راهنمای خرید

راهنمای خرید مودم

در دنیای ارتباطات امروزی، اتصال به اینترنت از اهمیت بسیاری برخوردار است و یکی از ابزارهای اساسی برای این اتصال، مودم است. این محصولات نقش کلیدی در تبدیل سیگنال های دیجیتال به صورت قابل فهم برای دستگاه ها و برعکس دارند، بنابراین انتخاب یک کالای مناسب برای نیازهای شما امری حیاتی می شود.

در این مطلب، به راهنمای خرید مودم خواهیم پرداخت. از جمله مواردی که در اینجا به آنها اشاره خواهیم کرد، سرعت اتصال، نوع اتصال (ADSL ،VDSL، یا فیبر نوری)، تعداد پورت ها، قابلیت های امنیتی، و همچنین مدیریت و پشتیبانی فنی مودم خواهند بود.

با مطالعه این راهنما، شما قادر خواهید بود تا با آگاهی بیشتر، مودمی را که بهترین تطابق را با نیازهای شما دارد، انتخاب کرده و تجربه اتصال به اینترنت را بهبود بخشید.

نکات مهمی که قبل از خرید مودم باید بدانید

در بررسی راهنمای خرید مودم باید در ابتدا به بررسی این نکته پرداخت که آیا کاربری و ویژگی های همه مودم های موجود در بازار یکسان است؟ آیا می دانید که هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کرد و کدام ویژگی ها را بررسی نمود؟

در راهنمای خرید مودم با مهم ترین نکاتی که قبل از خرید باید بدانید آشنا شوید:

سازگاری با ISP مدنظر

اولین و مهم ترین نکته که حتماً قبل از انتخاب مودم باید به آن توجه کنید، سازگاری آن با ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) مدنظر شماست. ISP به عنوان شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت در نظر گرفته می شود. به عبارت دیگر، اطمینان حاصل کنید که مودمی که انتخاب می کنید، با شبکه و نیازهای فنی ISP شما سازگاری دارد. این اطمینان به شما کمک می کند که به بهترین نحو ممکن از ارتباط خود با اینترنت بهره مند شوید و به مشکلات احتمالی از نظر سازگاری پیشگیری کنید.

راهنمای خرید مودم

راهنمای خرید مودم خانگی

با خرید مودم خانگی می توانیم از مزایایی مثل سرعت اینترنت بیشتر و هزینه های کمتر، بهره ببریم. اما از آنجایی که تنوع مودم های موجود در بازار کم نیست، بسیاری از افراد در زمان خرید این دستگاه ها دچار سردرگمی می شوند…

سرعت

سرعت نیز از عوامل مهمی است که در هنگام انتخاب مودم باید به آن توجه کنید. اگر از اینترنت برای کارهایی مانند بازی آنلاین، دانلود فایل های حجیم و تماشای فیلم با کیفیت بالا استفاده می کنید، باید یک سیستم با سرعت انتقال داده بالا را خریداری کنید.

سرعت مبدل سیگنال، بر حسب مگابیت بر ثانیه (Mbps) اندازه گیری می شود. مبدل های ADSL معمولاً سرعت انتقال داده ای بین 1 تا 200 مگابیت بر ثانیه را پشتیبانی می کنند. مودم های بی سیم نیز قابلیت پشتیبانی از سرعت انتقال داده ای بین 54 تا 1.3 برخوردار هستند.

فروشگاه اینترنتی فرفره

کانال های استریمینگ (Streaming Channels)

نکته دیگری که در راهنمای خرید مودم باید به آن بپردازیم، اهمیت تعداد کانال های استریمینگ است که در مبدل شبکه پشتیبانی می شود. کانال های استریمینگ، تعداد کانال هایی هستند که یک مودم برای انتقال داده های ویدئویی از آن ها استفاده می کند. هرچه تعداد کانال های استریمینگ بیشتر باشد، مودم این قابلیت را دارد که تعداد دستگاه های بیشتری را به طور هم زمان به اینترنت متصل نماید.

تعداد کانال های استریمینگ را بر حسب کانال های downstream و upstream اندازه گیری می کنند. کانال های downstream برای انتقال داده های ویدئویی از اینترنت به دستگاه های شما مورد استفاده قرار می گیرد و بالعکس برای انتقال داده های ویدئویی از دستگاه شما به اینترنت نیز از کانال های upstream استفاده خواهد شد.

پروتکل های DOCSIS

پروتکل های DOCSIS، مجموعه ای از استانداردهای صنعتی را شامل می شود که برای انتقال داده های دیجیتال از طریق شبکه های کابل مورد استفاده قرار می گیرند. وظیفه این پروتکل ها تبدیل داده های دیجیتال به سیگنال های آنالوگ است تا امکان انتقال آن ها از طریق کابل های کواکسیال فراهم شود.

مودم های ADSL از پروتکل های DOCSIS پشتیبانی می کنند. آخرین نسخه پروتکل DOCSIS ،DOCSIS 3.1 است. این پروتکل قابلیت سرعت انتقال داده ای تا 10 گیگابیت بر ثانیه را دارد.

درگاه ها

برای اتصال دستگاه ‎‎های جانبی، درگاه ها و پورت‎ های ورودی مودم، مورد استفاده قرار می گیرند. تقریباً همه محصولات موجود در بازار دارای درگاه های LAN، درگاه های WAN و درگاه های USB هستند.

درگاه های LAN، برای اتصال دستگاه های سیمی مانند کامپیوتر، تلویزیون هوشمند و کنسول بازی به مبدل شبکه، کاربرد دارند. برای متصل شدن به شبکه ISP نیز از درگاه WAN استفاده می کنند. پورت های USB هم به منظور اتصال دستگاه های جانبی مانند فلش مموری و هارددیسک اکسترنال به مبدل داده به کار گرفته می شوند.

راهنمای خرید مودم

امنیت و گارانتی

یکی دیگر از نکات مهمی که در راهنمای خرید مودم باید به آن بپردازیم؛ اهمیت امنیت و گارانتی مودم است. در مبدل های شبکه جدیدی که به بازار معرفی شده‎ اند، قابلیت های امنیتی مانند فایروال و رمزگذاری SSL پشتیبانی می شوند.

امنیت این مبدل اهمیت بسیار بالایی دارد؛ زیرا به عنوان دروازه ورودی به شبکه اینترنت شما، کلیه اطلاعاتی ورودی و خروجی به دستگاه شما و سایر اعضا ابتدا از آن عبور خواهد؛ بنابراین درصورتی که از امنیت لازم برخوردار نباشد، هکرها می توانند از طریق آن به شبکه شما دسترسی پیدا کرده و داده های شما را به سرقت ببرند.

علاوه بر این هنگام خرید، توجه داشته باشید که دستگاه منتخب شما، دارای گارانتی معتبر و بلند مدت باشد.

راهنمای خرید انواع مودم

آشنایی با انوع مودم

مودم، دستگاهی است که اطلاعات از شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) را به فرمتی قابل استفاده در دستگاه های مختلف تبدیل می کند و از طرف دیگر اطلاعات را از دستگاه های مختلف دریافت کرده و با تبدیل از سیگنال های دیجیتال به سیگنال های آنالوگ به ISP منتقل می کند.

این دستگاه از سیم کابل یا تلفن سیگنال های آنالوگ را دریافت و به داده های دیجیتال تبدیل می کند و به این طریق امکان اتصال کاربر به اینترنت را فراهم می آورد.

مبدل های سیگنال امروزی سریع تر هستند و با انواع مختلفی از اینترنت مانند کابلی یا DSL همخوانی دارند. توجه داشته باشید که هر ISP ممکن است نوع مودم خاصی را توصیه کند به همین دلیل انتخاب نوع ISP می تواند تأثیر زیادی بر عملکرد مبدل شبکه داشته باشد.

در ادامه راهنمای خرید مودم، به معرفی انواع مودم خواهیم پرداخت.

Dial-up استاندارد (Standard Dial-Up)

Dial-up، قدیمی ترین نوع مودم است که برای اتصال به اینترنت از طریق خط تلفن ثابت مورداستفاده قرار می گیرد و داده های دیجیتال را به سیگنال های آنالوگ تبدیل می کند و سپس از طریق خط تلفن این سیگنال ها را به ISP ارسال خواهد کرد. ISP نیز سیگنال ها دریافت شده را به داده های دیجیتال تبدیل کرده و در نهایت آن ها را به شبکه اینترنت ارسال می کند.

سرعت انتقال داده ها با Dial-Up، پایین بوده و حداکثر سرعت آن 56 کیلوبایت بر ثانیه است. همچنین نسبت به سایر مودم ها، پایداری کم تری دارد. ویژگی های Dial-up عبارت اند از:

  • سرعت انتقال داده پایین (حداکثر 56 کیلوبایت بر ثانیه)
  • پایداری کم
  • استفاده از خط تلفن ثابت برای اتصال به اینترنت

DSL

DSL از طریق خط تلفن ثابت امکان اتصال به اینترنت را فراهم می آورد و از فناوری DSL برای انتقال داده ها بهره می برد. فناوری DSL از دو کانال مجزا، یک کانال برای انتقال داده های دریافتی و یک کانال برای انتقال داده های ارسالی استفاده می کند.

DSL، نسبت به Dial-Up ها سرعت انتقال بالاتری دارند. سرعت انتقال داده در DSL، بسته به نوع مودم و ISP می تواند از 512 کیلوبیت بر ثانیه تا 1 گیگابیت بر ثانیه متفاوت باشد. ویژگی های DSL عبارت اند از:

  • سرعت بالاتر در انتقال داده ها نسبت به Dial-Up
  • پایداری بالاتر نسبت به Dial-Up
  • استفاده از خط تلفن ثابت برای اتصال به اینترنت

مودم های کابلی (Cable Modems)

مودم های کابلی نیز از انواع مبدل های شبکه هستند که برای اتصال به اینترنت از شبکه های کابل بهره می برند. شبکه های کابل، شبکه هایی هستند که به وسیله کابل های کواکسیال، داده های دریافتی و ارسالی را منتقل می کنند.

سرعت انتقال داده از طریق این نوع مبدل ها، بسیار بالا است البته سرعت انتقال داده ها در این مبدل های دیجیتال نیز به نوع مودم و ISP، بستگی دارد و می تواند از 100 مگابیت بر ثانیه تا 1 گیگابیت بر ثانیه، متفاوت باشد. ویژگی های مودم کابلی عبارت اند از:

  • سرعت بسیار بالا در انتقال داده ها
  • پایداری بالا
  • استفاده از شبکه های کابل برای اتصال به اینترنت

روتر (Modem/Router Combo)

روتر، دستگاهی است که هم قابلیت های مودم و هم قابلیت های روتر را پشتیبانی می کند. این نوع سیستم امروزه با پیشرفت های چشمگیری به دنیای ارتباطات قدم گذاشته و این قابلیت را دارد که از طریق خط تلفن، شبکه های کابل یا شبکه های بی سیم، داده ها را منتقل کند.

مودم روترها، بهترین گزینه برای افرادی است که علاوه بر اتصال به اینترنت، قصد دارند از قابلیت های شبکه بی سیم نیز بهره مند شوند. ویژگی های مودم روترها عبارت اند از:

  • برخورداری از قابلیت های مودم و روتر
  • قابلیت اتصال گسترده
  • سرعت انتقال نسبتاً بالا
  • پایداری مطلوب

کدام نوع مبدل شبکه را انتخاب کنیم، بهتر است؟

در مرحه بعدی در راهنمای خرید مودم باید به بررسی این امر پرداخت که کدام یک از این مبدل های شبکه برای شما مناسب تر است؟ پاسخ این سوال به عوامل مختلفی مانند نوع اتصال به اینترنت، سرعت موردنیاز و مقدار بودجه شما بستگی دارد.

اگر از خط تلفن ثابت برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید، باید یکی از مبدل های دیجیتال Dial-up یا DSL را انتخاب کنید. در صورت استفاده از شبکه های کابلی نیز، انتخاب مودم کابلی بهترین گزینه خواهد بود.

اگر تمایل دارید با سرعت بالا به اینترنت متصل شوید باید یکی از مبدل های شبکه کابلی یا DSL را انتخاب نمایید.

اگر بودجه محدودی دارید، می توانید از مودم های Dial-up یا مودم های کابلی ارزان قیمت استفاده کنید. اما اگر بودجه بیشتری دارید، می توانید از مودم های DSL یا مودم روترهای با کیفیت بالاتر استفاده کنید.

آموزش 0 تا 100 تنظیمات مودم Tp-Link به زبان ساده با تصویر

معرفی بهترین مودم ها

در پایان راهنمای خرید مودم، لازم است که برترین مدل های موجود در بازار که به آخرین فناوری ها مجهز شده اند را به شما معرفی کنیم.

مودم روتر +ADSL2 تی پی-لینک مدل TD-W8961N_V4، یک مبدل شبکه اقتصادی و مقرون به صرفه که برای اتصال به شبکه بر پایه خط ثابت طراحی شده است و از پروتکل های ADSL 2 و +ADSL 2 پشتیبانی می کند. سرعت دانلود تا 12 مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود تا 1 مگابیت بر ثانیه، پشتیبانی از استانداردهای بی سیم IEEE 802.11n ،802.11 g و 802.11 b، برخورداری از دو آنتن Omni Directional ثابت و سرعت بی سیم تا 150 مگابیت بر ثانیه از جمله ویژگی های این مبدل دیجیتال هستند.

مودم روتر بی سیم ADSL2 Plus و VDSL2 دی لینک مدل DSL-224 NEW با قابلیت پشتیبانی از پروتکل های ADSL2 Plus و VDSL2 بر ای اتصال به فضای مجازی از طریق خط ثابت طراحی شده و برای اتصال به خط ثابت از یک پورت RJ-11 برخوردار است و همچنین از چهار پورت RJ-45 برای برقراری اتصالات بی سیم بهره می برد. سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه و سرعت دانلود تا 100 مگابیت بر ثانیه از ویژگی های بارز این مبدل هستند.

مودم چیست؟

مودم در واقع دستگاهی است که از آن برای تبدیل سیگنال های آنالوگ و دیجیتال به یکدیگر و در نتیجه برای برقراری ارتباط اینترنتی استفاده می شود. کاربران می توانند از طریق این دستگاه به شبکه اینترنت دسترسی داشته باشند. مودم ها با توجه به محلی که قرار است از آن استفاده شود در 3 دسته مودم های داخلی، خارجی و Pc card جای می گیرند.

  • مودم های داخلی به صورت تراشه ای درون تلفن همراه، لپ تاپ، تبلت و… قرار می گیرند. زمانی که اینترنت دستگاه را فعال می کنید این تراشه نیز شروع به کار می کند.
  • معمولا در منازل مسکونی یا ادارات از مودم های خارجی استفاده می شود. مودم های خارجی یکی از پرکاربردترین مودم ها هستند. بهتر است پیش از خرید، راهنمای خرید مودم خانگی را مطالعه فرمایید.
  • دسته آخر Pc card هستند که به صورت یک کارت اعتباری طراحی می شوند و درون لپ تاپ ها قرار می گیرند. این نوع مودم، ترکیبی از مودم داخلی و خارجی به حساب می آید.

راهنمای خرید مودم

انواع اینترنت

اینترنت انواع مختلفی دارد که در ادامه انواع آن را معرفی خواهیم کرد. راهنمای خرید مودم به شما کمک می کند بتوانید از میان مودم های مختلف در نهایت بهترین گزینه را خریداری و از خرید خود لذت ببرید.

ADSL

ADSL مخفف عبارت Asymmetric Digital Subscriber Line است و به آن اینترنت سیمی نیز گفته می شود. برای اتصال به این نوع اینترنت پرسرعت و پرکاربرد، به یک خط تلفن نیاز دارد. دقت کنید که این موضوع به معنای مشغول شدن خط تلفن نخواهد بود. اتصال به اینترنت در این روش پایداری بیشتری دارد.

قابلیت تنظیم پهنای باند، پایداری، سرعت بالا، عدم نیاز به تجهیزات شبکه خاص و در نهایت هزینه کمتر، از ویژگی های مهم این مدل از اینترنت است. اگر قصد خرید اینترنت خانگی دارید، پس از خواندن راهنمای خرید مودم، در صورت انتخاب مودم مناسب از نوع ADSL تجربه خوبی را ثبت خواهید کرد.

فیبر نوری

فیبر نوری از جدیدترین تکنولوژی های اینترنت است. برای اتصال به اینترنت به روش فیبر نوری برخلاف سایر اینترنت ها، از کابل های مسی استفاده نمی شود و سرعت اینترنت به فاصله مکانی تا شرکت اینترنت وابسته نخواهد بود. تبادل و انتقال داده در فیبر نوری به صورت لیزری انجام می شود. به همین علت امکان وجود هرگونه نویز و اختلال در اینترنت نیز کاهش می یابد.

برای اتصال به اینترنت از این طریق، به کابل های فیبر نوری نیاز درید، اگر می خواهید از این روش استفاده کنید در مورد جنس کابل تلفن محل موردنظر خود از مخابرات منطقه استعلام بگیرید. تنها در صورتی قادر به استفاده از این سرویس هستید که خطوط تلفن شما فیبر نوری باشند.

VDSL

فناوری VDSL (مخفف عبارت Very High Bitrate Digital Subscriber Line) به معنای خط اشتراک دیجیتال با نرخ بیت بسیار بالاست و شباهت زیادی به اینترنت های کابلی دارد. این مدل از اینترنت نیاز به کابل کشی دارد و نیازی به خط تلفن نیست. سرعت این مدل از اینترنت به حدود 60 مگابیت بر ثانیه نیز می رسد و سرعت آپلود در VDSL نیز 16 مگابیت بر ثانیه خواهد بود.

این مدل از اینترنت، هزینه کمتری را برای کاربر در پی دارد و کیفیتی بهتر و اینترنتی با پایداری بیشتر را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

اینترنت 4G

اینترنت 4G در واقع یک فناوری ارتباط بی سیم است که اینترنتی با سرعت بالاتر و عملکردی بهتر در اختیار کاربرانش قرار داده است. پایداری بیشتر این اینترنت، پشتیبانی از برنامه هایی با مصرف داده بالاتر، تاخیر کمتر و غیره، نمونه ای از خدمات این نسل از اینترنت است.

نحوه کار مودم ها

وظیفه مودم ایجاد ارتباط بین دستگاه های متصل به یک شبکه و اینترنت است و مودم این اتصال را با تبدیل سیگنال های مختلف به هم انجام می دهند. برای استفاده از مودم ها یک منبع برق و یک خط اینترنت (کابل، خط تلفن یا شبکه بی سیم) نیاز دارید. در ادامه نحوه کار مودم های مختلف را مشاهده می کنید:

  • مودم های ADSL: تبدیل اطلاعات دیجیتال به سیگنال های آنالوگ و برعکس با خطوط تلفن
  • مودم های کابلی: تبدیل اطلاعات دیجیتال به سیگنال های رادیویی و برعکس از طریق خطوط کابلی
  • مودم های بی سیم یا (Wi-Fi): ارسال و دریافت داده ها به کمک فرکانس های رادیویی
  • مودم های سلولار (3G/4G/5G): ارسال و دریافت داده ها به کمک فرکانس های سلولار از طریق شبکه های تلفن همراه

هر یک از این مودم ها برای کارکرد مناسب، به نصب و راه اندازی نیاز دارند. در صورتی که در این حوزه مهارت ندارید برای تنظیمات مودم، استفاده از برنامه های تنظیم مودم با گوشی و غیره، از یک فرد ماهر کمک بگیرید یا قبل از اقدام آموزش های لازم را در فبلاگ فرفره مطالعه کنید.

راهنمای خرید مودم؛ تفاوت مودم و روتر

از مهم ترین تفاوت های روتر و مودم، تعداد پورت موجود در آنها، محدوده پوشش دهی شبکه و IP است. پیش تر اشاره کردیم که مودم دستگاهی است که سیگنال ها را دریافت و آن را قابل فهم می کند. این در حالی است که روتر بین دستگاه شما و مودم قرار می گیرد تا شما بتوانید از اینترنت استفاده کنید. به صورت کلی می توان گفت روتر بدون مودم کاربردی نخواهد داشت.

علاوه بر این، مودم ها تعداد پورت بیشتری دارند و از طریق این پورت ها، لپ تاپ، کامپیوتر و… به مودم متصل می شود. روتر دارای دو پورت LAN و WAN است. پورت LAN به معنای شبکه محلی است و برای محدوده های کوچکتر مورد استفاده قرار می گیرد. WAN شبکه ای گسترده تر است که محدوده بسیار بزرگتری را پوشش می دهد و شبکه های کوچکتر را به یکدیگر وصل می کند.

راهنمای خرید مودم

تاثیر امواج مودم بر سلامتی

سازمان سلامت جهانی به تازگی گزارشی را در مورد تاثیر امواج مودم بر سلامت انسان منتشر کرده است. در این بخش از راهنمای خرید مودم به برخی از این مشکلات اشاره خواهیم کرد.

  • افزایش مشکلات بی خوابی
  • افزایش بیماری های قلبی
  • کاهش عملکرد مغز به ویژه در بانوان
  • خنثی شدن اسپرم در مردان
  • ناباروری در بانوان
  • افزایش استرس
  • افزایش احتمال ابتلا به سرطان
  • کاهش تولید ماده ملاتونین و ال-کارنیتین در بدن
  • کاهش رشد در کودکان و ترمیم سلول ها در بزرگسالان

معرفی 3 تا از بهترین مودم های بازار

در حال حاضر مودم های زیادی در بازار وجود دارد. در هنگام خرید لازم است با توجه به نیازتان و محدوده ای که قرار است از مودم استفاده کنید، محصولات مختلف را مقایسه و بهترین گزینه را انتخاب کنید. همراه اول، ایرانسل، تی پی- لینک، هوآوی و غیره، نمونه ای از مودم های باکیفیت هستند. برای آگاهی از تفاوت این مودم ها مثل تفاوت مودم ایرانسل و همراه اول، می توانید راهنمای خرید مودم را با دقت بررسی کنید. در ادامه 3 مورد از بهترین مودم های بازار را به شما معرفی خواهیم کرد.

مودم روتر VDSL/ ADSL تی پی- لینک مدل TD-W9960-v1.20

مودم روتر VDSL/ ADSL تی پی- لینک مدل TD-W9960-v1.20 در ابعاد 181*130*36 و با وزن 562 گرم در اختیار کاربران قرار می گیرد. این مدل هم به صورت بی سیم و هم با سیم قابل استفاده است که در هر دو حال نیز امکان جا به جایی آن وجود دارد. سه عدد آنتن به صورت خارجی در این دستگاه قرار گرفته که دو عدد آن متحرک و یکی از آنها ثابت است. فرفره در زمینه تنظیمات مودم تی پی لینک اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما قرار می دهد.

مودم ایرانسل مدل FDi40 E2 همراه با سیمکارت

مودم ایرانسل مدل FDi40 E2 نیز با وزن 468 گرم، ابعاد 204*204*35 قابلیت حمل دارد. تعداد آنتن های این مودم 4 عدد است که هر کدام قدرت 5 دسی بلی دارند و این باعث شده سرعت آپلود از طریق این مودم 50 مگابایت و سرعت دانلود 150 مگابایت باشد. این دستگاه با سیستم عامل های مختلفی سازگار است و برای آگاهی از نحوه اتصال، دفترچه راهنمایی درون جعبه این مودم وجود دارد.

راهنمای خرید مودم

مودم روتر 4.5G همراه اول مدل HA6400

مودم روتر 4.5G همراه اول مدل HA6400 مجهز به 4 آنتن است که هر کدام قدرت 5 دسی بلی دارند. منبع تغذیه در این مودم برق است به همین علت در جعبه آن علاوه بر دفترچه راهنما، آداپتور و کابل برق نیز وجود دارد. این دستگاه نیز امکان پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف را دارد.

بهترین مودم برای استفاده کدام است؟

پیش از خرید مودم مطالعه این راهنمای خرید مودم را از دست ندهید. با در اختیار داشتن این اطلاعات می توانید مدل مناسبی را انتخاب کنید. آشنایی با انواع مودم ها، نکات مهم حین خرید، آشنایی با انواع اینترنت وغیره، در نهایت به انتخاب راحت تر شما منجر خواهد شد. در فروشگاه فرفره می توانید محصولات متنوع را مشاهده کرده مشخصات و توضیحات هر محصول را مطالعه و در نهایت با توجه به نیاز و بودجه خود، بهترین مودم ها را خریداری کنید.

جمع بندی

این که کدام یک از محصولات می تواند بهتر و کارآمدتر باشد را نمی توان با اطمینان بیان کرد؛ زیرا بهترین مبدل دیجیتال برای هر کس باتوجه به نیازها و نوع کاربری و همچنین مقدار بودجه او، متفاوت است.

لازم به ذکر است که به موجب پیشرفت های فناوری، مودم های جدیدی با قابلیت های بیشتر و پیشرفته تر و قیمت های پایین تر به بازار عرضه شده ‎اند؛ بنابراین توصیه ما این است که پیش از خرید، حتماً آخرین اخبار و اطلاعات منتشر شده را بررسی کنید.

غزل وثیق

کارشناس IT و فعال در حوزه SEO که این گوشه کنارا به UI ,UX و طراحی هم علاقه دارم 😎😉

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
DMCA.com Protection Status