راهنمای خرید گوشی

مزایا و معایب گوشی شیائومی نوت 11

گوشی Redmi Note 11 شیائومی که در ژانویه 2022 معرفی و یک ماه بعد عرضه شد، یکی از جدیدترین گوشی موبایل های میان رده ارزشمند شیائومی است که ارزش خرید بالایی دارد. در این بخش می خواهیم با مزایا و معایب گوشی موبایل شیائومی نوت 11 بیشتر آشنا شویم تا اگر قصد خرید این گوشی را دارید، با نگاهی دقیق تر و سنجیده تر تصمیم بگیرید. هر چند باید اعتراف کرد ردمی نوت 11 شیائومی حتی با نقاط ضعف جزئی خودش، بهترین گوشی موبایل در بازه قیمتی زیر 7 میلیون تومان محسوب می شود. همراه ما باشید تا با مشخصات و معایب شیائومی نوت 11 بیشتر آشنا شویم.

بررسی مزایا و معایب شیائومی نوت 11

گوشی های ردمی شیائومی که میان رده های ارزشمند این کمپانی محسوب می شوند، با قیمت مناسب و مشخصات فنی قابل قبول خود، جدی ترین رقیب میان رده های سامسونگ هستند. این گوشی موبایل شیائومی که با توجه به حافظه داخلی و رم خود قیمتی بین 8 تا 10 میلیون تومان دارد، رقیب اصلی A22 سامسونگ است. اگر بخواهیم نگاهی کلی به مزایا و معایب این گوشی بیندازیم، می توان موارد زیر را در نظر گرفت.

نقاط قوت شیائومی ردمی نوت 11

  • صفحه نمایش با بالاترین کیفیت، پنل امولد، روشنایی عالی و حرکات کاملا روان
  • باتری قدرتمند 5 هزار میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 33 وات
  • اسپیکر استریو که صدا را از دو کانال پخش می کند.
  • طراحی ظاهری جذاب با الهام از پرچم دار نسل قبلی شیائومی یعنی Mi 10
  • پردازنده با عملکرد خوب که از پس اجرای بازی های سنگین روی گرافیک متوسط برمی آید.

گوشی چی بخرم؟!

نقاط ضعف شیائومی ردمی نوت 11

  • نمایشگر حاشیه های نسبتا ضخیمی دارد و 6.43 اینچ است.
  • عملکرد دوربین اصلی گوشی معمولی است.
  • عملکرد دوربین سلفی در محیط هایی که نور خوبی نباشد، رضایت بخش نیست.
  • فیلم برداری با دوربین اصلی چنگی به دل نمی زند.
  • پردازنده آنقدر قدرت ندارد که فریم ریت و گرافیک بازی را همزمان روی حالت حداکثر تنظیم کنید.
  • پردازنده ممکن است در اثر بازی کردن در مدت زیاد، داغ شود.

در ادامه مشخصات عمومی این گوشی را دقیق تر بررسی می کنیم و مزایا و معایب شیائومی نوت 11 را در هر بخش با جزئیات توضیح می دهیم!

مزایا و معایب گوشی شیائومی نوت 11
گوشی سیائومی ردمی نوت 11

مشخصات گوشی شیائومی ردمی نوت 11

طراحی ظاهری شیائومی نوت 11: کامل و بدون نقص

در لیست معایب شیائومی نوت 11 نمی توان از طراحی ظاهری این گوشی چیزی گفت. این میان رده با این که بدنه پلاستیکی دارد، اما کیفیت پلاستیک به کار رفته در آن کاملا بالاست و اصلا شبیه به یک گوشی هوشمند چند میلیونی به نظر نمی رسد. در بخش پشت گوشی که شباهت زیادی به گوشی های Mi 10 دارد، یک ماژول دوربین مستطیلی به همراه لوگوی Redmi دیده می شود. این ماژول 4 سنسور به همراه فلش LED را در خود جای داده است. در پنل پشتی، طراحی قاب به صورتی است که زیر نور خورشید هاله های رنگی جذابی هم دیده می شود. این هاله های رنگی به خصوص در رنگ سفید این گوشی بیشتر مشخص است.

در بخش جلویی، یک نمایشگر عریض دیده می شود که لنز سلفی هم به صورت پانچ هول در بالا و مرکز آن قرار گرفته است. در لبه های کناری دکمه های پاور ادغام شده با حسگر اثر انگشت، دکمه تنظیم ولوم و خشاب سیم کارت دیده می شود. لبه بالایی محل قرارگیری رابط 3.5 میلی متری و اسپیکر و میکروفون دوم است. لبه پایینی هم به جز اسپیکر و میکروفون، پورت شارژ از نوع تایپ C را در خود جای داده است.

یکی از مزایای این گوشی شیائومی داشتن اسلات مخصوص کارت حافظه است. یعنی می توانید به جز 2 سیمکارت نانو که همزمان فعال هستند، از حافظه جانبی هم استفاده کنید. مزیت دیگر این گوشی را باید در وزن آن بدانیم که 180 گرم است و جزو گوشی های خوش دست محسوب می شود.

نمایشگر گوشی ردمی نوت 11: بهترین نمایشگر در بازه قیمتی خود

اگر حاشیه های نسبتا ضخیم اطراف نمایشگر را جزو معایب گوشی شیائومی نوت 11 به حساب نیاوریم، این میان رده شیائومی بهترین نمایشگر را در مقایسه با مدل های هم قیمت خود دارد. نمایشگر 6.43 اینچی این گوشی با پنل AMOLED طراحی شده که یکی از بهترین پنل ها برای نمایش رنگ ها و عمق آن هاست. پس خیالتان از بابت زنده بودن رنگ ها، کنتراست و عمق رنگ مشکی راحت باشد.

علاوه بر این، نمایشگر شیائومی ردمی نوت 11 به رزولوشن 1080*2400 پیکسل و تراکم 409 پیکسل در اینچ مجهز شده که باعث می شود تصاویر، ویدیوها و گرافیک ها همگی با جزئیات دقیق و شفاف به نمایش درآیند.

نرخ نوسازی در این نمایشگر 90 هرتز است که با توجه به قیمت گوشی نباید انتظار بیشتری از آن داشت اما حداکثر روشنایی 1000 نیت، امکان استفاده از گوشی زیر نور مستقیم خورشید را هم ساده کرده که این هم از دیگر مزایای نمایشگر این گوشی است.

راهنمای خرید بهترین گوشی سامسونگ

پردازنده گوشی نوت 11: خوب اما می توانست بهتر باشد

با اینکه شیائومی در این گوشی از بهترین پردازنده استفاده نکرده است اما پردازنده 8 هسته ای اسنپدراگون 680 از پس بازی های سنگین با گرافیک متوسط روی این گوشی برمی آید. این پردازنده 4 هسته 2.4 گیگاهرتز Kryo 265 Gold و 4 هسته 1.9 گیگاهرتز Kryo 265 Silver دارد. پردازنده گرافیکی Adreno 610 نیز این مجموعه را کامل می کند اما از معایب شیائومی نوت 11 و پردازنده آن باید به عدم پشتیبانی از 5G اشاره کنیم که شاید در سال های آینده، تبدیل به یکی از مشخصات فنی مهم در گوشی های موبایل شود.

با این حال عملکرد پردازنده قابل قبول است و اگر استفاده سنگین از گوشی موبایل ندارید و برنامه ها و بازی های معمولی را نصب می کنید، اصلا نگران باگ و لگ نباشید. در تست اجرای بازی کال اف دیوتی با این گوشی، فریم ریت و گرافیک بازی هر دو نمی توانستند روی حالت حداکثری قرار بگیرند. پس باید یکی از آن ها را روی متوسط قرار دهید. از نظر لگ و باگ هم در حین بازی، تجربه ناخوشایندی اتفاق نیفتاد. اما بعد از مدتی بازی کردن، متوجه داغ شدن گوشی شدیم که می تواند یکی از نقاط ضعف پردازنده باشد.

اگر برای اجرای بازی و عملکرد سنگین به سراغ ردمی نوت 11 می روید، پیکربندی 128 گیگابایت حافظه داخلی و 6 گیگابایت رم بهترین انتخاب است. رم 4 گیگابایت و حافظه 64 هم در بین پیکربندی های این گوشی وجود دارد که دست شما را برای انتخاب باز می گذارد.

دوربین ردمی

در نهایت به پاشنه آشیل ردمی نوت 11 می رسیم! جایی که اگر عکاسی با گوشی موبایل از تفریحات شما باشد، شما را راضی نخواهد کرد. شاید بتوان لیست معایب شیائومی نوت 11 را به همین دوربین محدود کرد؛ چرا که نقطه ضعف های دیگر گوشی آنقدر به چشم نمی آید اما دوربین گوشی، کاملا معمولی است و نمی توان انتظار زیادی از آن داشت.

ماژول دوربین اصلی از 4 سنسور واید 50 MP، اولترا واید 8 MP، ماکرو 2 MP و عمق سنج 2 MP تشکیل می شود که لنز اصلی در عکاسی بد عمل نمی کند و می توان تصاویر خوبی با آن ثبت کرد. اگر اهل عکاسی باشید باید حواستان به نور باشد تا تصاویر خوبی ثبت کنید. در حالت اولترا واید با این که گوشه های تصویر اعوجاج ندارد اما روشنایی رضایت بخش نیست؛ البته داینامیک رنج سنسور اولترا واید از سنسور واید بهتر است. سنسور ماکرو هم برای سرگرمی و تفریح ساخته شده و نباید روی عکاسی ماکرو با آن حساب باز کرد. سنسور عمق سنج نسبتا خوب عمل می کند و در بیشتر موارد اگر بک گراند پیچیده نباشد، سوژه را تشخیص داده و از پس زمینه جدا می کند. اما گاهی هم ممکن است اذیت کننده عمل کند.

فیلم برداری با دوربین اصلی با کیفیت 1080p و نرخ فریم 30 امکان پذیر است که کیفیت فیلم برداری با دوربین این گوشی از عکاسی آن ضعیف تر است و باید آن را کاملا معمولی دانست. دوربین سلفی هم 13 مگاپیکسلی است که باز هم فقط در محیط های پرنور یا نور روز، می توان روی آن حساب کرد.

گوشی موبایل شیائومی ردمی نوت 11
معایب گوشی شیائومی نوت 11

باتری شیائومی نوت ۱۱: قدرتمند و مجهز به فست شارژ

این گوشی شیائومی به یک باتری قدرتمند مجهز شده که 5 هزار میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. این باتری در نگهداری شارژ خوب عمل می کند و در استفاده های معمولی شاید هر 1.5 روز یک بار نیاز به شارژ آن داشته باشید. به عنوان مثال در تست بازی کال اف دیوتی، بعد از یک ساعت بازی کردن فقط 15 درصد از شارژ باتری کم شده بود. از طرف دیگر پشتیبانی از فست شارژ 33 واتی نقطه قوت باتری است که می تواند در 60 دقیقه، باتری را از صفر به 100 درصد برساند. پس با 15 یا 20 دقیقه شارژ باتری، کارتان راه میفتد.

جمع بندی

در این بخش با مزایا و معایب شیائومی نوت 11 آشنا شدیم. این گوشی میان رده با قیمت مناسب خود، یکی از محبوب ترین های ردمی در سال اخیر شده است. در بین مشخصات فنی این گوشی طراحی ظاهری بدون نقص بوده و با ظاهر یک گوشی چند میلیونی مواجه نمی شویم؛ نمایشگر گوشی بهترین است و باتری با قدرتی فوق العاده ظاهر می شود. در بخش پردازنده، عملکرد قابل قبول است و ردمی نوت 11 از رقبای هم قیمت خود در پردازش ها بهتر عمل می کند. اما بزرگ ترین نقطه ضعف این گوشی در دوربین آن است که نسبت به رقیب جدی خود یعنی سامسونگ A22 امتیاز کمتری می گیرد. با این حال این دوربین برای افرادی که دنبال عکاسی با موبایل نیستند و به صورت حرفه ای عکاسی نمی کنند، می تواند رضایت بخش باشد. پس به طور کلی باید گفت شیائومی Redmi Note 11 یکی از بهترین میان رده های بازار است که ارزش خرید دارد.

برای اطلاع از قیمت روز گوشی و سفارش خرید آن می توانید به فروشگاه فرفره سر بزنید. تمام محصولات شیائومی با ضمانت اصالت و سلامت فیزیکی در فرفره به فروش می رسند و در زمانی کوتاه به دستتان خواهند رسید.

عارفه نجیبا

یه فارغ التحصیل نفت امیرکبیر که به دیجیتال مارکتینگ علاقه مند شده :)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا