آموزش و ترفند فرفره

آموزش نصب گلس گوشی در خانه

روش های نصب گلس گوشی در خانه

نمایشگرهای بزرگ و تمام لمسی، مزایای بسیاری را برای کاربران به ارمغان آورده اند؛ اما نگرانی کاربران از بابت سلامت صفحه نمایش را نیز افزایش داده اند. از آنجایی که گلس ها وظیفه اصلی محافظت از صفحه نمایش را بر عهده دارند، کیفیت و روش نصب آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است. نصب گلس عمدتا توسط فروشندگان گوشی یا لوازم جانبی انجام می شود؛ اما با کمی دقت می توان آن را به راحتی در خانه انجام داد. چنانچه به دنبال آموزش نصب گلس گوشی در خانه هستید، تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

نحوه نصب گلس گوشی بدون حباب در خانه

ممکن است برخی افراد مایل به نصب گلس گوشی به صورت شخصی باشند. البته این کار نیاز به دقت بالایی دارد. با اطلاع از طریقه نصب گلس گوشی موبایل می توانید به راحتی این کار را در خانه انجام دهید. در ادامه به روش نصب محافظ نمایشگر گوشی به صورت مرحله به مرحله اشاره خواهیم کرد.

مراحل نصب گلس گوشی

با دنبال کردن مراحلی که در ادامه درج می کنیم گلس گوش را نصب یا تعویض کنید:مراحل نصب گلس گوشی

مرحله اول: جدا کردن گلس قدیمی از صفحه گوشی

چنانچه تلفن همراه شما جدید بوده و فاقد محافظ صفحه نمایش است، از این مرحله گذر کنید؛ اما اگر قصد تعویض محافظ نمایشگر گوشی قدیمی خود را دارید، لازم است در قدم اول گلس قدیمی را از آن جدا کنید. برای اینکار باید با استفاده از ناخن یا هر وسیله دیگری ابتدا گوشه محافظ را از صفحه نمایش جدا کنید.

اگر چسب گلس محکم شده باشد، می توانید حرارت ملایمی به آن بدهید تا راحت تر جدا شود. توجه کنید که گلس را به طور ناگهانی از صفحه نمایش جدا نکنید! انجام این کار می تواند سبب شکسته شدن محافظ و ایجاد خط و خش روی صفحه گوشی شما شود.

مرحله دوم: تمیز کردن صفحه تلفن همراه

در قدم بعدی آموزش نصب گلس گوشی، لازم است صفحه نمایش گوشی را به دقت تمیز کنید. برای اینکار می توانید از پارچه های نرم تمیز یا اسپری های پاک کننده کمک بگیرید. وجود آلودگی و گرد و غبار بر روی صفحه گوشی، می تواند مانع از چسبیدن کامل گلس به گوشی و در نتیجه کاهش کیفیت صفحه نمایش شود. بنابراین بهتر است این مرحله ساده را با دقت هرچه تمام تر انجام دهید.

مرحله سوم: آماده سازی و تنطیم گلس جدید بر روی صفحه

این مرحله مهمترین بخش آموزش نصب گلس گوشی به شمار می رود. زمان را از دست ندهید و پس از تمیز کردن صفحه نمایش سریعا گلس را برای نصب آماده کنید. زائده موجود در قسمت کناری گلس به شما کمک می کند تا چسب آن را به راحتی جدا کنید. پس از جدا کردن چسب، بدون اینکه دستتان با گلس برخورد کند، آن را در فاصله نزدیک به گوشی تنظیم کنید.

مرحله چهارم: فیکس کردن گلس و حذف حباب ها

در مرحله آخر نوبت به چسباندن گلس و حباب گیری سطح آن می رسد. پس از قرار گیری کامل محافظ روی نمایشگر، با انگشت خود از بالا تا پایین گلس را فشار دهید تا در جای خود ثابت شود. اینکار را به آرامی و با دقت زیاد انجام دهید، اگر در انجام این مرحله موفق نبودید، می توانید به آرامی چسب گلس را جدا کرده و این مرحله را تکرار کنید؛ اما دقت داشته باشید که با هربار جدا شدن گلس، چسب آن ضعیف تر خواهد شد.

راهکارهای کاهش مصرف اینترنت موبایل

باخواندن این مقاله از هزینه اضافی اینترنت جلوگیری کنید و مصرف اینترنت گوشی موبایل خود را بهینه کنید.

آموزش نصب گلس UV و نانو

گلس UV و نانو دو نمونه از گلس های پرکاربردی هستند که توسط کاربران مورد استفاده قرار می گیرند. گلس UV معمولا برای گوشی هایی که صفحه نمایش خمیده دارند، به کار می رود. این نوع گلس برای جلوگیری از تابش اشعه فرابنفش از تلفن همراه و درنتیجه جلوگیری از بروز بیماری های چشمی بسیار موثر است. گلس نانو نیز به دو شکل جامد و مایع بر روی سطح صفحه نمایش تلفن همراه قرار می گیرد و مقاومت بالایی در برابر ضربات دارد. در ادامه به روش نصب هر دو این گلس ها اشاره خواهیم کرد.

مراحل نصب گلس UV

برای آموزش نصب گلس گوشی UV کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا صفحه نمایش تلفن همراه را با پارچه تمیز آغشته به الکل تمیز کنید.
  2. پس از خشک شدن کامل صفحه گوشی، چسب مخصوص UV را به دقت بر روی صفحه بریزید.
  3. گلس را با دقت تمام بر روی صفحه نمایش منطبق کنید و منتظر بمانید تا چسب به صورت خودکار بر تمام سطح صفحه نمایش پخش شود.
  4. در مرحله آخر لامپ UV را به صورت یکنواخت و آرام به مدت یک دقیقه بر سطح صفحه نمایش حرکت دهید تا چسب به صورت کامل خشک شود.

مراحل نصب گلس نانو

مراحل نصب گلس نانو مایع بر روی تلفن همراه کمی پیچیده است و نیاز به دستگاه مخصوص دارد و نمی توان به راحتی این کار را در خانه انجام داد. اما چنانچه گلس شما از نوع نانو جامد باشد، می توانید طبق مراحل فوق نسبت به تعویض یا نصب گلس گوشی اقدام کنید.

معرفی انواع گلس گوشی موبایل

هنگام بازدید از دسته بندی گلس در فرفره، متوجه تنوع بالای گلس تلفن همراه خواهید شد. ابتدا شاید انتخاب از میان انواع گلس ها برای شما دشوار به نظر برسد؛ اما با کسب آگاهی درمورد هرکدام از آنها می توانید مناسب ترین گلس را برای گوشی خود تهیه کنید. در ادامه به معرفی چند نمونه از انواع گلس های گوشی خواهیم پرداخت.

گلس براق

استفاده از گلس براق ظاهری خاص و درخشان به تلفن همراه شما می بخشد و سطحی کاملا صاف را به شما ارائه می کند. ضخامت این نوع گلس بسیار کم بوده و حدود 33/. میلی متر در نظر گرفته می شود. این نوع محافظ که با نام گلس شیشه ای نیز در بازار معروف است، درکنار ضخامت محدود خود، مقاومت بسیار بالایی در برابر ورود ضربه و خط و خش به صفحه تلفن همراه دارد. در صورت لکه شدن این محافظ، می توانید به راحتی و تنها به وسیله یک دستمال مرطوب سطح آن را تمیز کنید.

گلس براق

گلس مات

این روزها بازار خرید گلس مات برای تلفن همراه حسابی داغ است. این محافظ صفحه از یک لایه پلاستیکی نازک PET یا TPU همراه با روکش مات تهیه می شود. همانطور که از نام این گلس مشخص است، پوشش آن ضد انعکاس نور بوده و هنگام استفاده چشم کاربر را آزار نمی دهد. علاوه بر این جای لک و اثر انگشت نیز بر روی این نوع محافظ به ندرت برجای می ماند. آموزش نصب گلس گوشی مات ساده است و می توانید آن را به راحتی در خانه انجام دهید.

تی پی یو TPU

گلس تی پی یو به طور کامل از پلاستیک پلیمر تهیه شده و حین وارد شدن ضربه های ناگهانی تکه تکه نمی شود. این نوع محافظ در گذشته طرفداران بسیاری داشت اما این روزها با ورود نسل های جدید گلس ها به بازار، تقریبا از دور خارج شده است. برای نصب این محافظ نیاز به اسپری مخصوص خواهیم داشت، به همین دلیل معمولا فروشنده ها مایل به پذیرش دردسرهای نصب آن نیستند. با توجه به وجود انواع جدید گلس در بازار لوازم جانبی موبایل، استفاده از این نوع محافظ برای تلفن همراه پیشنهاد نمی شود. نکته دیگر اینکه به مرور زمان از کیفیت و شفافیت این گلس کاسته شده و کاربر صفحه نمایش را به صورت کدر مشاهده می کند.

تی پی یو TPU

گلس های مایع نانو Nano Liquid

گلس نانو که با نام گلس مایع نیز شناخته می شود، نوع نسبتا جدیدی از محافظ صفحه نمایش به حساب می آید که مقاومت بالایی در برابر ضربات از خود نشان می دهد. این محصول با ترکیبی از شیشه (سیلیکون دی اکسید) و حلال های متفاوت تهیه می شود و عمدتا به شکل مایع و در بعضی موارد به صورت جامد مورد استفاده قرار می گیرد. گلس های نانو جامد ظاهری مشابه با گلس های معمولی دارند، با این تفاوت که در ساختار آنها از تکنولوژی نانو پلیمر استفاده شده است.

از جمله مهمترین ویژگی ها یا به عبارتی مزایای این محافظ صفحه می توان به شفافیت صفحه نمایش، قطر کم، مقاومت بالا، ضد آب کامل، نصب راحت، برخورداری از خاصیت آنتی باکتریال بودن و غیره اشاره کرد.

حذف پیام های تبلیغاتی در ایرانسل و همراه اول

روزانه تعداد زیادی پیام تبلیغاتی دریافت می کنیم که بیشتر آنها برای ما کاربردی ندارند. در این مقاله روش مسدود سازی این پیامک ها را می خوانیم.

پرایوسی Privacy

این نوع گلس همانطور که از نام آن مشخص است، برای حفاظت از حریم شخصی کاربران طراحی شده است. این نوع محافظ طراحی بسیار جالبی دارد؛ به طوری که تنها خود فرد می تواند صفحه نمایش را به طور کامل مشاهده کند. افرادی که در کنار شما در مترو، مهمانی، محل کار و غیره حضور دارند، قادر به مشاهده صفحه تلفن همراه شما نیستند؛ درواقع آنها چیزی جز یک تصویر سیاه نمی بینند.

از دیگر ویژگی های این محافظ صفحه این است که نور آبی آن محدود بوده و پوششی ضد تابش نور را به کاربر ارائه می دهد. همچنین این نوع گلس در برابر ضربه و خط و خش مقاوم بوده و دارای یک پوشش اولئوفوبیک (Oleophobic) به منظور کاهش میزان لک و اثر انگشت بر روی صفحه نمایش است.

پرایوسی Privacy

 یو وی UV

در ابتدای ورود گوشی های خمیده به بازار، نگرانی کاربران درخصوص محافظی که بتواند تمام سطح صفحه نمایش را پوشش دهد، زیاد بود. به مرور زمان گلس های یو وی به بازار وارد شدند و به عنوان راه حلی برای این مشکل به کمک کاربران آمدند. این نوع گلس تمام سطح صفحه نمایش حتی لبه های خمیده آن را پوشش می دهد و مانع از ورود گرد و غبار و خط و خش به آن می شود. از ویژگی های منحصر به فرد این محافظ صفحه، می توان به استحکام بالا و پوشش سراسری آن اشاره کرد.

نکته مهم اینکه قیمت این نوع گلس نسبت به سایر محافظ ها گران تر است. برای نصب گلس یو وی بهتر است به فروشندگان تلفن همراه و افراد ماهر در این زمینه مراجعه کنید؛ اما برخی از افراد معتقدند که با کمی دقت و آموزش نصب گلس گوشی خودتان هم می توانید از عهده انجام اینکار برآیید.

با چند کلیک بهترین گلس را درب خانه خود دریافت کنید!

در این مقاله در رابطه با آموزش نصب گلس گوشی در خانه با شما صحبت کردیم. برای نصب محافظ نمایشگر بهتر است ابتدا اطلاعات خود را در رابطه با نوع گلس و نحوه نصب آن افزایش دهید. در کل پیشنهاد می شود نصب محافظ صفحه نمایش را به فروشندگان تلفن همراه و لوازم جانبی بسپارید. اما اگر در شرایط ویژه ای قرار گرفتید، می توانید با کمی دقت و مطالعه راهنمای نصب گلس گوشی، این کار را به راحتی در خانه انجام دهید. شما می توانید محافظ موردنظر خود را با قیمت مناسب از فرفره تهیه کرده و آن را درب خانه تحویل بگیرید.

رضا صنعتی

فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر اما علاقه‌مند به حوزه های بازاریابی، فروش و دیجیتال مارکتینگ. 👨‍💻

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا