راهنمای خرید

راهنمای خرید جارو شارژی

جارو شارژی یکی از کاربردی ترین محصولات خانگی است که برای نظافت های جزئی به کار گرفته می شود. این وسیله با مزایای متعدد خود، به یکی از ملزومات زندگی امروزی تبدیل شده است. امروزه برندهای مختلفی در حال تولید انواع جارو شارژی با کیفیت و قابلیت های متفاوت هستند. اگر می خواهید بهترین جارو شارژی را خریداری کنید به مطالعه این راهنمای خرید جارو شارژی ادامه دهید.

جارو شارژی چیست؟

جارو شارژی از لوازم نظافت است که برای تمیز کردن سطوح مختلف در منازل و محیط های دیگر استفاده می شود. این جاروها دارای باتری های قابل شارژ هستند که از طریق شارژرهای مخصوص شارژ می شوند و بدون نیاز به سیم برق کار می کنند.

این ویژگی به شما امکان می دهد تا به راحتی از یک نقطه به نقطه دیگر حرکت کنید بدون اینکه با محدودیت کابل برق مواجه شوید. از سوی دیگر این دستگاه ها در مقایسه با جارو برقی ها، اندازه کوچک تری دارند؛ وزن سبک و ابعاد کوچک باعث شده است که کدبانوها شیفته استفاده از این دستگاه ها باشند. از سوی دیگر شما می توانید در محل هایی که امکان استفاده از جاروبرقی وجود ندارد، از نمونه های کوچک یعنی جاروهای شارژی برای نظافت محیط استفاده کنید.

انواع جارو شارژی

به طور کلی جاروهای شارژی به چند دسته تقسیم می شوند:

عصایی

جارو شارژی عصایی می تواند یک ابزار تمیزکننده مفید برای هر خانه ای باشد. این جاروها با سر بزرگ و قدرت مکش قوی، برای تمیز کردن سطوح سخت مانند کف های چوبی، کاشی و سرامیک و همچنین فرش ها ایده آل هستند. ارتفاع این جاروها معمولاً بین 80 تا 120 سانتیمتر و عرض آنها بین 20 تا 30 سانتیمتر است. اکثر جارو شارژی های عصایی را می توان به جارو دستی تبدیل کرد. اگر به دنبال جارویی سبک، قابل حمل و مقرون به صرفه برای تمیز کردن کف ها و مبلمان هستید، جارو شارژی عصایی گزینه مناسبی برای شما است.

دستی

جارو شارژی دستی به دلیل وزن کم و طراحی جمع و جور، به راحتی قابل حمل و استفاده است. این جاروها برای تمیز کردن نقاطی که دسترسی به آنها با جاروهای بزرگتر دشوار است، مانند گوشه ها، زیر مبلمان و داخل خودرو، عالی هستند. ارتفاع این جاروها معمولاً بین 20 تا 40 سانتیمتر و عرض آنها بین 10 تا 20 سانتیمتر است. جارو شارژی دستی به طور کلی نسبت به جارو شارژی های عصایی، ایستاده و رباتیک ارزان تر است.

ایستاده یا پارویی

جارو شارژی های ایستاده به طور کلی از موتورهای قدرتمندتری نسبت به جارو شارژی های دستی و عصایی برخوردار هستند که آنها را برای تمیز کردن سطوح سخت و فرش ها ایده آل می کند. با سر بزرگ و مخزن جادار، جارو شارژی های ایستاده برای تمیز کردن مناطق بزرگ بدون نیاز به تخلیه مکرر مخزن مناسب هستند. ارتفاع این جاروها معمولاً بین 100 تا 150 سانتیمتر و عرض آنها بین 20 تا 40 سانتیمتر است.

جارو رباتیک

انواع مختلفی از بهترین جارو شارژی رباتیک در بازار عرضه شده است. این جاروها قابل برنامه ریزی هستند و لازم نیست خودتان موقع تمیزکاری حضور داشته باشید؛ کافی است به دستگاه برنامه بدهید که در زمان مورد نظر، فضای مورد نظر را تمیز کند. این جاروها، با موبایل های هوشمند هم قابل کنترل هستند. ارتفاع این جاروها معمولاً بین 8 تا 15 سانتیمتر و عرض آنها بین 25 تا 40 سانتیمتر است. اگر زمان کافی برای جارو کردن خانه را ندارید و می خواهید ذرات کوچک یا موهایی که روی زمین ریخته جمع شود، یک جاروی رباتیک به کارتان می آید.

جارو رباتیک

چند منظوره

جارو شارژی های چند منظوره با سری های مختلفی که دارند می توانند برای تمیز کردن سطوح مختلف مانند کف ها، مبلمان، پرده ها، خودرو و حتی سطوح صاف مانند شیشه ها استفاده شوند. ارتفاع این جاروها معمولاً بین 20 تا 40 سانتیمتر و عرض آنها بین 20 تا 40 سانتیمتر است. با توجه به اینکه می توانند کار چندین جارو شارژی را انجام دهند، جارو شارژی های چند منظوره می توانند گزینه ای مقرون به صرفه باشند.

جارو شارژی دو منظوره چیست؟ تک منظوره بخرم یا دو منظوره؟

همانطور که از نام این سیستم ها مشخص است، جارو شارژی های تک منظوره تنها به منظوره جارو کردن و پاک کردن گرد و خاک ساخته شده اند، در حالی که گزینه های دو منظوره قابلیت جمع آوری آب و زباله را به شکلی همزمان دارند. به همین دلیل هم محصولات دو منظوره معمولا از قیمت بالاتری نسبت به مدل های تک منظوره برخوردارند.

نکات مهم در انتخاب بهترین جارو شارژی

در راهنمای خرید جارو شارژی عوامل مختلفی را به شما معرفی می کنیم که خرید بهتر و مطمئن تری داشته باشید. این عوامل شامل:

نوع جارو شارژی

جارو شارژی ها در انواع مختلفی از جمله دستی، عصایی، ایستاده، رباتیک و چند منظوره عرضه می شوند. هر نوع مزایا و معایب خاص خود را دارد. نوع جارو شارژی را انتخاب کنید که متناسب با نیازها و بودجه شما باشد.

قدرت مکش

قدرت مکش جارو شارژی بر حسب وات (W) اندازه گیری می شود. هر چه وات بیشتر باشد، قدرت مکش جارو نیز بیشتر خواهد بود. برای تمیز کردن سطوح سخت به جارویی با قدرت مکش حداقل 100 وات و برای تمیز کردن فرش ها به جارویی با قدرت مکش حداقل 200 وات نیاز دارید.

عمر باتری

یکی از عوامل مهم در راهنمای خرید جارو شارژی که باید به آن توجه داشته باشید، عمر باتری است. عمر باتری جارو شارژی بر حسب دقیقه اندازه گیری می شود. هر چه عمر باتری بیشتر باشد، می توانید بدون نیاز به شارژ مجدد، به مدت طولانی تری تمیز کنید.

ظرفیت مخزن

ظرفیت مخزن جارو شارژی بر حسب میلی لیتر اندازه گیری می شود. هر چه ظرفیت مخزن بیشتر باشد، می توانید بدون نیاز به تخلیه آن، به مدت طولانی تری تمیز کنید.

وزن

وزن جارو شارژی یکی از مهم ترین نکاتی است که قبل از خرید باید به آن توجه داشته باشید. جارویی را انتخاب کنید که به راحتی بتوانید آن را حمل و جابجا کنید.

لوازم جانبی

برخی از جارو شارژی ها با لوازم جانبی مختلفی مانند برس مبلمان، برس شکاف و لوله خرطومی ارائه می شوند. این لوازم جانبی می توانند برای تمیز کردن انواع سطوح مفید باشند.

قیمت

جارو شارژی ها در طیف قیمتی مختلفی عرضه می شوند. قبل از خرید، بودجه خود را تعیین کنید و مدل های مختلف را با هم مقایسه کنید.

بهترین مارک جارو شارژی

در مقاله راهنمای خرید جارو شارژی به معرفی بهترین برند ها می پردازیم. برندهای فعال در این زمینه بسیار زیاد هستند و برندهای قدرتمند معتبر متعددی در چرخه تولید خود «جارو شارژی» را دارند.

  • بلک اند دکر (Black and Decker)
  • بوش (Bosch)
  • درما(Deerma) : زیر مجموعه شرکت شیائومی
  • کارچر (karcher)
  • بیسل (Bissell)
  • فکر (Fakir)
  • فیلیپس (Philips)
  • تفال (Tefal)
  • بیسمارک (Bismark)

بهترین مارک جارو شارژی

امکانات ویژه در جارو شارژی های مدرن

جارو شارژی های مدرن امروزی به طیف وسیعی از امکانات و قابلیت های پیشرفته مجهز شده اند که فراتر از تمیز کردن ساده سطوح هستند.

 سیستم های ناوبری هوشمند: برخی از جارو شارژی های رباتیک از سیستم های ناوبری لیزری یا دوربین برای نقشه برداری از خانه شما و ایجاد مسیرهای تمیزکاری کارآمد استفاده می کنند.

تنظیم مکش خودکار: برخی از جارو شارژی ها می توانند نوع سطحی را که تمیز می کنند، به طور خودکار تشخیص داده و قدرت مکش را به طور متناسب تنظیم کنند.

کنترل از راه دور: این به شما امکان می دهد جارو شارژی را از راه دور روشن و خاموش کنید، برنامه های تمیزکاری را تنظیم کنید و حتی نظارت بر پیشرفت تمیزکاری را داشته باشید.

فیلتراسیون: جارو شارژی های مجهز به فیلتر HEPA می توانند آلرژن ها، گرد و غبار و ذرات ریز را تا 99.97% از هوا به دام بیندازند. این امر آنها را برای افرادی که آلرژی یا آسم دارند، ایده آل می کند.

حسگرهای تشخیص مانع: برخی از جارو شارژی ها دارای حسگرهایی هستند که می توانند موانع مانند پله ها، سیم ها و پایه های مبلمان را تشخیص دهند و از برخورد با آنها جلوگیری کنند.

قابلیت شستشوی مخزن و برس ها: در برخی از جارو شارژی ها، مخزن و برس ها قابل شستشو هستند که به شما امکان می دهد آنها را به طور مرتب تمیز و بهداشتی نگه دارید.

تی کشی: این نوع از جاروها دارای مخزن آب و محلول شوینده هستند که به طور همزمان جارو می کنند و محلول را به فرش یا موکت می پاشند. سپس برس های چرخشی و یا پدهای شستشوی جارو کمک می کنند تا لکه ها از فرش یا موکت پاک شوند.

معرفی 5 تا از بهترین و پرفروش ترین جارو شارژی های بازار

در این قست از راهنمای خرید جارو شارژی می خواهیم به معرفی بهترین جارو شارژی های شیائومی و برندهای مختلف پرفروش دیگری بپردازیم.

جارو برقی رباتیک هوشمند شیائومی X10 Plus

جارو برقی رباتیک هوشمند شیائومی X10 Plus با قدرت مکش 4000 پاسکال، یکی از قدرتمند ترین جاروهای رباتیک موجود در بازار است. این جارو از سیستم ناوبری لیزری LDS برای نقشه برداری دقیق از محیط و برنامه ریزی مسیر نظافت استفاده می کند. بخش اصلی بدنه جارو از پلاستیک ABS ساخته شده است که در برابر ضربه و خط و خش مقاوم است. همچنین، قابلیت تی کشیدن اتوماتیک و مخزن گرد و غبار 500 میلی لیتری دارد. این جارو می تواند از موانعی به ارتفاع 20 میلی متر عبور کند. باتری 5200 میلی آمپر ساعتی این جارو، تا 2 ساعت شارژدهی را ارائه می دهد و حدود 6 ساعت زمان می برد تا شارژ کامل شود.

جارو شارژی هوشمند شیائومی مدل S10 Plus

جارو شارژی هوشمند شیائومی مدل S10 Plus با قدرت مکش 4000 پاسکال، به عنوان یک گزینه ایده آل برای نظافت به حساب می آید. این جارو از سیستم ناوبری لیزری LDS برای نقشه برداری دقیق از محیط و برنامه ریزی مسیر نظافت استفاده می کند. جنس بدنه این جارو از پلاستیک ABS با کیفیت بالا است. همچنین، قابلیت تی کشیدن اتوماتیک و مخزن گرد و غبار 450 میلی لیتری دارد. این جارو می تواند از موانعی به ارتفاع 20 میلی متر عبور کند. باتری 5200 میلی آمپر ساعتی این جارو، تا 2 ساعت شارژدهی را ارائه می دهد. زمان شارژ شدن این جارو شارژی حدود 4 تا 5 ساعت است.

جارو شارژی تکنو مدل Te-1702

جارو شارژی مدل Te-1702 از برند تکنو، یک جاروی شارژی عصایی و سبک است که برای نظافت منزل و سطوح مختلف مناسب می باشد. این جارو با باتری لیتیوم یون 2200 میلی آمپر ساعتی خود، تا 130 دقیقه (2 ساعت و 10 دقیقه) با قدرت مکش 150 وات کار می کند. مخزن گرد و غبار این جارو 600 میلی لیتر ظرفیت دارد و فیلتر آن قابل شستشو است. جنس بدنه این جارو از پلاستیک ABS با کیفیت بالا است. مدت زمان شارژ شدن این جارو شارژی حدود 4 تا 5 ساعت است.

جارو شارژی درما مدل CM1300

جارو شارژی درما مدل CM1300 یک جاروی دو کاره عصایی و دستی است که برای نظافت منزل و سطوح مختلفف مناسب می باشد. این جارو با باتری لیتیوم یون 2200 میلی آمپر ساعتی خود، در حالت دستی تا 30 دقیقه و در حالت عصایی تا 20 دقیقه با قدرت مکش 120 وات کار می کند. مخزن گرد و غبار آن 500 میلی لیتر ظرفیت دارد و فیلتر آن از نوع HEPA قابل شستشو می باشد. بدنه جارو شارژی درما مدل CM1300 از ترکیبی از پلاستیک های فشرده و مقاوم ABS و PC ساخته شده است. مدت زمان شارژ شدن این جارو شارژی حدود 3 ساعت است.

جارو شارژی ناسا الکتریک مدل NS-2020

جارو شارژی ناسا الکتریک مدل NS-2020 یک جارو شارژی آب و خاک است که با توان مصرفی 100 وات، از نوع باتری لیتیوم یونی 18.5 ولت استفاده می کند که ظرفیت 18 دقیقه کارکرد مداوم را با هر بار شارژ کامل ارائه می دهد. از جمله ویژگی های بارز این جارو شارژی می توان به قابلیت جذب مایعات اشاره کرد که آن را به جارو شارژی چند منظوره تبدیل کرده است. مخزن این جارو شفاف بوده و گنجایش 500 میلی لیتر برای گرد و غبار و 120 میلی لیتر برای مایعات دارد. جنس بدنه این جارو شارژی از پلاستیک ABS نشکن و مقاوم در برابر ضربه ساخته شده است. مدت زمان شارژ شدن این جارو شارژی حدود 4 تا 5 ساعت است.

کلام آخر

با توجه به ویژگی های فوق، جارو شارژی به عنوان یک ابزار تمیزکاری هوشمند و کارآمد، گزینه ای عالی برای خانه و محل کار است. این محصولات با کیفیت ساخت بالا، عملکرد قوی و ویژگی های هوشمند به شما این امکان را می دهد تا تجربه تمیزکاری بهتری را داشته باشید. در مقاله راهنمای خرید جارو شارژی شما را با انواع جارو شارژی و قابلیت های آنها آشنا کردیم اکنون می توانید با شناخت بیشتر، محصول مورد نظر را انتخاب کنید.

رضا صنعتی

فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر اما علاقه‌مند به حوزه های بازاریابی، فروش و دیجیتال مارکتینگ.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا