راهنمای خرید

راهنمای خرید بهترین پنکه های بازار، ایستاده و رومیزی

تولیدکنندگان، مدل های مختلفی از پنکه را برای کاربردهای و مکان های متفاوت طراحی و روانه بازار کرده اند. در همین صفحه شما با شمار زیادی از پنکه های ایستاده، رومیزی، دیواری و غیره مواجه می شوید. پیش از انتخاب مدل موردنظر، زمانی را برای مطالعه این راهنمای خرید بهترین پنکه در نظر بگیرید و با آگاهی بیشتر پنکه موردنظر را خریداری کنید.

انواع مدل های پنکه

قدمت بادبزن های دستی، به عنوان پیشگامان پنکه، به هزاران سال قبل باز می گردد. بادبزن تاشو، نسخه تکامل یافته این طراحی بود و در سراسر اروپا محبوبیت زیادی داشت. امروزه می توانید برای تهویه و تنظیم دمای محیط از جدیدترین نسل این محصول، یعنی پنکه برقی استفاده کنید. در ادامه با انواع مدل های پنکه آشنا می شوید:

برترین برنامه های تنظیم مودم با گوشی

پنکه دیواری

پنکه های دیواری به دلیل نصب روی دیوار، فضای بسیار کمی اشغال می کنند و برای استفاده در اتاق های کوچک، ادارات و انبارها ایده آل هستند.صرفه جویی در فضای مورد نظر

  • دور از دسترس اطفال و ایمنی بیشتر
  • جابجایی بهتر هوا
  • تنظیم جهت

پنکه دیواری

پنکه سقفی

پنکه سقفی رایج ترین نوع پنکه است و روی سقف اتاق نصب می شود. استفاده از این نوع پنکه به منازل و ادارات محدود نمی شود؛ برخی از آن ها با پره های بزرگ و برای فضاهای وسیع تر طراحی شده اند.

پنکه های سقفی مدرن در انواع مختلفی از سبک ها، اشکال و رنگ ها عرضه می شوند تا با دکوراسیون کلی و فضای داخلی اتاق مطابقت داشته باشند. اندازه پره باید بر اساس اندازه اتاق انتخاب شود. ویژگی های پنکه سقفی:

  • صرفه جویی در فضای مورد نظر
  • ایمن و دور از دسترس کودکان
  • مناسب برای کسانی که کودک یا حیوان خانگی دارند

پنکه سقفی

پنکه رو میزی

پنکه های رومیزی برای تهویه کل اتاق در نظر گرفته نشده اند. این وسیله، برای خنک کردن افرادی که در اطراف میز حضور دارند طراحی شده است و برای فضای باز مناسب نیست. ویژگی های پنکه رو میزی:

  • مناسب براى استفاده روى انواع میزها و سطوح
  • قابلیت تنظیم در 4 جهت
  • وزن بسیار سبک و ابعاد کوچک
  • داراى گیره کلیپسى جهت نگهدارى

پنکه رو میزی

پنکه ایستاده

هدف اصلی این فن ها کاهش دمای هوا در سطح زمین است. پنکه ایستاده به دلیل بازدهی بالا، راه حل مناسبی برای جابجایی هوا در محیط های گرم هستند. قرار دادن این پنکه ها تقریباً در هر مکانی امکان پذیر است و برخلاف پنکه های سقفی، نیازی به نصب دائمی ندارند.

فروشگاه اینترنتی فرفره

می توانید از این نوع پنکه در کنار تهویه فضاهای بسته، برای خنک کردن فضاهای باز مانند بالکن و تراس نیز استفاده کنید. ویژگی های پنکه ایستاده:

  • قابلیت تنظیم ارتفاع
  • چرخش 180 درجه
  • تنظیم به سمت بالا یا پایین

پنکه ایستاده

پنکه های قابل حمل

پنکه های قابل حمل با استقبال قابل توجهی مواجه شده اند. این پنکه ها ابعاد بسیار کوچکی دارند و با استفاده از سیم، باتری و یا حتی انرژی خورشیدی عمل می کنند. قابلیت حمل آسان این پنکه ها، جابجایی آنها را از یک مکان به مکان دیگر بدون هیچ گونه دردسری امکان پذیر می کند.

پنکه های قابل حمل

انواع پنکه از نظر عملکرد

در این راهنمای خرید بهترین پنکه با انواع مختلف پنکه ها و کاربرد هایشان آشنا شدید. برخی از آن ها در 3 مدل ساده، مه پاش و بدون پره عرضه می شوند. در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

ساده

پنکه های ساده، همان پنکه های رایج هستند که از دیرباز در خانه های ما حضور داشته اند. این پنکه ها دارای پره هایی از جنس پلاستیک و یا فلز هستند. این نوع پنکه ها شامل مدل های مختلفی مانند دیواری، سقفی، ایستاده و رومیزی می شوند که برای محیط های مختلفی طراحی شده اند.

مه پاش

برخی از پنکه ها عملکرد مه پاشی دارند. این پنکه ها هوا را با قدرت به جریان درآورده و همزمان مقدار بسیار کمی آب را نیز اسپری می کنند. این عمل به خنک شدن محیط کمک می کند.

پنکه های مه پاش برای استفاده در فضای باز، محیط های خشک و فصول گرم تابستان ایده آل هستند. همچنین مدل هایی برای استفاده در فضای بسته طراحی شده اند که دارای مخزن آب مخصوص به خود هستند.

بدون پره

این پنکه ها با تکنولوژی چند برابر کننده هوا یا ایر مولتی پلایر (Air multiplier) کار می کنند و می توانند جریان هوای قابل توجهی در اتاق ایجاد کنند.

نکته جالب این است که این نوع پنکه ها در واقع بدون پره هستند، اما به دلیل اینکه قطعات متحرک در حین کار قابل مشاهده نیستند، به پنکه بدون پره معروف شده اند.

اگرچه این پنکه ها می توانند گران باشند، اما برای استفاده در خانه و منازل با کودکان یا حیوانات خانگی، امن ترین گزینه هستند.

7 تا از بهترین اسپرسوسازهای خانگی

نکات مهم در هنگام خرید پنکه

دقت داشته باشید که هنگام خرید پنکه، به یکسری نکات باید توجه داشته باشید. از این رو اگر قصد دارید پنکه ای را خریداری کنید که متناسب با نیازهای شما باشد بهتر است موارد زیر را در نظر داشته باشید:

کارایی پنکه

در صفحات راهنمای خرید پنکه، مدل های مختلفی از پنکه را مشاهده می کنید که هرکدام دارای کارایی های خاص خود هستند. به همین علت قبل از هر چیز باید مشخص کنید که چه انتظاری از پنکه دارید.

میزان صدای تولید شده پنکه

طبیعی است افرادی که قصد خرید پنکه دارند به دنبال محصولی باشند که صدای کمتری ایجاد می کند. بدین ترتیب در طول کار کردن پنکه دیگر هیچ صدای آزار دهنده ای وجود نخواهد داشت و شما می توانید در محیطی آرام و ساکت از هوای خنک تولید شده توسط پنکه لذت ببرید.

اندازه اتاق

برای اتاق های کوچک، پنکه های رومیزی یا ایستاده کوچک مناسب هستند. برای اتاق های بزرگتر، به فن های ایستاده بزرگ یا پنکه های سقفی نیاز خواهید داشت.

برچسب انرژی

به دنبال پنکه هایی باشید که دارای برچسب انرژ لوازم خانگی هستند. این فن ها کارآمدتر هستند و مصرف برق کمتری دارند.

ویژگی های اضافی

برخی از پنکه ها دارای ویژگی های اضافی مانند ریموت کنترل، تایمر، صفحه نمایش لمسی و… هستند. قبل از خرید، به این فکر کنید که چه ویژگی هایی برای شما مهم است.

آموزش طرز کار قهوه ساز دلونگی

بررسی قابلیت های متمایز کننده در انتخاب بهترین پنکه

خرید پنکه فقط به نوع نصب آن مانند سقفی، ایستاده، رومیزی یا قابل حمل بودن بستگی ندارد. عوامل متعددی فراتر از نوع نصب وجود دارند که بر انتخاب شما تأثیر می گذارند، از جمله اندازه اتاق، نوع موتور، سرعت چرخش، پره ها و سایر ویژگی های اضافی. برای اینکه در مورد این ویژگی ها و راهنمای خرید بهترین پنکه بیشتر بدانید، به خواندن ادامه دهید:

نوع موتور

یکی از مواردی که در راهنمای خرید بهترین پنکه باید نام برد، مدل موتور است. مدل های مختلف موتور شامل موارد زیر می شود:

  • موتورهای القایی: کارآمد ترین نوع موتور پنکه است. این نوع موتورها بی سر و صدا هستند و عمر طولانی دارند.
  • موتورهای خازنی: ارزان تر از موتورهای القایی هستند. این دسته کارایی کمتری دارند و سر و صدای بیشتری تولید می کنند.
  • موتورهای دی سی: در مقایسه با دیگر موتورها برق کمتری مصرف می کنند و گران تر هستند.

سرعت چرخش (دور در دقیقه)

هر اندازه سرعت چرخش پنکه بالاتر باشد، هوا با شدت بیشتری جریان پیدا می کند و البته سر و صدای بیشتری نیز ایجاد می شود. اگر به دنبال یک پنکه کم صدا هستید، به دنبال مدلی با سرعت چرخش پایین تر باشید.

پره ها

تعداد پره ها بر قدرت و جریان هوای پنکه تأثیر می گذارد. جنس پره ها نیز مهم است. پره های فلزی بادوام تر هستند، اما پره های پلاستیکی سبک تر و قیمت کمتری دارند.

با ساندویچ ساز چی بپزم؟

معرفی بهترین پنکه های موجود در بازار

در راهنمای خرید بهترین پنکه، به تمام نکات قبل از خرید اشاره کردیم، حالا نوبت معرفی بهترین پنکه های موجود در بازار است.

1. پنکه رومیزی و دیواری شارژی شیائومی MOTI مدل MT6

جنس بدنه ی پنکه رومیزی شیائومی MOTI MT6 از پلاستیک محکم ساخته شده است. ابعاد پنکه شیائومی 58*187*203 میلی متر است. پنکه رومیزی Xiaomi MOTI MT6 دارای 7 پره است که باد را به خوبی پخش می کند. این پنکه باد را با زاویه 270 درجه به تمام جهات پرتاب می کند. پنکه رومیزی شیائومی MOTI MT6 دارای 3 حالت پرتاب باد «کم»، «متوسط» و «زیاد» باصدای نبستا کمی است.

2. پنکه ایستاده تولیپس (TULIPS) مدل SF-401

جنس بدنه پنکه ایستاده تولیپس (TULIPS) مدل SF-401 از پلاستیک ABS ساخته شده است. ابعاد کلی آن 68*30*45 سانتی متر بوده و دارای وزن حدودی 6 کیلوگرم است. کنترل پنل پنکه 401 تولیپس از نوع مکانیکی بوده و می توانید تایمر و قدرت موتور را با آن تنظیم نمایید. این پنکه دارای 5 پره پلاستیکی است و یک گارد میله ای نیز برای محافظت از آن طراحی شده است.

شما می توانید سرعت چرخش را به وسیله کلید های تعبیه شده روی بدنه به سه حالت «کند»، «ملایم» و «تند» تنظیم کنید. تایمر خودکار خاموشی نیز با بازه زمان 30 دقیقه تا 7.5 ساعت برای این پنکه در نظر گرفته شده است. قابلیت تنظیم و چرخش خودکار ارتفاع نیز مانند سایر پنکه های ایستاده برای این محصول طراحی شده است.

3. پنکه همراه جووی (JOWAY) مدل FS20

پنکه دستی جووی (Joway) مدل FS20 محصولی سبک و کوچک است و انرژی آن به وسیله باتری تامین می شود بنابراین می توانید به راحتی و بدون محدودیت آن را با خود به همراه داشته باشید. این پنکه مجهز به یک باتری قابل شارژ است که 2 تا 6 ساعت شارژدهی دارد. هنگامی که باتری آن خالی شود می توانید از طریق کابلی که در داخل جعبه آن قرار دارد به پورت پاوربانک، لپتاپ یا کامپیوتر و … متصل کرده و آن را ظرف مدت حدود 2 ساعت شارژ کامل کنید.

این پنکه دارای 3 حالت «کند» و «متوسط» و «تند» است. پنکه جووی FS20 در حالت کند 6 ساعت، در حالت متوسط حدود 4 ساعت و در حالت تند حدود 2 ساعت کار می کند.

جمع بندی

پنکه ها از جمله وسایل پرکاربرد در فصل گرما هستند که به خنک شدن محیط کمک می کنند. در این راهنما به بررسی انواع مختلفی از پنکه های موجود در بازار پرداختیم. پس از مطالعه این راهنمای خرید بهترین پنکه می توانید مدل موردنظر را با در نظر گرفتن ویژگی ها، نیاز و بودجه خود انتخاب کنید. قبل از خرید پنکه، به نکاتی مانند اندازه اتاق، سرعت و قدرت و دیگر قابلیت های دستگاه توجه کنید.

رضا صنعتی

فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر اما علاقه‌مند به حوزه های بازاریابی، فروش و دیجیتال مارکتینگ. 👨‍💻

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Back to top button
DMCA.com Protection Status