آموزش و ترفند فرفره

دلایل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت

رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به wifi

وای فای (Wi-Fi) متداول ترین روش برای اتصال دستگاه ها به اینترنت است. اما گاهی ممکن است دستگاه به سادگی به وای فای متصل نشود. این مشکل ممکن است دلایل گوناگونی از قبیل ایرادات سخت افزاری، اتصال ضعیف یا مشکلاتی در امنیت مودم ها باشند. در این مقاله از وبلاگ فرفره، با دلایلی که به طور معمول باعث وصل نشدن اینترنت لپ تاپ می شود، آشنا خواهیم شد. سپس راهکارهایی برای حل این مشکل پیشنهاد خواهیم داد.

بررسی دلایل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ

اگر از Wi-Fi برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید، ممکن است اختلالاتی را هنگام اتصال تجربه کنید. مهمترین دلایل این مشکل به شرح زیر هستند:

  • خراب شدن مودم یا فرسوده بودن آن، می تواند باعث اختلالات در برقراری اتصال بی سیم شود.
  • مشکلات اپراتور شبکه، یکی دیگر از دلایل عدم اتصال به اینترنت است. گاهی ممکن است اختلالات سراسری یا قطعی در سرویس ها، باعث ایجاد این مشکل باشد.
  • مشکلات سخت افزاری در دستگاه، مانند خرابی کارت شبکه یا دیگر موارد مشابه، از علل وصل نشدن به اینترنت هستند.
  • ممکن است فاصله لپ تاپ شما با مودم، زیاد باشد.
  • خطا در تنظیمات شبکه و تنظیمات مودم، مانند تنظیمات پروتکل ها، رمز عبور، نوع اتصال (DHCP یا استاتیک) و دیگر تنظیمات نادرست، همگی می توانند باعث عدم اتصال باشند.
  • مشکلات نرم افزاری در سیستم عامل، مانند خرابی یا به روز نبودن درایور شبکه هم از دلایل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ است.
  • تنظیمات فایروال یا آنتی ویروس، هم از عوامل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای است. این برنامه ها ممکن است به صورت ناخواسته مانع از اتصال با وسایل ارتباطی دیگر نظیر مودم شوند.

علت وصل نشدن لپ تاپ به وای فای گوشی

ممکن است بخواهید با استفاده از نت گوشی، به شبکه متصل شوید. وصل نشدن اینترنت لپ تاپ به وای فای گوشی به یکی از دلایل ذیل است:

علت وصل نشدن لپ تاپ به وای فای گوشی

  • تنظیمات نادرست شبکه در گوشی می تواند دلیل این مشکل باشد.
  • تنظیمات Hotspot ممکن است مشکل ایجاد کرده باشد. در این صورت باید SSID و رمز عبور را چک کنید و یا یکبار هات اسپات را خاموش و مجدد روشن کنید.
  • برخی مشکلات نرم افزاری در گوشی یا لپ تاپ، مانند مشکلات در سیستم عامل می تواند علت عدم اتصال باشد. برای رفع این مشکل بهتر است هر دو دستگاه را یک بار خاموش و دوباره روشن کنید.
  • تنظیمات برنامه های امنیتی مانند فایروال، فیلترشکن ها یا نرم افزارهای آنتی ویروس نیز می توانند علتی برای بروز این ایراد باشند.
  • به روز نبودن نسخه سیستم عامل روی گوشی هم گاهی این مشکل را ایجاد می کند.
  • در مواردی که با استفاده از کابل های USB به نت گوشی متصل می شوید، ممکن است اشکالی در کابل یا درگاه دستگاه وجود داشته باشد یا حتی روشن بودن Hotspot باعث شود نتوانید به نت گوشی متصل شوید.

علت وصل نشدن کامپیوتر به اینترنت در ویندوز 10

مشکلات زیادی ممکن است باعث وصل نشدن اینترنت لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز ۱۰ شود. بهتر است در موقع عیب یابی، این موارد را بررسی کنید:

  • به روز نبودن و یا از کار افتادن درایور آداپتور شبکه.
  • تنظیمات فایروال و آنتی ویروس.
  • عدم شناسایی مودم به دلیل اشکالات سخت افزاری یا اشکال در شبکه.
  • اتصال نادرست یا وجود قطعی در کابل ها، در صورت استفاده از کابل شبکه.

چرا لپ تاپ مجهز شده به ویندوز ۸ به اینترنت وصل نمی شود؟

یکی از مهم ترین مشکلاتی که در مورد نسخه های قبلی ویندوز برای اتصال به اینترنت پیش می آید، به روز نبودن سیستم عامل و به روز نبودن درایورهای شبکه است. از بهترین روش ها برای حل مشکل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ با ویندوز ۸، این است که ابتدا سیستم عامل را بروز کنید. برای این منظور، به بخش Windows Update در تنظیمات کامپیوتر بروید و آخرین نسخه در دسترس را نصب کنید. اگر به دنبال راه های افزایش سرعت لپ تاپ هستید، این راهکار هم می تواند از بهترین روش های ممکن باشد.

دلایل وصل نشدن کامپیوتر به اینترنت با استفاده از دانگل

دانگل ابزاری شبیه به یک فلش مموری کوچک است که برای اتصال به اینترنت در سیستم هایی که وای فای داخلی ندارند استفاده می شود. اگر از این وسیله استفاده می کنید، اما همچنان مشکل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ دارید، باید این مشکلات را بررسی و رفع کنید:

  • احتمالا دستگاه مودمی که قصد دارید به آن متصل شوید، ترافیک داده بالایی داشته باشد و یا اختلالی در شرکت سرویس دهنده ایجاد شده است.
  • مشکلات نرم افزاری مانند اشکال در درایورهای ارتباط با شبکه یا عدم تناسب آنها وجود دارد.
  • وجود تنظیمات نامناسب در پراکسی، فایروال یا نرم افزارهای آنتی ویروس.
  • فاصله زیاد کامپیوتر با مودم.
  • وجود اشکال در پورت USB دانگل.

راهکارهای کاهش مصرف اینترنت موبایل

راهکار های ساده برای حل مشکل عدم اتصال لپ تاپ به اینترنت

برای حل مشکل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ، بهتر است از راهکارهای ساده شروع کنید تا زودتر به نتیجه برسید. می توانید این راهکارها را دنبال کنید:

1. ریستارت کردن لپ تاپ و خاموش و روشن کردن مودم

ممکن است ساده و پیش پا افتاده به نظر برسد، اما این کار در موارد زیادی به رفع مشکل کمک می کند. اگر سیستم دچار باگ و مشکلات نرم افزاری شده باشد، با این کار، احتمالا مشکل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ حل خواهد شد.

2. غیرفعال کردن پروکسی، فایروال و آنتی ویروس ها

گاهی ممکن است تنظیمات این ابزارها باعث شوند که نتوانید با لپ تاپ به اینترنت متصل شوید. برای رفع این مشکل، این نرم افزارها را برای چند دقیقه ببندید یا غیر فعال کنید. سپس دوباره برای اتصال تلاش کنید.

3. عیب یابی خودکار ویندوز یا Troubleshooting شبکه

با استفاده از این توانایی در ویندوز، تا حد زیادی در پیدا کردن مشکل موفق خواهید بود. برای فعال کردن عیب یابی خودکار، از منوی استارت ویندوز، وارد بخش settings شوید و در صفحه باز شده، Network & Internet را انتخاب کنید. حالا روی گزینه Status کلیک کنید. در نهایت باید روی گزینه Network Troubleshooting را انتخاب نمایید.

4. به روزرسانی درایور شبکه

از مهم ترین روش ها برای رفع مشکل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ، به روز رسانی درایور شبکه در ویندوز است. برای این کار، عبارت Device Manager را در منوی استارت ویندوز جستجو کنید تا وارد بخش مربوط به آن در تنظیمات شوید. حالا گزینه Network adapters را انتخاب کنید، در صفحه باز شده، روی آیکون آداپتور شبکه، راست کلیک کنید و گزینه Update Driver Software و سپس Search automatically for updated driver software را انتخاب کنید. به روزرسانی به صورت خودکار انجام و نصب می شود. حالا کامپیوتر را خاموش و مجدد روشن کنید. در نهایت کافی است دوباره اتصال به اینترنت را امتحان کنید.

5. بررسی آدرس IP سیستم

برای این کار، بر روی آیکون اتصال به شبکه که در پایین و سمت راست نوار ابزار ویندوز قرار دارد، راست کلیک کنید. مراحل را گام به گام اجرا کنید:

  • گزینه دوم یعنی Open Network & Internet Settings را انتخاب نمایید.
  • در پنجره باز شده، روی گزینه Change adapter options کلیک کنید.
  • نام شبکه مورد نظرتان را از بین گزینه های موجود پیدا کرده و روی آن دوبار کلیک نمایید.
  • گزینه Properties را انتخاب و روی Internet Protocol Version4 کلیک کنید. حالا باید روی این گزینه دبل کلیک کنید تا صفحه مربوط به آن باز شود.
  • الان لازم است که مطمئن شوید دو گزینه Obtain an IP address automatically و Obtain DNS server address automatically حتما فعال باشند.
  • گزینه تایید از پایین صفحه را انتخاب کنید و اتصال خود را دوباره بررسی نمایید.

اگر سرعت شبکه مشکل دارد، پیشنهاد می کنیم از آموزش روش های تست سرعت و پینگ اینترنت در وبلاگ فرفره استفاده کنید.

6. کلید حالت پرواز در لپ تاپ را چک کنید

برخی از دستگاه ها دارای یک دکمه کوچک در قسمت زیرین هستند، که برای فعال کردن حالت پرواز به کار می رود. شما ممکن است موقع خرید لپ تاپ، این دکمه را ندیده باشید. لازم است بدانید که وقتی این کلید فعال باشد، دستگاه قدر به اتصال به شبکه وای فای تخواهد بود. پس لازم است برای حل مشکل وصل نشدن اینترنت لپ تاپ از غیرفعال بودن این دکمه اطمینان حاصل کنید.

چگونه مصرف آزاد اینترنت را قطع کنیم؟

چرا لپ تاپ به وای فای وصل میشه ولی اینترنت نداره؟

گاهی ممکن است شما آیکون برقراری اتصال به وای فای را مشاهده کنید، اما اتصال برقرار نباشد. این مشکل ممکن است به دلایل گوناگونی به وجود آمده باشد:

  • ممکن است مشکل از شرکت خدمات دهنده اینترنت بوده و یا حجم ترافیک شما تمام شده باشد. برای رفع این مشکل، بهتر است با خدمات دهنده نت در ارتباط باشید.
  • گاهی به دلیل مشکل نرم افزاری در ویندوز اتصال برقرار نمی شود. برای رفع این مشکل، یک بار کامپیوتر و مودم را خاموش و مجدد روشن کنید.
  • در برخی موارد هم در تنظیمات مودم مشکلی وجود دارد. برای بررسی این موضوع بهتر است با خدمات دهنده اینترنت خود تماس بگیرید و یا دفترچه راهنمای مودم را بررسی کنید.
  • در مواردی هم مشکل ناشناخته است، در این مواقع بهتر است از عیب یاب خودکار شبکه یا Windows Network Troubleshooter استفاده کنید.
  • گاهی ابزارهای VPN و پروکسی ها مانع از برقراری ارتباط بین دستگاه ها می شوند. برای کنترل کردن این ابزارها، بهتر است آنها را غیرفعال کنید.

سخن آخر

وصل نشدن اینترنت لپ تاپ ممکن است دلایل گوناگونی داشته باشد. برای رفع این مشکل، بهتر است از روش های ساده تر مانند خاموش و روشن کردن مودم و لپ تاپ یا غیر فعال کردن فایروال و آنتی ویروس شروع کنید و سپس به سراغ راه هایی مانند چک کردن IP سیستم و به روزرسانی دایور شبکه بروید.

رضا صنعتی

فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر اما علاقه‌مند به حوزه های بازاریابی، فروش و دیجیتال مارکتینگ. 💻👨‍💻

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا