارد بخش نوار اعلانات شوید و در آن به دنبال برنامه Twitter باشید.
- با انتخاب برنامه توییتر (ایکس)، روی علامت اجازه اعلان کلیک کنید تا اعلانات این برنامه برای شما خاموش شود.
ارسال پیام در دایرکت توییتر
ارسال پیام دایرکت در برنامه x، یک فرایند آسان است. در نسخه وب این برنامه برای ارسال پیام، باید روی آیکون massage کلیک کنید و وارد قسمت پیام جدید شوید. در این بخش، باید پروفایل شخصی را که می خواهید به آن پیام دهید را مشخص نمایید تا وارد صفحه شخصی او شده و سپس با نوشتن محتوای مورد نظر، آن را نوشته و ارسال نمایید.
در صورت استفاده از نسخه موبایلی، باید به بخش پیام ها در پایین صفحه نمایش بروید و گیرنده پیام را انتخاب نمایید. بعد از آنکه دکمه ای که دارای آیکون پاکت نامه است را انتخاب کردید، می توانید با سایر کاربران در این شبکه اجتماعی در ارتباط باشید.
برای اینکه دیگر کاربران بتوانند برای شما پیام دایرکت ارسال کنند، باید به بخش Setting and Privacy برنامه خود بروید و سپس روی گزینه Privacy and safety کلیک کنید. در نهایت گزینه Direct messages را انتخاب نمایید و بدین ترتیب، دریافت پیام از طرف کاربران دیگر برایتان فعال خواهد شد.
گزینه لیست در توییتر
با استفاده از گزینه لیست در توییتر (ایکس) می توانید توییت اکانت هایی خاص و محدود را در دسته بندی های مختلف بگذارید و به جای اینکه تمامی توییت ها را ببینید، تنها پیام های مربوط به این دسته بندی را مشاهده کنید. برای درست کردن لیست، باید ابتدا نسخه وب یا برنامه موبایلی را باز کنید. در نسخه وب باید روی آیکون پروفایل، راست کلیک کنید و در قسمت باز شده، گزینه لیست را انتخاب نمایید. روی گزینه Create New List مجدداً راست کلیک کنید و در ادامه اسم لیست و متن مربوط به آن را به دلخواه خود بنویسید.
در صورت داشتن پلتفرم موبایلی، باید به دنبال گزینه پروفایل بگردید، زیرا گزینه لیست در زیر آن قرار دارد. بعد از آن باید انتخاب کنید که آیا لیست عمومی (Public) است یا به صورت خصوصی باید تنظیم شود. در نهایت گزینه Save List را انتخاب کنید. در نسخه موبایلی، با پیدا کرده گزینه لیست، آن را انتخاب کنید و در انتهای این بخش، گزینه Create New List را می بینید. بعد از انتخاب اسم و تنظیمات مربوط به خصوصی یا عمومی بودن لیست، باید کلیک روی گزینه Done، لیست شما ایجاد می شود.
گزینه کامیونیتی community در توییتر
برنامه ایکس در بخش پروفایل حرفه ای خود، گزینه جدیدی با نام community اضافه کرده است که با استفاده از آن می توان یک انجمن توییتری را در حساب کاربری خود به نمایش درآورد. با این اقدام، توجه کاربران به بحث های چالش برانگیز افزایش می یابد. با استفاده از این ویژگی و نوشتن توییت هایی جذاب و مناسب، ارتباط مخاطب با شما هیچ گاه قطع نمی شود و همواره تعامل شما با ایشان برقرار خواهد بود.
چگونه توییت بزنیم؟
اگر می خواهید مطلب جدیدی را در توییتر (ایکس) منتشر کنید یا به اصطلاح توییت بزنید، باید روی گزینه + آبی رنگ در پایین صفحه نسخه موبایلی کلیک کرده و گزینه پست را انتخاب کنید یا کادر بالای صفحه با عنوان What is happening را انتخاب نمایید. در صفحه باز شده شما قابلیت بارگذاری تصویر، اضافه کردن لینک، نوشتن متن و ارسال فایل GIF را دارید.
آموزش جستجو در توییتر
برای جستجوی مطلب مورد نظر خود برنامه x، باید به بخش Explore بروید. در این بخش با دسته بندی های مختلفی از توییت ها بر اساس موضوع و محبوبیت مواجه می شوید. برای پیدا کردن یک شخص یا یک توییت، باید کلمه مورد نظر یا نام شخص را در قسمت Search وارد کنید تا نتایج جستجو به شما نشان داده شود و شما از بین آنها گزینه مورد نظر خود را انتخاب نمایید. پینترست نیز برنامه ای است که می توانید از آن، عکس و ویدئوهای بسیاری را به دلخواه خود سرچ کنید. برای آشنایی بیشتر با این برنامه، آموزش پینترست را بخوانید.
آموزش ریتوییت در توییتر
همانطور که اشاره شد، ریتوییت در واقع انتشار توییت دیگران در صفحه شخصی خود است. ریتوییت ها نیز مانند توییت های معمولی در تایم لاین نمایش داده می شوند که در بالای آنها، نام ریتوییت کننده و شخصی که توییت را ثبت کرده، قابل مشاهده است. برای ریتوییت کردن یک پست، کافی است روی علامت ریتوییت زیر پست کلیک کنید تا توییت موردنظر در صفحه شما فوروارد شود.
آموزش پاک کردن ریتوییت در توییتر
برای پاک کردن ریتوییت ارسال شده، باید روی دکمه ریتوییت رنگی، کلیک کنید تا به حالت بی رنگ باز گردد.
خرید ریتوییت توییتر
خرید ریتوییت توییتر (ایکس) برای افرادی که به دنبال پیشرفت و رشد اکانت خود در این برنامه هستند بسیار مناسب خواهد بود. در صورتی که به دنبال بیشتر دیده شدن صفحه و پروفایل خود هستید، بهتر است به سراغ خرید ریتوییت بروید.
آموزش لایو در توییتر
این سرویس در Twitter مانند لایو (Live) در اینستاگرام است. برای پخش لایو، باید روی نوشتن توییت بزنید و از آنجا گزینه Live video (Go Live) را انتخاب کنید. در قسمت بالای لایو، گزینه میکروفن قرار دارد که با انتخاب آن، لایو به حالت صوتی در می آید. این قابلیت را می توانید در طول لایو، روشن یا خاموش کنید. برای اتمام لایو نیز تا چند ثانیه روی صفحه نگه دارید و صفحه را به سمت پایین بکشید. سپس با انتخاب گزینه Stop broadcast، لایو شما به اتمام می رسد.
آموزش ریپلای و منشن در توییتر
برای ریپلای کردن یک توییت، باید در زیر همان پست، روی آیکون ریپلای کلیک کنید و متن مورد نظر را بنویسید. همچنین می توانید قبل از نام کاربری شخص، علامت @ را بگذارید تا ریپلای منشن انجام شود.
آموزش کوت در توییتر
کوت در برنامه ایکس به معنای ارسال نظر برای یک توییت و اشتراک گذاری آن نظر برای دیگر دنبال کنندگان است. در صورتی که شخصی، توییت شما را کوت کند، این موضوع از طریق نوتیفیکیشن به شما اطلاع داده می شود. برای ارسال کوت از طریق نسخه وب، باید روی علامت ریتوییت بزنید و بعد از نوشتن کوت، آن را توییت کنید. در صورتی که با نسخه موبایلی بخواهید این کار را انجام دهید، با انتخاب گزینه ریتوییت، پاپ آپی برای شما باز می شود که باید در آن گزینه Quote یا Retweet with comment را انتخاب نمایید.
توییتر وب چیست؟
برنامه توییتر (ایکس) به طور روزانه دارای 192 میلیون کاربر فعال است که همین امر نشان دهنده محبوبیت این پلتفرم در بین شبکه های اجتماعی دیگر خواهد بود. بنابراین Twitter Web این امکان را برای کاربران فراهم کرده است که به راحتی با استفاده از نسخه وب، به اکانت Twitter خود دسترسی داشته باشند و با کاربران این برنامه، تعامل برقرار کنند. در این نسخه، تمامی امکانات اپلیکیشن موبایلی وجود دارد تا به بهترین شکل بتوانید با کاربران ارتباط بگیرید. در صورتی که بخواهید به جای ایمیل با شماره تماس خود وارد این برنامه شوید، می توانید با ساخت شماره مجازی، این کار را انجام دهید.
افزایش فالوور توییتر
برای افزایش فالوور در برنامه x روش های بسیار زیادی وجود دارد که چند مورد از مهم ترین آنها به شرح زیر است:
- پروفایل خود را به حالت حرفه ای درآورید یا در صورتی که کسب و کار خاصی دارید، یک پروفایل بیزینسی ایجاد نمایید.
- به طور مداوم و هر روزه توییت بزنید. این روش در دراز مدت اثرات خوبی دارد.
- از طریق فالو کردن پیج ها می توانید به مرور فالوور جذب کنید. این روش کمی زمان بر است و نتایج چشمگیری نیز به همراه ندارد. همچنین در صورت گذشتن از حد فالو و آنفالو، ممکن است حساب شما به حالت تعلیق درآید.
- برای افزایش فالوورها، تبلیغات انجام دهید و فالوور بخرید تا دیگر مخاطبین ارگانیک به اکانت شما جذب شوند.
- بهتر است محتوای تصویری و در تایم مناسب منتشر نمایید.
- استفاده هوشمندانه از هشتگ ها نیز می تواند شرایط بهتری برای تعامل ایجاد کند.
قوانین توییتر را جدی بگیرید
قوانین توییتر (ایکس) شامل بایدها و نبایدهایی می شود که با عدم رعایت ها، حساب کاربری شما مسدود خواهد شد. این قوانین در زمینه های مختلفی وضع شده اند و به شرح زیر هستند:
قوانین امنیتی
- تبلیغ خشونت افراطی و تروریسم در این برنامه ممنوع است.
- تجلیل از خشونت و ابراز آن نسبت به یک گروه یا شخص خاصی، ممنوعیت دارد.
- محتوای منتشر شده در این برنامه نباید به هیچ عنوان در مورد سواستفاده جنسی از کودکان باشد.
- رفتارهای نژادپرستانه علیه قومیت، گرایش جنسی خاص، گرایشات مذهبی، سن و غیره ممنوع است.
- شبکه اجتماعی Twitter به شدت با تبلیغ یا تشویق به خودکشی و خودآزاری مقابله می کند.
- خدمات یا کالاهای غیرقانونی در این برنامه به فروش نمی رسند.
قوانین محدودیتی
- تعداد مجاز پیام مستقیم یا دایرکت در هر روز 1000 عدد است.
- روزانه در فواصل زمانی نیم ساعته می توان 2400 توییت پست کرد.
- در هر ساعت تنها 4 دفعه می توان ایمیل اکانت را تغییر داد.
- از نظر فنی، در طول هر ساعت، تنها می توان 400 اکانت فالو کرد.
- در صورتی که اکانتی در توییتر (ایکس) دارای 5 هزار فالوئینگ باشد، برای فالو کردن اکانت های دیگر، با محدودیت رو به رو می شود.
قوانین برای انتشار محتوا
- امکان نشر محتوای تکراری یا کپی توسط یک یا چند اکانت وجود ندارد و در صورت انتشار، تجربه کاربری مختل می شود.
- استفاده از ربات یا اسکریپت برای انتشار محتوای تکراری موجب تعلیق یا حذف اکانت خواهد شد.
- فعالیت حساب هایی که تبلیغات تکراری انجام می دهند، مختل شده و حساب ها حذف می شوند.
- تحریف متن با افزودن یا حذف هرگونه علائم، غیرمجاز است.
- محتوای ساختگی و شبیه سازی شده در این برنامه ممنوع است زیرا موجب انحراف کاربران خواهد شد.
کلام آخر
گرچه توییتر (ایکس) یک شبکه اجتماعی محبوب در بین افراد جامعه است، برندها و کسب و کارها نیز می توانند به منظور افزایش مخاطبین خود از آن استفاده کنند. اما باید توجه داشته باشید که این امر بدون برنامه و استراتژی امکان پذیر نخواهد بود. برای فعالیت در این برنامه، باید لحن برند و هدف از تولید محتوا را بدانید و بتوانید با توجه به لحن مخاطب خود، توییت بزنید. در این مقاله به بررسی کامل شبکه اجتماعی Twitter پرداختیم. سوالات و ابهامات خود را در رابطه با این برنامه، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.