راهنمای خرید لوازم خانگیسبک زندگی

راهنمای خرید همزن

همزن یک لوازم خانگی کاربردی است که حضورش در هر آشپزخانه ای احساس می شود. با استفاده از همزن ها می توانید بسیاری از خوردنی های مختلف مانند کیک، شیرینی و نان را به بهترین شکل ممکن درست کنید. در راهنمای خرید همزن به سراغ معرفی انواع همزن ها، نحوه عملکرد آن و بهترین همزن های موجود در بازار می پردازیم. پس اگر قصد خرید این محصول کاربردی را دارید، تا انتهای مقاله راهنمای خرید همزن با ما همراه باشید.

همزن چیست؟

همزن که در زبان انگلیسی به آن میکسر (Mixer) گفته می شود، یک ابزار ضروری در آشپزخانه بوده که وظیفه آن همزدن مواد مختلف مانند خمیر، آرد، تخم مرغ و… است. از این دستگاه کاربردی بیشتر برای درست کردن نان، شیرینی و کیک استفاده می شود و عملیات هم زدن و ترکیب مواد را برای انسان آسان تر می کند.

انواع همزن

در راهنمای خرید همزن ابتدا باید با انواع آن آشنا شویم تا بتوانیم گزینه مناسب را با توجه به نیاز خود خریداری کنیم. همزن ها به صورت کلی به دو دسته همزن دستی و همزن برقی تقسیم می شوند.

همزن دستی:

همزن های دستی ابتدایی ترین نوع همزن ها هستند و طراحی ساده ای دارند. این نوع همزن از یک دسته، میله و سری تشکیل شده و با کمک دست انسان فرایند مخلوط کردن را انجام می دهد. کار طولانی با همزن های دستی بسیار خسته کننده است و باعث آزردگی مچ دست می شود. اما برای همزدن مواد با حجم کم مناسب خواهد بود. سرعت همزن های دستی به توانایی و قدرت دست شما بستگی داشته و می تواند آهسته یا سریع باشد. این مدل خود به چند دسته مسطح، دو در یک، همزن خمیر، بالونی و دندانه دار تقسیم می شود که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند.

  • مسطح و دو در یک: از این مدل برای درست کردن سس و مواد غلیظ استفاده می شود.
  • خمیر: همان طور که از نامش پیداست می توانید از این نوع برای مخلوط کردن خمیر و مواد اولیه کیک استفاده کنید.
  • بالونی: این مدل برای هم زدن خامه و سفیده تخم مرغ کاربرد دارد.
  • دندانه دار: این نوع همزن نیز برای هم زدن مایعات به کار می رود.

همزن برقی:

همزن های برقی به دو دسته ایستاده/ کاسه دار و دستی تقسیم می شوند و نحوه کار آن ها با یکدیگر متفاوت است. همزن های برقی به یک موتور مجهز شده اند و می توانند با سرعت بالا عملیات هم زدن را انجام دهند.

آموزش طرز کار قهوه ساز دلونگی

همزن برقی کاسه دار

این نوع محصول دارای یک پایه، کاسه و بدنه بوده و تیغه همزن در بالای آن تعبیه شده است. برای استفاده از همزن برقی رومیزی نیازی به نیروی انسانی نخواهد بود. در راهنمای خرید همزن برقی/کاسه دار به چند نمونه باکیفیت اشاره خواهیم کرد.

همزن برقی دستی

همزن برقی دستی تقریبا شبیه به همزن های دستی مکانیکی است. یعنی نیاز به نیروی انسانی دارد؛ اما فرایند هم زدن را به صورت برقی انجام می دهد. برخلاف همزن های ایستاده و کاسه دار که به صورت ثابت و بدون نیاز به دخالت دست عمل می کنند. همزن های برقی دستی نیاز به حمل و نگه داشتن حین کار دارند.

کاربرد و ضرورت خرید همزن برقی

همزن های برقی نیازی به نیروی انسانی ندارد و بدون هیچ زحمتی عملیات همزدن را انجام می دهند. پس طبیعتا اگر اهل درست کردن کیک، شیرینی یا انواع نان باشید، طبیعتا به یک همزن برقی نیاز خواهید داشت.

نکات مهم برای خرید همزن

در راهنمای خرید همزن به سراغ مهم ترین نکاتی می رویم که هنگام خرید همزن باید به آن توجه کنید. نه تنها همزن بلکه هنگام خرید خرد کن و غذاساز و یا هر دستگاه دیگری باید موارد مختلفی را در نظر بگیرید تا بهترین گزینه را انتخاب کنید.

راهنمای خرید ساندویچ ساز

توجه به نوع همزن

همان طور که اشاره کردیم، همزن ها به دو دسته برقی و دستی تقسیم می شوند که همزن برقی نیز از دو نوع دستی و کاسه ای تشکیل شده است. همزن های دستی معمولی انرژی زیادی می برند، هر چند قیمت آن ها بسیار ارزان است. اما برای درست کردن شیرینی، نان و کیک در حجم زیاد فقط به همزن برقی نیاز خواهید داشت. همزن ها برقی دارای موتورهای قدرتمندی هستند و می توان سرعت آن ها را تتظیم کرد. بنابراین هنگام خرید حتما به نوع همزن و نیاز خود توجه داشته باشید.

مارک و برند سازنده

در راهنمای راهنمای خرید همزن ، توجه به برند حرف اول را می زند. برند و نام سازنده همزن، کیفیت آن محصول را نشان می دهد. بسیاری از برندهای شناخته شده در تولید لوازم خانگی تجربه بالایی دارند و می توان اطمینان بیشتری به آن ها داشت. برندهایی مانند ناسا الکترونیک، تکنو، اسمگ، گوسونیک و… از جمله برندهای معتبری هستند که بهترین همزن ها را تولید کرده اند. حتی در راهنمای خرید بهترین اسپرسوسازهای خانگی و بسیاری از لوازم خانگی دیگر نیز می توانید نام این برندها را مشاهده کنید.

توجه به ظرفیت کاسه

اگر قصد خرید همزن های کاسه دار و ایستاده را دارید، حتما باید به ظرفیت کاسه آن توجه کنید. زیرا کاسه اصلی ترین بخش همزن است و ظرفیت خمیر و مواد تولید شده را تعیین می کند. اگر قصد درست کردن نان، کیک یا شیرینی با حجم بالا را دارید، باید کاسه ای با ظرفیت بالا را انتخاب کنید.

جنس بدنه و کاسه

جنس بدنه و کاسه نیز یکی از مهم ترین نکاتی است که در راهنمای خرید همزن باید به آن توجه داشته باشید. کاسه های همزن ها معمولا از جنس استیل ضد زنگ ساخته می شوند. البته نمونه های پلاستیکی نیز وجود دارد که مقاومت آن ها نسبت به استیل کمتر است. بنابراین اگر به یک دستگاه مقاوم و باکیفیت نیاز دارید، همزن های استیل گزینه مناسب تری برای شما خواهد بود.

راهنمای خرید مینی واش

قدرت موتور

موتور نیز مرکز اصلی همزن های برقی بوده که قدرت دستگاه در عملیات هم زدن را معین می کند. هر چه موتور توان بیشتری داشته باشد با قدرت و سرعت بیشتری عمل می کند. بنابراین اگر قصد انتخاب همزن برقی را دارید، حتما دستگاه با موتور حداقل 1500 وات را انتخاب کنید.

قابلیت تنظیم سرعت

یکی از ویژگی های طراحی شده در همزن های برقی قابلیت تنظیم سرعت است. قابلیت تنظیم در دستگاه ها مختلف بوده و می تواند از 2 حالت تا 5 حالت متغیر باشد. هر چه قابلیت تنظیم سرعت بیشتر باشد، امکان شخصی سازی آن نیز افزایش پیدا می کند.

عملکرد پالس

عملکرد پالس برای افزایش قدرت دستگاه از موتور به پره ها طراحی شده و عملکرد همزن را تا حد چشمگیری افزایش می دهد. همزن های مجهز به عملکرد پالس قیمت بالاتری دارند و در عوض قدرت بیشتری را ارائه می دهند.

پایه ضد لغزش

یکی از ویژگی هایی که در راهنمای خرید همزن برقی/کاسه دار باید به آن توجه کنید. قابلیت ضد لغزش پایه است. همزن های ایستاده باید به پایه ضد لغزش مجهز داشته باشند تا هنگام اتصال به برق و روشن شدن، بر روی کابینت یا هر سطح دیگری دچار لرزش نشود و تکان نخورد. بنابراین قابلیت ضد لغزش ایمنی شما و دستگاه را حین کار تضمین کرده و حتما باید هنگام خرید همزن به آن توجه داشته باشید.

با ساندویچ ساز چی بپزم؟

بهترین مارک همزن برقی

برند اسمگ: یکی از بهترین و در عین حال گران ترین برند در زمینه تولید همزن های برقی و سایر محصولات خانگی برند اسمگ است. این برند متعلق به یک شرکت ایتالیایی است که محصولات خود را با بهترین کیفیت و نوآوری به مصرف کنندگان ارائه می دهد.

برند تکنو: برند تکنو یک برند نام آشنا بوده که در ایران نیز طرفداران بسیار زیادی دارد. این برند تاکنون همزن های برقی متنوعی را با ویژگی های مختلف و کیفیت بالا به بازار عرضه کرده و بسیاری از مدل های آن نیز در قنادی ها استفاده می شود.

برند ناسا الکترونیک: برند ناسا الکترونیک یک برند ایرانی بوده که محصولات خود را با تنوع بالا و قیمتی مقرون به صرفه به بازار عرضه می کند. همزن های برقی این برند کیفیت بالایی دارند و از طراحی زیبا و مدرنی برخوردار هستند.

برند کنوود: برند کنوود متعلق به یک شرکت ژاپنی است که در زمینه تولید لوازم خانگی برقی، تجربه ای طولانی دارد. این برند تاکنون همزن های برقی متنوعی را با بهترین کیفیت روانه بازار کرده است. برچسب انرژی لوازم خانگی بر روی محصولات این برند درج شده تا مصرف کننده را از بابت کیفیت آن ها مطمئن کند.

طرز استفاده از همزن برقی

همزن های برقی طراحی پیچیده ای ندارند و کار با آن ها بسیار ساده است. هر همزن برقی بسته به مدل آن از چند قطعه اصلی تشکیل شده است. به عنوان مثال همزن های کاسه ای و ایستاده از بدنه، کاسه و سری های همزن تشکیل شده اند. بر روی بدنه همزن های برقی معمولا یک کلید پاور و کلید تنظیم سرعت تعبیه شده است. کلید پاور برای فعال کردن و غیر فعال کردن دستگاه طراحی شده و کلید تنظیم سرعت نیز میزان سرعت حرکت میله همزن را تغییر می دهد. سرعت همزن شامل سرعت پایه، یک، دو، چهار و شش می شود.

  • سرعت پایه: این سرعت آهسته ترین سرعت همزن بوده که از آن برای ترکیب کردن و هم زدن مواد با سرعتی آرام استفاده می شود. برای درست کردن خمیر، می توانید در مرحله اولین و هنگام هم زدن آرد، نمک و جوش شیرین از سرعت پایه استفاده کنید.
  • سرعت دو: این سرعت کمی سریع تر از سرعت پایه بوده و برای درست کردن خمیر و کیک به کار می رود. در مراحل ابتدایی تنظیم سرعت بر روی شماره دو می تواند کیفیت خمیر را بهتر کند. در ادامه می توانید سرعت را افزایش دهید.
  • سرعت چهار: این سرعت برای درست کردن خمیر شیرینی ها و کوکی ها کاربرد فراوانی دارد. زیرا خمیر شیرینی و کوکی نیاز به قوام بیشتری داشته و بافت سنگین تری دارد؛ در نتیجه باید با سرعت بیشتری مخلوط شود.
  • سرعت شش: این سرعت آخرین درجه سرعت همزن بوده و با بیشترین توان برای درست کردن کیک، خمیر پیتزا و.. عملیات هم زدن را انجام می دهد.

برخی همزن ها دارای عملکرد Turbo هستند. با زدن این دکمه سرعت دستگاه به بیشترین حد رسیده و با قدرتی بالا عملیات هم زدن را انجام می دهد. برای شروع کار با هم زدن برقی می توانید مواد مورد نظر خود را داخل کاسه ریخته و سپس سرعت مورد نظر را انتخاب کنید. پس از آن دکمه پاور را روشن کرده تا دستگاه شروع به کار کند. پس از اتمام و درست شدن خمیر دستگاه را خاموش کرده و کاسه را برای تخلیه مواد از پایه جدا کنید.

همزن ها همچنین با چند سری و میله ارائه می شوند که هر کدام کاربرد خاصی دارند. برای عوض کردن میله ها ابتدا باید همزن را از برق جدا کنید و دکمه Release به معنای آزاد کردن را فشار دهید. با فشار این دکمه سر همزن از بدنه جدا شده و می توانید آن را با یک میله دیگر تعویض کنید.

طرز استفاده از غذاساز تولیپس

نحوه نگهداری از همزن برقی

قطعات همزن های برقی به راحتی از یکدیگر جدا می شوند و قابل شسشتو هستند. قطعاتی مانند کاسه و میله های همزن که در تماس مستقیم با مواد هستند،قابلیت جداسازی دارند و به صورت دستی شستشو داده می شوند. اما سایر قطعات مانند بدنه و پایه باید با یک دستمال مرطوب تمیز شوند تا آسیبی به آن وارد نشود. یکی دیگر از نکاتی که در رابطه با نگهداری از همزن برقی باید در نظر بگیرید، ایمنی آن است. هنگام جداسازی قطعات یا پر کردن مواد به هیچ عنوان دستگاه در حالت اتصال به برق نباشد. زیرا اگر به طور اتفاقی دست شما با دکمه پاور برخورد کند، ممکن است آسیب های جدی به شما وارد کند.

معرفی نمونه ای از بهترین همزن های موجود در بازار

در ادامه راهنمای خرید همزن با برخی از بهترین همزن های موجود در بازار آشنا خواهیم شد.

همزن دستی ناسا الکتریک مدل NS-932B

همزن دستی ناسا الکتریک مدل NS-932B به موتوری با توان 400 وات مجهز شده و وزن آن فقط 1.5 کیلوگرم است؛ در نتیجه هنگام استفاده باعث خستگی دست نمی شود. موتور این دستگاه قابلیت تغییر سرعت دارد و می توان آن را در 5 سطح مختلف تغییر داد. این همزن دارای دو عدد سری بوده که برای خمیر زدن و هم زدن به کار می رود. بدنه این دستگاه از ترکیب استیل و پلاستیک فشرده ساخته شده که علاوه بر زیبایی ظاهری، کیفیت و مقاومت آن را افزایش داده است.

همزن دستی ناسا الکتریک مدل NS-932B

همزن برقی تک الکتریک مدل HM1108-30

همزن برقی تک الکتریک مدل HM1108-30 یکی از نمونه های همزن دستی بوده که برای درست کردن انواع خمیر کیک و شیرینی گزینه ای کاربردی خواهد بود. این همزن دارای دسته ارگونومیک بوده و به دلیل وزن سکب کار با آن بسیار راحت است. بدنه آن از جنسی استیل ضد زنگ ساخته شده و مقاومت فیزیکی بالایی دارد. این همزن دارای یک موتور قدرتمند بوده و با 5 سرعت مختلف طراحی شده است. همچنین از حالت Turbo پشتیبانی کرده که عملکرد دستگاه را حداکثر می رساند. جنس پره ها نیز از استیل ضد زنگ ساخته شده که باعث عملکرد بهتر و ایجاد مواد باکیفیت تر می شود.

همزن برقی تک الکتریک مدل HM1108-30

همزن میگل مدل GHM 300

همزن میگل مدل GHM 300 نمونه ای دیگر از همزن های دستی برقی بوده که توسط برند شناخته شده میگل طراحی و ساخته شده است. این همزن دارای موتوری با توان 300 وات بوده و سرعت آن در شش سطح مختلف قابل تنظیم خواهد بود. همچنین دارای عملکرد توربو بوده که توانایی دستگاه را به بیشترین حد می رساند. جنس پره های این همزن از استیل ضد زنگ ساخته شده که کیفیت مواد تولید شده را افزایش می دهد. با این همزن می توانید انواع کیک، شیرینی و نان را با بهترین کیفیت درست کنید.

همزن میگل مدل GHM 300

همزن تکنو مدل Te-707

یکی از مدرن ترین همزن های برقی کاسه دار، همزن تکنو مدل Te-707 بوده که به یک موتور قدرتمند با توان 1000 وات مجهز شده است. ظرفیت کاسه این محصول 5 لیتر بوده و به همراه یک کاردک، سری همزن، مخلوط کن و سری خمیرزن مجهز شده است. این همزن برقی دارای 6 سرعت مختلف بوده که کاربر با توجه به نیاز خود می تواند آن را انتخاب کند. همچنین دارای یک پایه ضد لغزش بوده و استحکام خوبی دارد. جنس بدنه و کاسه از آلومینیوم ساخته شده که کیفیت بالای محصول در بلند مدت را تضمین خواهد کرد.

همزن تکنو مدل Te-707

همزن بیم مدل HM4503b

همزن بیم مدل HM4503b توسط برند معروف بیم ساخته شده و یک دستگاه قدرتمند و حرفه ای برای درست کردن کیک، شیرینی و سایر غذاهاست. این همزن می تواند در 5 سطح سرعت، عملیات هم زدن را انجام دهد و علاوه بر این، از قابلیت توربو با افزایش سرعت و مکانیزم موتور پشتیبانی می کند. کاسه این همزن 3 لیتر ظرفیت داشته و امکان آشپزی در حجم زیاد را برای شما فراهم می سازد. این کاسه همچنین قابلیت چرخش داشته و باعث ایجاد مواد یکنواخت می شود. بدنه همزن از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده که مقاومت و دوام آن به مدت طولانی را تضمین خواهد کرد.

همزن بیم مدل HM4503b

همزن ناسا الکتریک مدل Ns-919

همزن ناسا الکتریک مدل Ns-919 دارای طراحی ارگونومیک و ایمن بوده و به میله همزن و خمیرزن مجهز شده است. با استفاده از این دو میله می توانید انواع خمیر را برای کیک و شیرینی درست کنید. این دستگاه قابلیت تنظیم سرعت داشته و دارای یک کاسه چرخان با ظرفیت 3 است. بدنه از متریال مقاوم و باکیفیت ساخته شده و مقاومت بالایی در برابر آسیب های فیزیکی دارد. همچنین دارای پایه ضد لغزش بوده که فرایندی ایمن را حین کار تضمین خواهد کرد. این ستگاه دارای موتوری قدرتمند با توان 350 وات بوده و از عملکرد Turbo نیز پشتیبانی می کند.

همزن ناسا الکتریک مدل Ns-919

 

رضا صنعتی

فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر اما علاقه‌مند به حوزه های بازاریابی، فروش و دیجیتال مارکتینگ. 👨‍💻

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا